jola&tina Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 8 minut temu, Wilma napisał: No to jednak poczta. Proszę koszty i dane do przelewu na PW. :) Już podaję :) 1 Quote
guccio Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Na dobry początek bazarkowego dnia poproszę dwie gwiazdki po 5zł. To od mojej sąsiadki i koleżanki. Quote
Nadziejka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Ciocia gucio ma u mnie serdunko ratanowe czeka na wysyleczke juz dlugo dlugo Pozdrawiam ogromnie tygryski Quote
guccio Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Serduszko Nadziejo oddaję na kolejny Twój bazarek. 1 Quote
Nadziejka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Podziwiam cudeczka podziwiam Ciociu dziekuje z calego serca Musze odnalzec ten kramik 1 minutę temu, guccio napisał: Serduszko Nadziejo oddaję na kolejny Twój bazarek. Quote
Nadziejka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 ❤ Pozwolcie iskierki ze zaraz napisze zakupy Przepraszam serdecznie boc dla Nadziejkowa beda bombeczka i naklejeczki Num 10 2 sztuki Num 17 za 4 zl Cegielenka za 5 zl Kolejne zas prosze serduchem w imieniu Pani Malgoni prawie 80 letniej mojej znajomej od kotelkow bezdomniaczkow Num 7 Num 12 Num 13 Dla mojej psiapisoleczko kotelkowo psiaczkowej Halusi Num 5 Num 15 Num 18 Czy mozemy zaplacic na koniec miesiaca? 1 Quote
guccio Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Wejdzie Jola wszystko wyjaśni .Ja pakuje i wysyłam jutro lub pojutrze.Czy pasuje kurier? Kochane jesteście!!! Quote
jola&tina Posted November 24, 2020 Author Posted November 24, 2020 3 godziny temu, guccio napisał: Na dobry początek bazarkowego dnia poproszę dwie gwiazdki po 5zł. To od mojej sąsiadki i koleżanki. Ślicznie sąsiadce i koleżance dziękujemy. Zapisałam :) Quote
jola&tina Posted November 24, 2020 Author Posted November 24, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: ❤ Pozwolcie iskierki ze zaraz napisze zakupy Przepraszam serdecznie boc dla Nadziejkowa beda bombeczka i naklejeczki Num 10 2 sztuki Num 17 za 4 zl Cegielenka za 5 zl Kolejne zas prosze serduchem w imieniu Pani Malgoni prawie 80 letniej mojej znajomej od kotelkow bezdomniaczkow Num 7 Num 12 Num 13 Dla mojej psiapisoleczko kotelkowo psiaczkowej Halusi Num 5 Num 15 Num 18 Czy mozemy zaplacic na koniec miesiaca? Dziękuję bardzo za śliczne zakupy . Oczywiście, że możecie zapłacić na koniec miesiąca. Zaraz wszystko zapiszę i wyślę do Ciebie PW. Quote
Nadziejka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 5 godzin temu, guccio napisał: Wejdzie Jola wszystko wyjaśni .Ja pakuje i wysyłam jutro lub pojutrze.Czy pasuje kurier? Kochane jesteście!!! Dziewczynki my poprosimy tylko paczke ekonomiczna Poczta Polska ale ale nie teaz jeszcze boc moze jeszcze moja psiasiolka cos wybierze Quote
Nadziejka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Wedruje z cudenkami Jeszcze w tym tyg beda chyba jakies zakupy mojej Halusi Dziekuje jolantinko za fajne wyszczegolnione hoho pw Pozdrawiam calunie tygryskowo Quote
buuenos Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Ale piekne ozdoby! Jaka precyzja. sliczne. 2 Quote
jola&tina Posted November 24, 2020 Author Posted November 24, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Dziewczynki my poprosimy tylko paczke ekonomiczna Poczta Polska ale ale nie teaz jeszcze boc moze jeszcze moja psiasiolka cos wybierze Oczywiście poczekamy z wysyłką - proszę wybierać do woli :) Quote
jola&tina Posted November 24, 2020 Author Posted November 24, 2020 Na koncie jest już wpłata - z nadpłatą :) od Wilma. Ślicznie dziękuję. 1 Quote
Recommended Posts