Jump to content
Dogomania

DOKŁADAM MOJĄ ULUBIONĄ TUNIKĘ w kratę firmy Ennywear :) Bluzka nietoperz w fajną panterkę, ołówkowe spódnice Tatuum i Zara i piękna ramoneska z eko skóry, nowe botki. Dla nowego psiula pod moją pieczą na dobry start. Do 28 XI. Zapraszam serdecznie! :)

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, bakusiowa napisał:

Numer dwa za 10 zł.

Trzy rzeczy to mało. Trzeba dodać cegiełki.

Prześlicznie dziękuję! Dołożę dziś rzeczy, ale czasowo się nie wyrabiam. Zupełnie nieplanowanie mi ten Neruś wyskoczył i w trudnym momencie. Cegiełki dopiszę, dzięki za podpowiedź :)

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

A ja z rana podrzucę!

Kochana, nie tylko podrzuciłaś z rana, ale wpłaciłaś też 20 zł dla Nerusia na moje konto! Nie wiem jak Ci dziękować :))

Galeria Rzeczy Ładnych: Jesienne serce Tapeta Promienie światła Serduszko Natura Jesień Czerwony Gałąź

• agat21 changed the title to Bluzka nietoperz w fajną panterkę, ołówkowe spódnice Tatuum i Zara i piękna ramoneska z eko skóry, nowe botki. Dla nowego psiula pod moją pieczą na dobry start. Do 28 XI. Zapraszam serdecznie! :)
Posted

W imieniu Pani Irenki licytuje nr 1 za 25 zł :)

ps. dziękuje za wymiary spódnicy, do konca bazarku powinnam sprawdzić czy mi pasuje i dam znać. Bardzo lubie takie jeansówki

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

W imieniu Pani Irenki licytuje nr 1 za 25 zł :)

ps. dziękuje za wymiary spódnicy, do konca bazarku powinnam sprawdzić czy mi pasuje i dam znać. Bardzo lubie takie jeansówki

Wielkie dzięki! Zaraz zapisuję :)

Posted
18 minut temu, Nadziejka napisał:

I jeszcze kurtalka ...booooska 

bardziej niz Kożuchoska

ale cudko

Zdecydowanie bardziej niż Kożuchoska :DD

Posted
22 minuty temu, Tianku napisał:

a ja poproszę wymiary spódniczek :)  wypłata niedaleko ...;)

Wymiary spódniczki dżinsowej podawałam wcześniej Kiyoshi, ale nie wpisałam ich gapa! przy zdjęciu spodniczki, zaraz to poprawię.  Pas 40 cm, biodra 45 cm - bez rozciągania, tak na "sucho" . Ale spódniczka jest rozciągliwa, więc dopasuje się do figury. Tę cieplejszą zmierzę jak będę w domu :)

• Like 1
Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

Wymiary spódniczki dżinsowej podawałam wcześniej Kiyoshi, ale nie wpisałam ich gapa! przy zdjęciu spodniczki, zaraz to poprawię.  Pas 40 cm, biodra 45 cm - bez rozciągania, tak na "sucho" . Ale spódniczka jest rozciągliwa, więc dopasuje się do figury. Tę cieplejszą zmierzę jak będę w domu :)

ok zajrzę wieczorem :)

• Like 1