Nadziejka Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Calosci z kramiku mam 58 zl 50 gr dokladam do 60 zl Przekazuje pieniazki po polowie dla Ptysia Krzysia u Naszej Cioci Nesiowatej 30 zl Krzysiu Ptysiu niewidomy juz w bezpiecznej przystani u Naszej Nesiowatej. razem z Nesia i Lalunia bol.smutek jeno i pustka przed nim byla.... dla Krecika biedunia od Tysi 30 zl Jesienne porzadki ..maluszek zabiedzony na zimnie ..na lancuchu..chyba niewidomy pomocy prosimy pomocy haniabor kup teraz mam na koncie dziekuje num 10 serwetunki swiateczkowe 4 zl num 12 papucki damskie rozowe nowe za 6 zl haniabor za wywolawcza num 19 podusia jasiek nowy zapakowany 5 zl num 20 reniferku bialy 1 zl 50 gr Moja psiapsiolka Halunia przebija na 4 zl agat21 licytuje za wywol 3 zl num 9 zestaw przypraw 4 zl beataczl za wywolumiewazniam licytacje Beatka wyjezdza Malgoska za wywol mam na koncie dziekuje num 1 perfumetka bies Paradiso 3 zl Nadziejkowa Dyr Anna licytuje num 4 mydelko Pani walwska za 4 zl num 5 bombeczki male rozowe za 4 zl num 6 torebunia Swiateczna za 4 zl num 8 zel Nivea za 10 zl num 22 sniezynki komlecik za 3 zl Mam na koncie! Cegielenka Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl! Dziekuje stokroc ❤ ❤ Z calego serca zapraszam na watus Nerusia ktory czeka na ratunek Zapraszam na kramik malydo 10 grudnia godz 22.00 z Calego serca a tutaj watus biedaka : NERUŚ Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Numer 1 Perfumetka Bi es Paradiso 14 mll bardzo ladny delikatny zapach cena wywol 3 zl Malgoska za wywol dziekuje bardzo! Numer 2 Serce ozdoba czerwone ze wzorkiem Swiatecznym 1 sztuka leciutkie puszyste wypukle z zawieszeczka piekne ,tu na zdj malutenkie ale jest dosc spore cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Num 3 zestaw zawieszek rozne kolory Swiateczkowo 4 szt cena wywol 4 zl Numer 4 mydelko Pani Walwska piekny zapach 100 gram cena wywol 3 zl Nadzejkowa Dyr P Anna za 4 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Numer 5 6 sztuk bombeczki male plastokowe jasny roz cena wywol 2 zl Nadziejkowa Dyr P Anna za 4 zl dziekuje pieknie! Numer 6 cudna torba Sw prezentowa dosc spora cena wywol 3 zl Nadziejkowa Dyr Pani Anna za 4 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Numer 7 Slicznosci torba Swiateczna nowa pieknie ustrojona obrazkiem dosc spora cena wywol 1 zl 80 gr nowa cena 1 zl Numer 8 zel pachnacy Nivea pod prysznic cudny zapach cena wyw 8 zl Nadziejkowa Pani Dyr Anna za 10 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Numer 9 przyprawy ziele angielskie pieprz czarny mielony lisc laurowy cena wywol 3 zl agat21 za wywol dziekuje Moja Halunka przebija na 4 zl dziekuje pieknie Num 10 serwetki papierowe swiateczne cena wywol 3 zl haniabor kup teraz 4 zl dziekuje Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Numer 11 ksiazka thiller i ...horror ,,T.T.,, polecam polecam polecam stan idelany str 320 cena wywol 13 zl obnizka nowa cena 9 zl nowa cena 5 zl! nowa obnizka na 4 zl – Lupka, nie ma, słyszysz, nie ma takiego potwora, którego nie można odesłać z powrotem! Bo wszystkie potwory lęgną się w naszych głowach. Trzeba tylko wrócić, odszukać go, złapać za mordę i..." Paweł Lupka, bohater nowej powieści Piotra Kulpy, to mężczyzna zdezorientowany kryzysem wieku średniego, uwikłany w sidła własnych pragnień, dręczony koszmarnym snem niewiadomo skąd. Czy potwory, które go nawiedzają, są w istocie jedynie mieszkańcami jego głowy? A co, jeśli to my, ludzie, jesteśmy potworami zamieszkującymi wyobraźnię innych? Czy, jak w bajkach dla grzecznych dzieci, miłość pomoże przezwyciężyć zło? Wejdź w świat Pawła Lupki. Zobaczysz, jak wiele miejsc was łączy, jak wiele macie wspólnych tajemnic, na ile wspólnych pytań znajdziecie odpowiedź. Kto wie, może właśni Ty zrozumiesz, czym są i skąd wzięły się tajemnicze znaki, pojawiające się niespodziewanie w codzienności bohatera. Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Numer 12 papucki rozowe rozmiar 38-39 nowe z metka takie zwykle mieciutenkie cena wywol 4 zl kupila haniabor za 6 zl dziekuje bardzo! Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Num 13 mydelko kostka Dove z zielonym ogorkiem i herbata piekny zapach cena wywol 2 zl 30 gr nowa cena 1 zl Num 14 3 kokardy duze Swiateczkowe cena wywol 0.40 gr nowa cena 0,20 gr Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Num 15 Album na zdjecia z lisci stan bardzo dobry troszke lat ma ale jeszcze posluzy lata kolejne dosc duzy cena wywol 2 zlnowa cena 1 zl Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Num 16 piekna husta szal reserwed ogromna jedna nitka lekko zaciagnieta jak nowy kolor roz jasny cena wywol 7 zl nowa cena 5 zl Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Num 17 marakassy drewniane 1 sztuka 1 sztuka moze byc na prezent na ozdobe cena wywol 3 zl Num 18 wstazka w czerwonosci Swiateczkowa nowa , na rolce cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Num 19 podusia biala nowa jasiek 40 cm na 40 cm zafoliowana cena wywol 5 zl haniabor za wywol dziekuje pieknie Num 20 Swiateczny renifer piekny bialy przezroczysty z zawieszka szklany cena wywol 1 zl 50 gr haniabor za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Num 21 thiller niezwykly P.D. James,,Smierc przybywa do Pemberley,, ksiazka nowa kupilam tr temu na wyprzedazy ksiegarnianej okladka miekka str 304 cena wywol 2 zl nowa cena 1 zl Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Num 22 sniezynki male naklejeczki bardzo ladne cena wywol 2 zl sprzedane Nadziejkowa Dyr Anna za 3 zl dziekuje pieknie! Num 23 zajaczek ceramika bialy maly siedzacy,tu zdj z googla bardzo ladna ozdoba stan idealny cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Num 24 ksiazka ,,Preparator,, nowiutka stron 232 okladka ze skrzydelkami kryminal tr straszny.. zeznanie czlowieka ktory pracuje w .. ! na faktach cena wywol 5 zl nowa cena 4 zl .Czy śmierć weszła na świat przez zawiść diabła? A może wiara w nadnaturalne pochodzenie Złego i zła jest zbyteczna? Bo ludzie i tak sami potrafią zdobyć się na każdą niegodziwość? Co do tego nie mam ostatecznej pewności. Jednak to właśnie te dwie myśli bezustannie prześladowały mnie podczas pisania Preparatora. Po raz pierwszy w Polsce, 30 marca, w ręce czytelnika trafia seria powieści dokumentalnych, gatunek literacki, który zyskał światową sławę dzięki słynnemu dziełu Trumana Capote "Z zimną krwią" z 1966 roku. Rzeczywiste tragedie, prawdziwe historie i zbrodnie, które naprawdę popełniono, stały się kanwą dla fabularnych powieści, porywających czytelnika w świat tamtych wydarzeń. "Preparator" rozpoczyna serię powieści dokumentalnych "Na F/Aktach", inspirowanych autentycznymi Num 25 krazek do sciskania reki kolor brazowy do rehabilitacji cwiczen stan nowy tu zdj z google cena wywol 2 zl Quote
agat21 Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Nadziejko, bardzo bardzo Ci dziękuję za ten bazarek dla Nerusia !!! Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Dobereczek serdeczny dziewczynki Dolozylam papucki takie zwykle , nowe rozowe Zapraszam goraco zapraszam Quote
agat21 Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Na dobry początek nr 8 i 9 za wywoławcze :) 1 Quote
Tyśka) Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Ojejku, Nadziejka rozczula mnie zawsze swoją pracowitością :) Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Agaciu Moja Cudna Mam juz pierwsze licytacje telefonicznie od mojej przecudnej bylej Pani Dyrektor Anny Pani Aniu Dziekuje Najmocniej Klaniam Serdecznie Juz chyba nigdy nie spotkam tak przemilej osoby jako zwierzchnika... Num 4 mydelko Pani walwska za 4 zl Num 5 bombeczki male rozowe za 4 zl Num 6 torebunia Swiateczna za 4 zl Num 8 zel Nivea za 10 zl Quote
Nadziejka Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 30 minut temu, agat21 napisał: Na dobry początek nr 8 i 9 za wywoławcze :) Dziekuje slicznie zapisuje Agatce przyprawy Dziekuje Quote
Recommended Posts