jola&tina Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 25 minut temu, Radek napisał: Miłej niedzieli zaglądającym. 11 minut temu, guccio napisał: Dołączę do życzeń Radka. 8 minut temu, Kamila Proc napisał: i ja i ja też :) Kto się jeszcze dołączy - zapraszamy! Quote
jola&tina Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 Dzisiaj podobno handlowa niedziela :) Zapraszamy! Quote
Baltimoore Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Dokładkowe bombki suuuper :)) Może ktoś zechce kupić jako upominek komuś? 1 Quote
jola&tina Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 Wszystkie fanty mogą być podchoinkowymi prezentami - zapraszamy! 1 Quote
Grażka123 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Jakie ładne i oryginalne bombki, proszę 2,8,16,18,23. 1 Quote
jola&tina Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 2 minuty temu, Grażka123 napisał: Jakie ładne i oryginalne bombki, proszę 2,8,16,18,23. Witam i ślicznie dziękuję za zakupy. Biegnę zapisać :) Jeżeli chcesz, to mogę już wystawić rachunek :) a jeżeli chcesz się jeszcze porozglądać, to proszę bardzo. Quote
Grażka123 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Zakupy zakończone ale teraz dopiero doczytałam, że jest zbiórka na budkę dla kotów. Moi Rodzice opiekowali się kiedyś bezdomnymi kotami i wiem, ile taka budka znaczy zimą. Proszę do rachunku doliczyć cegiełkę za 50,00 zł. Dziękuję i proszę kwotę i numer konta do wpłaty. Pozdrawiam. Quote
guccio Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 10 minut temu, Grażka123 napisał: Zakupy zakończone ale teraz dopiero doczytałam, że jest zbiórka na budkę dla kotów. Moi Rodzice opiekowali się kiedyś bezdomnymi kotami i wiem, ile taka budka znaczy zimą. Proszę do rachunku doliczyć cegiełkę za 50,00 zł. Dziękuję i proszę kwotę i numer konta do wpłaty. Pozdrawiam. Dziękuję stokrotnie.Ta siódemka kotów pod budynkiem spędza mi sen z powiek.Wsrod kotów jest jedną dorosła już wysterylizowana.Reszta z Quote
guccio Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 16 minut temu, Grażka123 napisał: Zakupy zakończone ale teraz dopiero doczytałam, że jest zbiórka na budkę dla kotów. Moi Rodzice opiekowali się kiedyś bezdomnymi kotami i wiem, ile taka budka znaczy zimą. Proszę do rachunku doliczyć cegiełkę za 50,00 zł. Dziękuję i proszę kwotę i numer konta do wpłaty. Pozdrawiam. Reszta kilkumiesięczna.Tylko ja z sąsiadką ratujemy jak możemy.Nie jest lekko,mam dwa psy,dwa koty-wszystko adoptowane.Tymczasowo też mam zawsze jakieś kocie potrzebujące. Bakusiowa wyłożyła pieniądze.Budki będą jutr,o.Odda się z bazarku. Quote
jola&tina Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 27 minut temu, Grażka123 napisał: Zakupy zakończone ale teraz dopiero doczytałam, że jest zbiórka na budkę dla kotów. Moi Rodzice opiekowali się kiedyś bezdomnymi kotami i wiem, ile taka budka znaczy zimą. Proszę do rachunku doliczyć cegiełkę za 50,00 zł. Dziękuję i proszę kwotę i numer konta do wpłaty. Pozdrawiam. Dziękuję bardzo, już podliczam. I kociaki też dziękują :) Quote
jola&tina Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 4 minuty temu, guccio napisał: Reszta kilkumiesięczna.Tylko ja z sąsiadką ratujemy jak możemy.Nie jest lekko,mam dwa psy,dwa koty-wszystko adoptowane.Tymczasowo też mam zawsze jakieś kocie potrzebujące. Bakusiowa wyłożyła pieniądze.Budki będą jutr,o.Odda się z bazarku. Świetnie, że już będą. U nas od wczoraj prószy śnieg, tak trochę, ale w nocy było -5o Quote
guccio Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Przed chwilą, jola&tina napisał: Świetnie, że już będą. U nas od wczoraj prószy śnieg, tak trochę, ale w nocy było -5o U mnie tak samo .Jeszcze tylko ta noc.. Quote
Kamila Proc Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 4 minuty temu, jola&tina napisał: Niezmiennie hopsi !!!! bardzo slusznie Quote
Olena84 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Dziękuję za zaproszenie, obejrzę potem Quote
jola&tina Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 56 minut temu, Olena84 napisał: Dziękuję za zaproszenie, obejrzę potem Dobry wieczorek, oglądaj ze wszystkich stron, bo bombki cudne są :) Quote
Recommended Posts