Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczony, dziękuję serdecznie. Trochę świątecznych różności i nie tylko na potrzeby suni Emilki zabranej z synkiem z opuszczonej posesji. Do 22.11.2020 godz.20.00

Recommended Posts

Posted

Wiem, że paczka dotarła do Aldrumki, więc moje fanty na pewno do mnie trafią - musimy się tylko jakoś umówić :) W każdym razie wszystko jest na miejscu, w Warszawie.

Posted
3 godziny temu, Selenga napisał:

Wiem, że paczka dotarła do Aldrumki, więc moje fanty na pewno do mnie trafią - musimy się tylko jakoś umówić :) W każdym razie wszystko jest na miejscu, w Warszawie.

Dziękuję serdecznie za info.

Utarg z bazarku wynosi 189,60 zaokrągliłam do 190,- i właśnie przelałam na konto Emilki

Posted
Przed chwilą, Jo37 napisał:

Fanty odebrałam od Aldrumki. Bardzo dziękuję za gratis.

Bardzo dziękuję za info i zapraszam na kolejny bazarek (poleciało pw z zaproszeniem)

Posted

Melduje że 190 zł z tego bazarku już zaksięgowałam na koncie EMisi <3

Bardzo dziękuje Gabrysi, Pani Joli i kupującym <3 <3  Pieniązki bardzo się przydadzą Emi na operacje kolana :) <3

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Melduje że 190 zł z tego bazarku już zaksięgowałam na koncie EMisi <3

Bardzo dziękuje Gabrysi, Pani Joli i kupującym <3 <3  Pieniązki bardzo się przydadzą Emi na operacje kolana :) <3

Cała przyjemność po mojej i Joli stronie

• Like 1
  • Gabi79 changed the title to Zakończony, rozliczony, dziękuję serdecznie. Trochę świątecznych różności i nie tylko na potrzeby suni Emilki zabranej z synkiem z opuszczonej posesji. Do 22.11.2020 godz.20.00
  • 2 weeks later...