Jump to content
Dogomania

Niestety 14.06.22 pobiegła za TM. Andrea teraz Aura już w DS. Stara owczarka z chorym uchem ma szansę na wyjście ze schroniska. Od dzisiaj ma na imię Andrea, dla przyjaciół Andzia. Czy damy radę jej pomóc?

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Gabi79 napisał:

Andzia jest prześliczna 

Oczywiście.

1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Jakaż ona śliczna i fantastyczna. Juz z samego opisu chciałoby się ją wziąć do domu na futrzasta przyjaciółkę ♡

Chciałabyś?

• Like 1
Posted

Poszła zaległa wpłata dla Andrei, wpłaciłam za 5 miesięcy. Asia, proszę przypomnij mi, jak trzeba będzie wpłacić kolejną deklarację. 

Sunia rozkwita u Murki, jest cudna! Obiecałam ogłoszenia dla owczareczki, czekam tylko na zielone światło, wskazanie miasta i piszę. 

• Upvote 1
Posted

Przecudna sunia;  rozkwitła,  już wie, że jest wspaniałym owczarkiem:).

Jak niewiele potrzeba, aby wydobyć z psa wszystko, co ma najpiękniejszego i pokazać światu:).

Ja też pomogę ogłaszać sunię.

Czy Andra już poprawiła się, nie wygląda zupełnie na zabiedzona oneczkę;)

• Like 1
Posted
Dnia 6.01.2021 o 18:16, Jo37 napisał:

Oczywiście.

Chciałabyś?

Chciałabym, ale ja w wielu psiakach się zakochuję ;) Na razie nie mogę, dopiero jak będę na swoim to coś pomyślę :)

Za to mogę Andreę poogłaszać, czekam na zielone światło.

Posted

Wet ocenia sunię na ok. 7 lat. Wygląda na to, że jest starsza niż ocenili w schronisku.

Przy okazji wet obejrzał ucho i jest już w porządku, nie boli suni. Za miesiąc dobrze by było powtórzyć zakropienie kroplami Neptra.

Posted
Dnia 7.01.2021 o 20:08, Murka napisał:

Wet ocenia sunię na ok. 7 lat. Wygląda na to, że jest starsza niż ocenili w schronisku.

Przy okazji wet obejrzał ucho i jest już w porządku, nie boli suni. Za miesiąc dobrze by było powtórzyć zakropienie kroplami Neptra.

7 lat to i tak nie stara, z szansą na domek....ucho zdrowe, Andzia pięknieje....jeszcze tylko cud-adopcja i wszystkie będziemy szczęśliwe, nie tylko sunia...

• Like 1
Posted
43 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Jo37, może zmienić lokalizację ogłoszenia Andrei? W tej chwili ma na Wrocław, duża oglądalność (już dwa razy kasowałam wyświetlenia) 53 pobrań telefonu i oprócz jednego durnego telefonu cisza....Może Kraków? Lublin?

Asiu - może Kraków. Dziękuję.

Posted
13 godzin temu, Onaa napisał:

Wydaje mi się że Wrocław i Kraków to dobre regiony adopcyjne. Mam nadzieję, że Andreę szybko wypatrzy jakiś kochający domek.

Ja też mam taką nadzieję.

Posted

Dzisiaj miałam telefon o sunię;  pan powiedział, że zwrócił uwagę na ogłoszenie, bo szuka drugiego psa ....polnego;  jeden z jego psów właśnie odszedł.

Na moje zapytanie, co znaczy polny pies powiedział, że jego psy dzień spędzają w kojcu, a w nocy pilnują gospodarstwa,  pola? Dodał, ze psy u niego są bardzo szczęśliwe.

Powiedziałam, że my dla Andei szukamy domu, gdzie dzień będzie spędzała z ludżmi, a w nocy spała.

Polny pies... :(

Posted
54 minuty temu, Murka napisał:

Andzi od wczoraj znów się leje ropa z ucha:( i boli ją:( ech:(

Murko a nie może wet pobrać wymaz i dać do badania?Wtedy by konkretnie było skierowane leczenie na uszy.Uszy ogólnie bardzo ciężko wyleczyć,wraca choroba jeżeli nie są całkowicie wyleczone,dobrze wyleczone.