Jump to content
Dogomania

No i nie wytrzymałam długo.. Neruś z meliny - młody cudowny pies uwiązany na łańcuchu i kulejący na łapkę po wypadku czeka na pomoc. Zajrzyjcie, pomóżcie ! Potrzebna kasa na diagnostykę łapki i kręgosłupa, kastrację. Będę wdzięczna za pomoc - MA DOM! :))

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

U Nerusia wszystko bardzo dobrze. Bajkowo wręcz. Uwielbia spacery, zabawy z dziećmi. Apetyt ma świetny. Na szczęście nie boi się hałasu i wystrzałów, więc sylwester był spokojny. 

Posted
8 godzin temu, agat21 napisał:

U Nerusia wszystko bardzo dobrze. Bajkowo wręcz. Uwielbia spacery, zabawy z dziećmi. Apetyt ma świetny. Na szczęście nie boi się hałasu i wystrzałów, więc sylwester był spokojny. 

To dobre info,na poczatek roku:)

• Like 1
Posted

Przepraszam za ten wpis ale myślę ,że jest to ważne zwłaszcza dla właścicieli czworonogów ,które strasznie przechodzą takie wybuchy.

PETYCJA - ZAKAZ SPRZEDAŻY I UŻYWANIA FAJERWERKÓW PRZEZ CAŁY ROK

https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/sejm_rzeczypospolitej_polskiej_zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok/?cvlibob&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-825961-zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok&utm_term=vlibob%2Bpl

• 2 months later...
Posted

Świąteczne pozdrowienia od Nerusia :) Jest szczęśliwy, wesoły, mimo łapki biega "jak perszing" - jak określiła Małgosia, zwłaszcza jak idą na spacer :) 

IMG_2495.jpg

IMG_2494.jpg

• Like 5
Posted

Kilka dni temu myślałam o nim i że miło by było przeczytać jakieś wieści. Cieszę się szczęściem Nerusia. Niech będzie szczęśliwy ze swoją rodzinką. 

• Like 2
Posted
28 minut temu, bakusiowa napisał:

Kilka dni temu myślałam o nim i że miło by było przeczytać jakieś wieści. Cieszę się szczęściem Nerusia. Niech będzie szczęśliwy ze swoją rodzinką. 

No widzisz? Mówisz - masz ;) 

• agat21 changed the title to No i nie wytrzymałam długo.. Neruś z meliny - młody cudowny pies uwiązany na łańcuchu i kulejący na łapkę po wypadku czeka na pomoc. Zajrzyjcie, pomóżcie ! Potrzebna kasa na diagnostykę łapki i kręgosłupa, kastrację. Będę wdzięczna za pomoc - MA DOM! :))
Posted
7 godzin temu, beataczl napisał:

To raczej już czas na zmianę tytułu wątku i inny dział . Chłopak cudowny i ma się jak paczus w maśle  wspaniałe trafił! ❤️

Słuszna uwaga! Tytuł był wciąż niezmieniony, jak ja mogłam tego nie zauważyć? :D