Tola Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Bardzo rozczulające zdjęcia Andrei, ona cała prosi o własny dom... Podmienię w ogłoszeniu, może tym razem znajdzie ja TEN człowiek Quote
mari23 Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 16 godzin temu, Tola napisał: Bardzo rozczulające zdjęcia Andrei, ona cała prosi o własny dom... Podmienię w ogłoszeniu, może tym razem znajdzie ja TEN człowiek Ja też podmienię zdjęcia. Cudna ona jest, wyświetleń ma sporo i pobrań numeru telefonu....i wciąż nic :( :( Quote
Tola Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Dnia 22.09.2021 o 14:26, mgog napisał: Andrea - ona tak długo czeka! Czeka i wciąż bez domu, a czas tak szybko płynie:( Quote
Tola Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Uwierzycie? Dzisiaj zła passa w odwrocie - miałam 2 zapytania o Andreę! Jeden z telefonów był z Jarosławia i myślę, że warto o nim tutaj napisać. Państwo ok.60, mieszkają w bloku na parterze, niedawno na raka trzustki odeszła ich 12 letnia oneczka Aza, trafiła do nich jako szczeniak. W domu bardzo brak suni, w pierwszej chwili rodzina chciała wziąć kolejnego szczeniaka, ale po paru rozmowach doszli do wniosku, że w tym wieku chcą pomóc starszemu psu. Państwo szukają łagodnej spokojnej suczki, bo taka była ta ich poprzednia oneczka. Długo rozmawialiśmy. Pan opowiadał o zmarłej Azie i głos mu się załamywał, przysłał dużo zdjęć. Powiedział, że Andrea bardzo mu ją przypomina. Wstępnie zaproponował, że za 2 tyg. wraca z zagranicy żona (wie już o Andrei), jeszcze raz to przedyskutują i chcą wybrać się do hoteliku poznać Andreę. Nie wiem, co z tego wyniknie, ale warto mieć nadzieję, bo wydaje mi się, ze to rozsądne zapytanie o sunię. 6 Quote
Murka Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 2 godziny temu, Tola napisał: Uwierzycie? Dzisiaj zła passa w odwrocie - miałam 2 zapytania o Andreę! Jeden z telefonów był z Jarosławia i myślę, że warto o nim tutaj napisać. Państwo ok.60, mieszkają w bloku na parterze, niedawno na raka trzustki odeszła ich 12 letnia oneczka Aza, trafiła do nich jako szczeniak. W domu bardzo brak suni, w pierwszej chwili rodzina chciała wziąć kolejnego szczeniaka, ale po paru rozmowach doszli do wniosku, że w tym wieku chcą pomóc starszemu psu. Państwo szukają łagodnej spokojnej suczki, bo taka była ta ich poprzednia oneczka. Długo rozmawialiśmy. Pan opowiadał o zmarłej Azie i głos mu się załamywał, przysłał dużo zdjęć. Powiedział, że Andrea bardzo mu ją przypomina. Wstępnie zaproponował, że za 2 tyg. wraca z zagranicy żona (wie już o Andrei), jeszcze raz to przedyskutują i chcą wybrać się do hoteliku poznać Andreę. Nie wiem, co z tego wyniknie, ale warto mieć nadzieję, bo wydaje mi się, ze to rozsądne zapytanie o sunię. Pozostaje czekać i kciuki trzymać 🙂 Aza bardzo podobna do Andzi 🙂 Quote
Murka Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Rozliczenie suni: Stan konta na 28 sierpień wynosił -710 zł +710 zł Jo37 +315 zł Fundacja ZEA -450 zł hotelowanie 29.08-27.09 -47 zł Aurizon -47 zł Aurozin (drugie opak.) -20 zł odrobaczenie -10 zł Fipron Stan konta na 27 wrzesień wynosi -259 zł. Quote
Alaskan malamutte Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Mialam dzisiaj bardzo fajny telefon o Andreę z okolic Opola. Oby byl ciąg dalszy.. Kciuki i cieple mysli potrzebne.. 1 Quote
Tyśka) Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Trzymam kciuki - i za Rodzinę z Jarosławia, i z Opola... oby któraś z nich okazała się być TĄ właściwą. Quote
Murka Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 22 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Mialam dzisiaj bardzo fajny telefon o Andreę z okolic Opola. Oby byl ciąg dalszy.. Kciuki i cieple mysli potrzebne.. Trzymam! 🙂 Może Opole okaże się szczęśliwe, już jedna ONka z zamojskiego schroniska tam mieszka 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 4 godziny temu, Murka napisał: Trzymam! 🙂 Może Opole okaże się szczęśliwe, już jedna ONka z zamojskiego schroniska tam mieszka 🙂 W Opolu mieszka Alaska😁 Quote
Tola Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Na koncie fundacji jest wpłata dla Andrei: Iwona z Sosnowca - 50 zł (30.09.)) Poproszę o fakturę wspólną z Dżekusiem) Quote
Tyśka) Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Zaglądam do Andzi z nadzieją na wiesci :) Quote
jankamałpa Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 19 minut temu, Tyśka) napisał: Zaglądam do Andzi z nadzieją na wiesci 🙂 Ja też :). Quote
mari23 Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Dnia 3.10.2021 o 11:08, Murka napisał: Trzymam! 🙂 Może Opole okaże się szczęśliwe, już jedna ONka z zamojskiego schroniska tam mieszka 🙂 w schronisku śliczna kolejna onka czeka, oby oba domki były TE i adopcja się "podwoiła"....mocno trzymam kciuki!!! Quote
Tola Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Tak sobie dzisiaj uświadomiłam, że minęły już dwa tyg. kiedy miała wrócić żona tego pana no i na razie nie dzwonią. Quote
Alaskan malamutte Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Pan z Opola już się nie odezwał....Jego strarta. Za to zadzwonił pan z Warszawy. Jo37 będzie z panem rozmawiać...Zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
Alaskan malamutte Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Jo37 jest już po rozmowie z panem. Będzie przeprowadzona wizyta, domek brzmi fajnie. Państwo w lipcu stracili 9 letnią sunię. Pan stwierdził, że "nie można żyć bez powietrza"..dlatego szukają psa do adopcji. Prosimy o kciuki!!! 5 Quote
Recommended Posts