Gabi79 Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Nie wiem czy widzieliście (bo niektórzy na pewno), ale Emi pozuje na zdjeciu na stronie "Wyszczekanej Rehabilitacji" :) Emisia fotomodelka Quote
kiyoshi Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Kochani, wiem, że Emi ma domek na zawsze i nie ma co dłużej czekac- spadek w kwocie 399 zł przelewam na watek suniek z W. https://www.dogomania.com/forum/topic/353135-nowe-sunie-z-w-psie-smutne-historie-i-my-po-to-by-je-odmienić-prosze-o-pomoc-finansowa-dla-nowych-suniek/ tam będzie również kontynuacja wpłat. Oczywiście nowe wieści o Emi i Antosiu będziemy wstawiać co jakiś czas :) DZIEKUJEMY wszystkim za pomoc, ratunek dla tej cudownej rodzinki z podkarpacia. Sa już bezpieczni i szczęśliwi <3 4 Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Cudowna i Antonio jaki cuuudny Stokrosc radosci serca przytulam posylam milion pozdrowien 1 Quote
kiyoshi Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Przedwczoraj zadzwonił do mnie Pan Emisi. Akurat sobie spacerowal po okolicy. Mówił że Emi już chodzi bez problemu na 4 lapkach :))) na rehabilitacje chodzą tylko na elektrostymulacja, bo Emi panicznie boi się bieżni wodnej ale poprawa jest już spora. Emi biega, nawet ciągnie na smyczy zwłaszcza jak ma w zasięgu rowery to dzielnie wychodzi przed szereg by bronić Pana :) oszczekuje też samochody. Wszyscy ja kochają. Aha i ma teraz cieczke więc za 3 miesiące Pan umowi sterylizacje 2 Quote
limonka80 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Emisia pies obronny, no nie spodziewałabym się :-)) Quote
kiyoshi Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 U Emisi wszystko dobrze. Troszkę przytyla i łapką w pełni wróciła do z prawnosci- mięśnie odbudowany, nie widać różnicy między prawa i lewa :)) Uff to mnie najbardziej cieszy i jeszcze raz chciałam podziękować Kasi za opiekę nad Emi w tych gipsach i za wyrozumiałość do mnie w tym pooperacyjnym czasie :)) Można powiedzieć że Emi żyje jak paczek w maśle (co widać po zdjeciach:)))) 2 Quote
Tianku Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Faktycznie pączuś hihihi :) Najbardziej cieszy że lapeczka w pełni sprawna :) dziekujemy za dobrw wieści :) 1 Quote
limonka80 Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Super wiadomości :-)) A jakie ma błyszczące futerko.... Quote
Tianku Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 a kuku 🙂 zaległe pozdrowienia od Antosia 🙂 przerósł mamusię zdecydowanie Pani Natalia napisała że ma ogromy talent piłkarski jakby stał na bramce naszej reprezentacji to żadnego gola by nie przepuścił 😉 1 Quote
kiyoshi Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Wow, ale się zmienił !! to całkiem inny piesek 🙂 niesamowity ! i taki zdolny 😉 Quote
Recommended Posts