jola&tina Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Lajki mi się skończyły, ale bardzo się cieszę, że jesteście i dbacie o kramik :) Quote
jola&tina Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 29 minut temu, guccio napisał: Poszła paczka do Buenos Super, bardzo się cieszę :) 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: hopsi oczywiście, że hopsi :) Quote
Wilma Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Przyszła paczka!!! A w niej moja odrobina luksusu. ;) Wszystko super, a bombka prześliczna. Tylko jak zobaczyłam, że poczta nasza polska za taką małą paczkę zawinszowała sobie 14,00 zeta, to aż mnie tzw. "coś" zatrzęsło. Guccio, przemyśl wysyłkę InPostem (są różne warianty - nawet opcja z kurierem), bo jest taniej i więcej kaski dla zwierzaczków zostanie. Dzięki serdeczne i pozdrawiam. <3 Quote
guccio Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 16 minut temu, Wilma napisał: Przyszła paczka!!! A w niej moja odrobina luksusu. ;) Wszystko super, a bombka prześliczna. Tylko jak zobaczyłam, że poczta nasza polska za taką małą paczkę zawinszowała sobie 14,00 zeta, to aż mnie tzw. "coś" zatrzęsło. Guccio, przemyśl wysyłkę InPostem (są różne warianty - nawet opcja z kurierem), bo jest taniej i więcej kaski dla zwierzaczków zostanie. Dzięki serdeczne i pozdrawiam. <3 Moja miejscowość razem z gminą całą to coś koło 4 tys.dopiero dziś dowiedziałam się, że w jednym ze sklepów jest jakiś punkt kuriersKI(podobno InPost) tylko trzeba drukować list przewozowy. Jeszcze do tego ten Zwierzyniec jest rozlazły.Ja mam wszędzie daleko. Miłego korzystania z "odrobiny luksusu" 1 Quote
jola&tina Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 3 godziny temu, Wilma napisał: Przyszła paczka!!! A w niej moja odrobina luksusu. ;) Wszystko super, a bombka prześliczna. Tylko jak zobaczyłam, że poczta nasza polska za taką małą paczkę zawinszowała sobie 14,00 zeta, to aż mnie tzw. "coś" zatrzęsło. Guccio, przemyśl wysyłkę InPostem (są różne warianty - nawet opcja z kurierem), bo jest taniej i więcej kaski dla zwierzaczków zostanie. Dzięki serdeczne i pozdrawiam. <3 Dziękuję za potwierdzenie. Ja za każdym razem jak wysyłam przesyłkę jestem wściekła - fanty za 10 zł lub mniej a przesyłka 13 zł :( Dawniej można było coś kombinować i wybierać między listem a paczką a teraz paczka tańsza od dużego listu poleconego. Ceny Inpostu są korzystniejsze, ale przy dużych przesyłkach - do 1 kg 11,99 zł czyli niewiele mniej. Paczka w Ruchu 8,49 zł, ale idzie dłużej i nie każdy ma kiosk blisko. Czyli jakby się człowiek nie obracał, to plecy z tyłu ;) 1 Quote
jola&tina Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 2 godziny temu, Ingrid44 napisał: Podnosimy 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: niezmiennie Podnosimy i niezmiennie zapraszamy :) Quote
jola&tina Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Dołożyłam śliczne śnieżne bombki nr 23, 24 i 25 Quote
Wilma Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 2 godziny temu, jola&tina napisał: Dziękuję za potwierdzenie. Ja za każdym razem jak wysyłam przesyłkę jestem wściekła - fanty za 10 zł lub mniej a przesyłka 13 zł :( Dawniej można było coś kombinować i wybierać między listem a paczką a teraz paczka tańsza od dużego listu poleconego. Ceny Inpostu są korzystniejsze, ale przy dużych przesyłkach - do 1 kg 11,99 zł czyli niewiele mniej. Paczka w Ruchu 8,49 zł, ale idzie dłużej i nie każdy ma kiosk blisko. Czyli jakby się człowiek nie obracał, to plecy z tyłu ;) W InPoście z paczkomatu do paczkomatu można wysłać tzw. małą paczkę za 9,99 zł (max. wymiar 8 x 38 x 64 cm do 5 kg). Nagminnie z tego korzystam. Wyślij paczkę już za 9,99 zł! Ruszyła nowa promocja na szybkienadania.pl | InPost Paczki w Ruchu chyba u mnie nie ma - są jakieś firmy kurierskie, ale InPost najwygodniejszy, najszybszy i najpewniejszy (chociaż z nimi też kiedyś ciężkie przejścia miałam, ale to dawno było). PP nie dosyć, że droga i ślamazarna, to jeszcze zapewnia dreszczyk emocji pt. "dojdzie, czy zaginie we mgle". :) Nierejestrowane przesyłki to w ogóle strach wysyłać, bo to jakbyś w czarną otchłań rzucała. ;) Nnno. :) To jeszcze raz dziękuję i trzymajcie się, Dziewczyny, cieplutko. Wraz z inwentarzem. 1 Quote
jola&tina Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Bazarki kształcą. Nie wiedziałam o tych "małych paczkach". Dzięki. 1 Quote
jola&tina Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Dołożyłam nr 26 - może być na prezent pod choinkę :) Quote
jola&tina Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 Sobotnio witam Gości. I sobotnio :) zapraszam na świąteczne zakupy Quote
jola&tina Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 41 minut temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry Dzień dobry - mglisty, pochmurny, ale dobry :) Quote
guccio Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Przed chwilą, Aldrumka napisał: Dzień dobry Witam serdecznie. Quote
Recommended Posts