b-b Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Dzień dobry :) 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: no i znowu zapraszamy!!! Quote
b-b Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Zrobiłam obniżkę o 50% Nie mam ich gdzie przetrzymywać i muszę się ich z domu pozbyć. Quote
Tyśka) Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 46 minut temu, b-b napisał: Zrobiłam obniżkę o 50% Nie mam ich gdzie przetrzymywać i muszę się ich z domu pozbyć. Rozumiem to :) Niby zaledwie dwa razy robiłam bazarek, ale to wystarczyło, aby wyjątkowo uszanować pracę BazarkoTwórców. Zwłaszcza jak pudła z fantami trzeba było znosić z 4. piętra do samochodu, potem wnosić na 5. piętro... i potem tę czynność powtórzyć przy kolejnej przeprowadzce ;) Quote
b-b Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 2 minuty temu, Tyśka) napisał: Rozumiem to :) Niby zaledwie dwa razy robiłam bazarek, ale to wystarczyło, aby wyjątkowo uszanować pracę BazarkoTwórców. Zwłaszcza jak pudła z fantami trzeba było znosić z 4. piętra do samochodu, potem wnosić na 5. piętro... i potem tę czynność powtórzyć przy kolejnej przeprowadzce ;) No to była gimnastyka :(( Ja nosić ich nie muszę ale porozkładane w jednym pokoju chwilowo nie przeszkadzają. Gorzej będzie bliżej świąt. No chyba ,że nam zaraza przeszkodzi się spotkać :(((( Quote
Nadziejka Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Boguniu ja calun czas pamietam o tych cudkach na szeleczkach jesli mi sie nie uda wczesniej , to moze po zakonczeniu postaram kupic Quote
Smyku Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Dzisiaj odebrałam przesyłkę , dziękuję . Quote
Nadziejka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 55 minut temu, b-b napisał: zAPRASZAMY:) Ciocia Bogunia planuje planuje cos sie szykuje wprawdzie na kilka tyg tylko ale zawsze cos 2 Quote
b-b Posted November 24, 2020 Author Posted November 24, 2020 32 minuty temu, Nadziejka napisał: Ciocia Bogunia planuje planuje cos sie szykuje wprawdzie na kilka tyg tylko ale zawsze cos Wspaniale Ewuś ,że coś będzie. Zawsze coś wpadnie na życie...a tu święta tuż tuż :) Quote
b-b Posted November 24, 2020 Author Posted November 24, 2020 Przyszła wpłata od: koki-99 ->41zł Quote
Tyśka) Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Nadziejko, wspaniale - trzymam kciuki, aby udało się znaleźć coś i na stałe :) Quote
Nadziejka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Zamierzam te cudeczka kupic ale ale jeszcze nie dzis Wedrujemy dla piesielkow Quote
Tyśka) Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Czyżby firany były passe, że taka tutaj cisza? Quote
beataczl Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 22 minuty temu, Tyśka) napisał: Czyżby firany były passe, że taka tutaj cisza? firanki cudne sa, dopiero znalazlam bazarek, musze popatrzec-zeby Nadziejce nie ,,drapnac" ;) ,ktore to chciala zakupic.... Quote
Tyśka) Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 1 godzinę temu, beataczl napisał: firanki cudne sa, dopiero znalazlam bazarek, musze popatrzec-zeby Nadziejce nie ,,drapnac" ;) ,ktore to chciala zakupic.... Super, cieszę się, przypatruj się skutecznie :-) Quote
Nadziejka Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 2 godziny temu, beataczl napisał: firanki cudne sa, dopiero znalazlam bazarek, musze popatrzec-zeby Nadziejce nie ,,drapnac" ;) ,ktore to chciala zakupic.... Beatko kochana wybieraj wybieraj u bb zawsze sa przecudne zaslony firany polecam serdecznie ogromnie Wybieraj serce jak najwiecej boc u mnie Beacku slabiutko slabiutenko z pieniazkami teraz 1 Quote
beataczl Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 prosze 16,20- a,b, 20 a. patrze jeszcze 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Beatko kochana wybieraj wybieraj u bb zawsze sa przecudne zaslony firany polecam serdecznie ogromnie Wybieraj serce jak najwiecej boc u mnie Beacku slabiutko slabiutenko z pieniazkami teraz Nadziejko, u Ciebie tez fajne kupilam te lila,fioleciki lubie takie kolory:) u b-b tez zaraz zawiesilam na takie oko,ale juz mam od Ciebie to inne kukam;) mam nadzieje Nadziejko ,ze gdzies jednak jakis grosz wpadnie jakas praca-tego Ci zycze,wiem ze teraz ciezko jest ... moze sie uda wypatrzone firanki Ci kupic jednak :) 2 Quote
Nadziejka Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 2 godziny temu, beataczl napisał: prosze 16,20- a,b, 20 a. patrze jeszcze Nadziejko, u Ciebie tez fajne kupilam te lila,fioleciki lubie takie kolory:) u b-b tez zaraz zawiesilam na takie oko,ale juz mam od Ciebie to inne kukam;) mam nadzieje Nadziejko ,ze gdzies jednak jakis grosz wpadnie jakas praca-tego Ci zycze,wiem ze teraz ciezko jest ... moze sie uda wypatrzone firanki Ci kupic jednak :) Beacku a takie firany szeleczki mam juz lata od bb sa przefajnne ja jestem zakupoholik przeciez firankowo dywankowo lampeczkowo rzezbowy....i jeszcze wszelkie lampiony piertuleczki ...ksiazki 1 Quote
b-b Posted November 25, 2020 Author Posted November 25, 2020 4 godziny temu, beataczl napisał: prosze 16,20- a,b, 20 a. patrze jeszcze Za te dziękujemy i zapisuję :) 20a zapisać obie? 20a. Dwie serwetki Średnica 30 cm KT 2zł a b Quote
Recommended Posts