Jump to content
Dogomania

Rodzinka z podkarpackiej wsi-- Mały Antoś najpierw w DT Madie- teraz w DS pod Krakowem, Mamusia EMI w DT u Kasiainat-a teraz DS w Katowicach <3

Recommended Posts

Posted

Na koncie Emisi niespodziankowa wpłata - 50 zł  :) :) od Pani Moniki J :) w tytule, na operacje Emisi :)

BARDZO DZIĘKUJE <3 jestem tak miło zaskoczona że ktos o nas pomyślał i dołożył swoją cegiełke do poprawy sprawności suni :)

<3

kwiat-ruchomy-obrazek-0008.gif

Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

Na koncie Emisi niespodziankowa wpłata - 50 zł  :) :) od Pani Moniki J :) w tytule, na operacje Emisi :)

BARDZO DZIĘKUJE <3 jestem tak miło zaskoczona że ktos o nas pomyślał i dołożył swoją cegiełke do poprawy sprawności suni :)

<3

kwiat-ruchomy-obrazek-0008.gif

To Monika od zamojskiej Florci. Przekażę podziękowanie 

• Like 1
Posted

Antoś jest niesamowity :)

A na koncie Emisi 206 zł z bazarku świątecznego Tianku ! WOW! Iza- bardzo Ci dziekuje i serdecznie też dziękuje Twojej kochanej mamie, za świetny pomysł, piękne prace i serducho <3 <3

• Like 1
Posted

Kochani, pisałam chwile z Kasią i jednak jutro będzie ten zabieg Emisi. Kasia mówiła że Pani wet będzie mieć tylko 1szego zamknięte, ale w razie czego będzie pod telefonem. Także nie będziemy rezygnowac z terminu.

Trzymajcie kciuki

Posted
24 minuty temu, agat21 napisał:

Olbrzymie kciuki za jutrzejszy zabieg. Niestety nie wesprę mimo najszczerszych chęci. W przyszłym tygodniu operacja mojego psiula, muszę wyskoczyć z 3500 zł.

o matko...co mu jest? co to za operacja? miałam pytać na watku Ambera..Trzymam mocno kciuki za staruszka Twojego <3

49 minut temu, limonka80 napisał:

Ja też trzymam ,powodzenia dziewczyno :-)

41 minut temu, Tianku napisał:

Tez bede jutro trzymac kciuki zeby wszystko sie udalo 

dziękuje dziewczyny, dam znać jak tylko Kasia odbierze ja z lecznicy.

Posted

Emi jest już w domu po operacji, wszystko się udało wg Pani doktor, jedynie Pani powiedziała Kasi że Emi bardzo długo sie wybudzała z narkozy, więc już mysle, co będzie ze sterylizacją....

Kasia ma rachunek i wyniki badań krwi, potem wstawie :)

23 godziny temu, agat21 napisał:

Zerwane więzadła w obu łapkach. Na razie operacja jednej..

trzymam kciuki za operacje Twojego pieska. Straszny pech że zerwały mu sie oba wiązadła :( :(

Posted
6 minut temu, Gabi79 napisał:

Kochana Emisia, jak dobrze, że już po operacji. 

tak, tez tak uważam :)  tylko gorzej teraz z chodzeniem w tym opatrunku...:( byle teraz juz łapka była sprawna.

Przepraszam, że niektóre zdjęcia wkleiły mi sie takie małe a inne duze, nie wiem od czego to zalezy.

Posted

Bardzo się cieszę że dobrze poszło. Przestraszona trochę w tym koszyczku dziewczyna, za dużo wrażeń dla małego pieska :-) Czy Emi uzbierała na pokrycie kosztów operacji? Zarezerwowałam parę złotych dla suni ze stajni o której pisałyśmy, a której nie udało się pomoc, więc w razie czego mogę wesprzeć Emisię. 

Posted
10 godzin temu, limonka80 napisał:

Bardzo się cieszę że dobrze poszło. Przestraszona trochę w tym koszyczku dziewczyna, za dużo wrażeń dla małego pieska :-) Czy Emi uzbierała na pokrycie kosztów operacji? Zarezerwowałam parę złotych dla suni ze stajni o której pisałyśmy, a której nie udało się pomoc, więc w razie czego mogę wesprzeć Emisię. 

Dziękuję serdecznie :)))) 

Sunia że stajni ma już DOM. były z nią historie bo młodzi ludzie jednak odmówili wydania ja na sterylizacje aborcyjns. Na kilka dni przed porodem w stadninie pojawił się biznesmen z okolicy który miał już jednego podobnego pieska uratowanego. Sunia jakby go sobie wybrala. Pan zdecydował zabrać ja do siebie. Sunia urodziła 3 szczeniaki, z czego 2 już aja domy zaklepane. Cała rodzinka jest pod opieką Weterynaryjna Pani Ani do której i ja jeżdżę z moimi psami więc wiem że są w dobrych rękach. 

Także takie cuda

Emisia ma uzbierane na operację. Rozliczenie jest w 2 czy 3 poście na 1szej stronie wątku. Jeszcze czeka nas wizyta kontrolna no i sterylizacja. Sunia nie ma deklaracji więc przyjmę z wdzięcznością każdy grosz :) jak tylko zdejmiemy opatrunek to zacznę ja ogłaszać.

DZIĘKUJĘ 

9 godzin temu, b-b napisał:

Podeślijcie konto mało bo mało ale coś wpłacę.

Dziękuję ślicznie. Prześlę wieczorem

• Like 1
Posted
28 minut temu, kiyoshi napisał:

Sunia że stajni ma już DOM

I takimi wieściami się nie podzielić?! A ja się martwiłam co z sunią bo cisza na jej temat, a tu taki zwrot akcji :-)

Bardzo, bardzo się cieszę. W takim razie "jej" pieniadze wpłacę dla Emi. Konto mam, pozdrawiam.

Posted
4 minuty temu, limonka80 napisał:

I takimi wieściami się nie podzielić?! A ja się martwiłam co z sunią bo cisza na jej temat, a tu taki zwrot akcji :-)

Bardzo, bardzo się cieszę. W takim razie "jej" pieniadze wpłacę dla Emi. Konto mam, pozdrawiam.

Przepraszam :) jakoś umknęło :)))

Dziękuję jeszcze raz :)