Jump to content
Dogomania

Rodzinka z podkarpackiej wsi-- Mały Antoś najpierw w DT Madie- teraz w DS pod Krakowem, Mamusia EMI w DT u Kasiainat-a teraz DS w Katowicach <3

Recommended Posts

Posted

Dzielna dziewczyna, całkiem dobrze wygląda dzień po operacji, nawet ma dziarską minę.

Udko pozawijane jak mumia a z jaką gracją postawiła stopę , jak baletnica :-)) Zdrowia maleńka.

Posted

Dziękuje Wam bardzo za dobre słowa. Dzisiaj Kasia mi podesłała filmik jak kotek zaczepia Emisie bawiąc sie jej ogonem :) jest sunia dobrą, cierpliwą istotką, bo kotek to rozrabiaka ;)

Faktycznie dość dobrze znosi niedogodności, ale jeszcze sporo dni przed nami niestety....

Na koncie Emisi 100 zł od limonki. Dziękuje ślicznie za taka niespodzianke <3 <3

Posted

Emi jedzie dzisiaj na kontrolę bo trochę jej się opatrunek poszarpal. Będzie pewnie założony nowy a przy okazji Pani sprawdzi czy się wszystko dobrze goi 

• Like 1
Posted
14 minut temu, jankamałpa napisał:

Ja poproszę o nr konta chciałam przekazać dla suni 100 zł z rozliczeń po Poli.

O wow. Dziękuję ślicznie że o nas pomyślałaś :))) bardzo bardzo

Konto jest zawsze moje to samo co wplacalas ostatnio, jeśli nie znajdziesz to dosle

DZIEKUJE

Posted

Emi ma juz załozony nowy opatrunek- jeszcze tydzień musi w nim chodzić. Ma tez przedłużony antybiotyk no i czekamy. Oby za tydzień jej łapka została uwolniona

JUtro sie dowiem o koszty itd bo Kasia dopiero wraca z lecznicy- wetka przełozyła wizyte na bardzo późno :(

Posted
23 minuty temu, jankamałpa napisał:

Dziś poszedł przelew prosze o potwierdzenie na wątku Poli - nie wiem dlaczego, ale myśłałam cały czas , że to sunia z pola i tak zatytuowałam przelew :(

No słusznie... EMI to sunia z pola można tak powiedzieć. Dziękuję Ci kochana <3 oczywiście potwierdzę 

Posted
6 godzin temu, jankamałpa napisał:

Dziś poszedł przelew prosze o potwierdzenie na wątku Poli :)

DZIEKUJE. 100 zł spadku po Poli jest juz na koncie Emi <3 <3 na pewno się bardzo przyda

Kasia wczoraj nic nie płaciła za nowy opatrunek- rozliczenie dostaniemy przy ściąganiu szwów.

Posted

Przepraszam, że wczoraj nie napisałam. 

Emi już ma ściągnięty opatrunek. Niestety nadal musi być w kolnierzu bo ranę trzeba jeszcze smarować mascia z antybiotykiem. Wydaje się że jest ok ale zobaczymy jak zacznie chodzić. W razie czego potrzebna będzie rehabilitacja ale to dopiero jak się wszystko wygoi

Biedna Emi :(

Posted
25 minut temu, Tianku napisał:

myślałam właśnie jak tam Emisia...

oj na pewno kołnierz nie jest komfortowy ale już nie długo..,

oby tylko łapeczka była sprawna

W sumie dopiero 2 tygodnie minęły od operacji. Trzeba teraz zobaczyć jak będzie ustawiać ta łapkę i czy nie będzie odciazac. 

• Upvote 1