Alaskan malamutte Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Zadzwoniła dobrze brzmiąca pani z Sosnowca. Przesłałam ankietę. Zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
konfirm31 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zadzwoniła dobrze brzmiąca pani z Sosnowca. Przesłałam ankietę. Zobaczymy co z tego wyniknie. Trzymam kciuki. Oby to był TEN dom dla Oneczki :) Quote
beataczl Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 2 godziny temu, konfirm31 napisał: Trzymam kciuki. Oby to był TEN dom dla Oneczki 🙂 Oj, tak Tak! Dołączam się. Quote
Murka Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Zadzwoniła dobrze brzmiąca pani z Sosnowca. Przesłałam ankietę. Zobaczymy co z tego wyniknie. Trzymam kciuki:) W poniedziałek został pobrany nowy wymaz. Zanim będzie wynik zakrapiam ucho Otomaxem, poprzedzając płukanie ucha jakimś specyfikiem, który dostałam na próbę. Quote
mari23 Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 14 godzin temu, Murka napisał: Trzymam kciuki:) W poniedziałek został pobrany nowy wymaz. Zanim będzie wynik zakrapiam ucho Otomaxem, poprzedzając płukanie ucha jakimś specyfikiem, który dostałam na próbę. Trzymam kciuki i za domek, i za ucho <2 Quote
Jo37 Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 2 godziny temu, Poker napisał: I co ? Jest ciąg dalszy ? Na razie nie. Sprawa zatrzymana do wtorku. Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 12 godzin temu, Tola napisał: Wiadomo, co dalej? Pani wycofała się z adopcji. Jo37 napisze więcej. Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Skończyły się promowania ogłoszeń Andzi: https://www.olx.pl/d/oferta/przepiekna-sunia-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDISwTh.html https://www.olx.pl/d/oferta/zrownowazona-suczka-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDIr8XI.html Może ktoś pomoże w promowaniu?? Jo37, trzeba zmienić miasta....Te ogłoszenia są na Warszawę i Lublin...Jakieś sugestie? Quote
mari23 Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Pani wycofała się z adopcji. Jo37 napisze więcej. Szkoda, ale lepiej, że wycofała się przed, niż po adopcji. TEN domek widać jeszcze nie znalazł ogłoszenia Andzi. 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Skończyły się promowania ogłoszeń Andzi: https://www.olx.pl/d/oferta/przepiekna-sunia-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDISwTh.html https://www.olx.pl/d/oferta/zrownowazona-suczka-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDIr8XI.html Może ktoś pomoże w promowaniu?? Jo37, trzeba zmienić miasta....Te ogłoszenia są na Warszawę i Lublin...Jakieś sugestie? Moje na Piaseczno jest promowane do 30 maja, czy zmienić miasto? Jeśli tak, to na jakie? https://www.olx.pl/d/oferta/andzia-madra-i-piekna-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDIL7kG.html Quote
Murka Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Szkoda:( U suni zmieniamy krople z Otomaxu na Surolan (Surolan mam, ale potem trzeba będzie dokupić), bo w wymazie wyszła jakaś inna bakteria. Quote
Tola Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Na koncie fundacji jest wpłata dla Andrei: Iwona z Sosnowca - 35 zł (V) . Poproszę fakturę wspólną z Dżekusiem. Quote
Murka Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Rozliczenie: Stan konta na 30 kwiecień wynosił -460 zł +475 zł Fundacja ZEA -450 zł hotelowanie 30.04-30.05 -49 zł Otomax -16 zł przejazd do weta na pobranie wymazu Stan konta na 30 maj wynosi -500 zł. Quote
Murka Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 7 minut temu, Onaa napisał: Zaglądam do Andrei, jak ona znosi te gorące dni ? U nas nawet upały są znośne. Jest dużo zieleni, cienia, a grube mury budynku z boksami izolują od wysokiej zewnętrznej temperatury i dlatego wewnątrz jest chłodniej. Sunia codziennie szaleje z Popo, bawią się razem jak dwa szczeniaki. Często po prostu siadam i patrzę jak się bawią i nigdy mi się to nie nudzi:) Najbardziej lubią się "kłócić" o jakąś zabawkę, którą sobie porywają i walczą o nią. Popo jest spryciarz i często udaje, że znalazł coś ciekawego (często to jest zwykły kamień), a jak Andzia wypuści zabawkę z pyska, żeby zabrać młodemu znalezisko, to ten od razu porywa to, co sunia porzuciła. A znów Andzia jak widzi, że Popo traci zainteresowanie zabawką, którą ma w pysku (z racji gabarytów sunia ma trochę przewagi i najczęściej to ona dzierży zdobycz), to podchodzi do niego i przypomina się trącając go tą zabawką:) 3 Quote
Onaa Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 Muszą słodko razem wyglądać jak się bawią :D. Przydałby się wspólny domek dla nich. Quote
Tola Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 20 godzin temu, Onaa napisał: Muszą słodko razem wyglądać jak się bawią :D. Przydałby się wspólny domek dla nich. Przydałby się wspólny, albo dwa równie wspaniałe, ale z ogłoszeń cisza:( Nie mogę tego zrozumieć, że nikt nie pyta o sunię... Skończyło się wyróżnienie na Wrocław, może ktoś zechce pomóc? Quote
Murka Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Byłoby cudnie, gdyby ta dwójka znalazła wspólny dom, ale - tak już wcześniej pisałam - to raczej mało realne:( Zwłaszcza, że o ile Andzia jest psem bezproblemowym i łatwym w obsłudze, to Popo jest cięższym kalibrem. Wrzucam wyniki wymazu oraz fakturę za badanie (80 zł). Trochę z tym zeszło, bo byłam w innej lecznicy. Quote
Murka Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Ucho Andzi w porządku, ładnie się leczy, ale wg zaleceń mam utrzymać kropienie przez dłuższy czas. Kupiłam dla Andzi kolejny Surolan, koszt 53 zł: Quote
Tola Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Na koncie fundacji jest wpłata: Grażka 123 - 225 zł (15.06) Poproszę fakturę na taka kwotę. Quote
Tola Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Jakiś Dobry Duszek wyróżnił Andzi OLX - pięknie dziękujemy. https://www.olx.pl/d/oferta/prosze-zabierz-mnie-do-siebie-andrea-CID103-IDIry9j.html Zmieniłam z Wrocławia na Łódź Quote
Tola Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 Na koncie ZEA zameldowała się wpłata 250 zł od Jo37 (18.06.) Poproszę fakturę wspólną z Sambą. Quote
Tola Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Miałam wczoraj zapytanie na OLX o Andzię, pani napisała, ze bardzo się jej sunia podoba pytała i zapytała o stosunek do kotów. Odpisała, ale pani już się nie odezwała. Quote
Recommended Posts