Jump to content
Dogomania

DO USUNIĘCIA~~~~~~PRZECENA 50% !!!!!!!!!!!!!!! FiRaNy dla Roxi i Amika do 27.11 - 21.00

Recommended Posts

• b-b changed the title to PRZECENA 50% !!!!!!!!!!!!!!! FiRaNy dla Roxi i Amika do 27.11 - 21.00
Posted
46 minut temu, b-b napisał:

Zrobiłam obniżkę o 50% 

Nie mam ich gdzie przetrzymywać i muszę się ich z domu pozbyć.

Rozumiem to :) Niby zaledwie dwa razy robiłam bazarek, ale to wystarczyło, aby wyjątkowo uszanować pracę BazarkoTwórców. Zwłaszcza jak pudła z fantami trzeba było znosić z 4. piętra do samochodu, potem wnosić na 5. piętro... i potem tę czynność powtórzyć przy kolejnej przeprowadzce ;) 

Posted
2 minuty temu, Tyśka) napisał:

Rozumiem to :) Niby zaledwie dwa razy robiłam bazarek, ale to wystarczyło, aby wyjątkowo uszanować pracę BazarkoTwórców. Zwłaszcza jak pudła z fantami trzeba było znosić z 4. piętra do samochodu, potem wnosić na 5. piętro... i potem tę czynność powtórzyć przy kolejnej przeprowadzce ;) 

No to była gimnastyka :((

Ja nosić ich nie muszę ale porozkładane w jednym pokoju chwilowo nie przeszkadzają. Gorzej będzie bliżej świąt.

No chyba ,że nam zaraza przeszkodzi się spotkać :((((

Posted
32 minuty temu, Nadziejka napisał:

Ciocia Bogunia  planuje planuje 

cos sie szykuje wprawdzie na kilka tyg tylko ale zawsze cos 

Penguin with Little Heart Canvas Art Print by MAKIKO | iCanvas in 2020 |  Cute drawings, Cute art, Heart canvas art

Wspaniale Ewuś ,że coś będzie. Zawsze coś wpadnie na życie...a tu święta tuż tuż :)

Posted
22 minuty temu, Tyśka) napisał:

Czyżby firany były passe, że taka tutaj cisza?

firanki cudne sa, dopiero znalazlam bazarek, musze popatrzec-zeby Nadziejce nie ,,drapnac" ;) ,ktore to chciala zakupic....

Posted
1 godzinę temu, beataczl napisał:

firanki cudne sa, dopiero znalazlam bazarek, musze popatrzec-zeby Nadziejce nie ,,drapnac" ;) ,ktore to chciala zakupic....

Super, cieszę się, przypatruj się skutecznie :-)

Posted
2 godziny temu, beataczl napisał:

100+ Birthday ideas in 2020 | happy birthday wishes, happy birthday images,  birthday wishes

Beatko kochana wybieraj wybieraj u bb zawsze sa przecudne zaslony firany

polecam serdecznie ogromnie 

Wybieraj serce jak najwiecej 

boc u mnie Beacku slabiutko slabiutenko z pieniazkami teraz

• Upvote 1
Posted

prosze 16,20- a,b,  20 a.

patrze jeszcze

1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

100+ Birthday ideas in 2020 | happy birthday wishes, happy birthday images,  birthday wishes

Beatko kochana wybieraj wybieraj u bb zawsze sa przecudne zaslony firany

polecam serdecznie ogromnie 

Wybieraj serce jak najwiecej 

boc u mnie Beacku slabiutko slabiutenko z pieniazkami teraz

Nadziejko, u Ciebie tez fajne kupilam te lila,fioleciki lubie takie kolory:) u b-b tez zaraz zawiesilam na takie oko,ale juz mam od Ciebie to inne kukam;)

mam nadzieje Nadziejko ,ze gdzies jednak jakis grosz wpadnie jakas praca-tego Ci zycze,wiem ze teraz ciezko jest ...  moze sie uda wypatrzone firanki Ci kupic jednak :)

• Like 2
Posted
2 godziny temu, beataczl napisał:

patrze jeszcze

Nadziejko, u Ciebie tez fajne kupilam te lila,fioleciki lubie takie kolory:) u b-b tez zaraz zawiesilam na takie oko,ale juz mam od Ciebie to inne kukam;)

mam nadzieje Nadziejko ,ze gdzies jednak jakis grosz wpadnie jakas praca-tego Ci zycze,wiem ze teraz ciezko jest ...  moze sie uda wypatrzone firanki Ci kupic jednak :)

Beacku a takie firany szeleczki mam juz lata od bb 

sa przefajnne 

ja jestem zakupoholik przeciez

firankowo dywankowo lampeczkowo rzezbowy....i jeszcze wszelkie lampiony 

piertuleczki ...ksiazki 

• Like 1
Posted
4 godziny temu, beataczl napisał:

patrze jeszcze

Za te dziękujemy i zapisuję :)

20a zapisać obie?