Jump to content
Dogomania

DOKŁADAM MOJĄ ULUBIONĄ TUNIKĘ w kratę firmy Ennywear :) Bluzka nietoperz w fajną panterkę, ołówkowe spódnice Tatuum i Zara i piękna ramoneska z eko skóry, nowe botki. Dla nowego psiula pod moją pieczą na dobry start. Do 28 XI. Zapraszam serdecznie! :)

Recommended Posts

Posted
38 minut temu, bakusiowa napisał:

Kawusia pyszna. Może jutro jakieś ciacho?

Niewykluczone, niewykluczone. Żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia mojemu ostatniemu wynalazkowi :D

Posted
21 godzin temu, ona03 napisał:

Dobry wieczór :)

Czy można poprosić ulubioną tunikę w kratkę za wyw :))))))

Ooo! Takie wieści, a ja leżę jak kłoda i tylko telefony odbieram, dopiero teraz się trochę zebrałam do kupy.

Dzięki śliczne! Już zapisuję :)

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Ooo! Takie wieści, a ja leżę jak kłoda i tylko telefony odbieram, dopiero teraz się trochę zebrałam do kupy.

Dzięki śliczne! Już zapisuję :)

A co cię dopadło, pogoń cholerstwo :)

Posted

Bazarek zakończony, bardzo pięknie dziękuję wszystkim licytującym. Przepraszam, że jeszcze nie powysyłałam wiadomości w tej sprawie, ale mam kiepski weekend. Jeszcze nie czuję się dobrze, postaram się zrobić to jak najszybciej.

Posted

Pięknie dziękuję za potwierdzenia odbiorów.

I bardzo bardzo dziękuję Mazowszance, która nie chce kasy za jej ramoneskę, tylko przekazuje ją dla Nerusia :)

obraz.png.19a1b18096f7504c1520e982f7d1df29.png

Posted
1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

Kiedy wysłałaś spódnicę?

W zeszłym tygodniu, w środę lub czwartek. Ale pocztą - tak, jak chciałaś. Nie wiem jak teraz poczta działa :/

Posted
1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

Kiedy wysłałaś spódnicę?

Napisałam Ci wiadomość na pw od razu tego dnia kiedy przesyłka poszła. Ale teraz nie widać daty tej wiadomości :/