Negra & Anna Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Proszę prodiż KT jeśli jest do odebrania w Krakowie Quote
Wilma Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Poproszę D. Prodiż. Nowy ale bez metki. C.W. - 10,00 zł w opcji KT. jeśli okaże się wolny. Quote
elik Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 1 godzinę temu, Negra & Anna napisał: Proszę prodiż KT jeśli jest do odebrania w Krakowie Witam Cię Aniu serdecznie :) Tak jest do odebrania w Krakowie, jak i piękne fanty z któregoś z poprzednich bazarków :) Wróciliśmy już na zimę do Krakowa. Bardzo dziękuję za wsparcie psiaczków i zapraszam po odbiór. Podaj termin, bo jak wiesz, ja jestem ponadczasowa więc mogę dostosować się do Twoich możliwości :) Quote
elik Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 1 minutę temu, Negra & Anna napisał: Mogę wpaść jutro do południa? Oczywiście, zapraszam tylko daj znać nieco wcześniej o której godzinie będziesz, żebym nie wyszła na spacer z psiakami :) Quote
elik Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 18 minut temu, Wilma napisał: Poproszę D. Prodiż. Nowy ale bez metki. C.W. - 10,00 zł w opcji KT. jeśli okaże się wolny. Prodiż jest do odbioru w Krakowie więc nabyła go Negra & Anna. Może znajdziesz jeszcze coś dla siebie. Zapraszam :) Quote
Negra & Anna Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Będę 11-12. Jak coś mi wypadnie to dam znać. Mam koronkę bawełnianą białą, myślisz, że się nada na bazarek? Trochę zakurzona, pewnie leżała ok. 30 lat w szafie Piszę tutaj to bazarek trzyma się u góry ;) 1 Quote
elik Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 16 minut temu, Negra & Anna napisał: Będę 11-12. Jak coś mi wypadnie to dam znać. Mam koronkę bawełnianą białą, myślisz, że się nada na bazarek? Trochę zakurzona, pewnie leżała ok. 30 lat w szafie Piszę tutaj to bazarek trzyma się u góry ;) Ok może być 11-12 ta, będę czekać :) Myślę, że warto spróbować z tą koronką. Jak nie spróbujemy, to się nie dowiemy, czy ma szanse :) Rozmowy na bazarku to skuteczny sposób, żeby utrzymać go w górze :) Quote
elik Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 3 minuty temu, Negra & Anna napisał: ok, to do zobaczenia :) Bardzo dziękuję do zobaczenia, do jutra :) Quote
Kamila Proc Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 ja tez umie utrzymac bazarek na gorze, choc krotko 1 Quote
Negra & Anna Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Bardzo się cieszę z upolowanego prodiża. Będę miała prezent dla zaprzyjaźnionych 2 starszych pań, które pieką z takim starym, piecu kaflowym i już nie mają siły. Ja często na wsi używam prodiż i uważam, że to urządzenie jest genialne w swojej prostocie :) 1 Quote
elik Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 12 minut temu, Kamila Proc napisał: ja tez umie utrzymac bazarek na gorze, choc krotko Kamilko, uważam, że Ty robisz to bardzo profesjonalnie, ale trudno rozmawiać z samą sobą. Brakuje Aska7 :( Quote
elik Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 19 godzin temu, Negra & Anna napisał: Bardzo się cieszę z upolowanego prodiża. Będę miała prezent dla zaprzyjaźnionych 2 starszych pań, które pieką z takim starym, piecu kaflowym i już nie mają siły. Ja często na wsi używam prodiż i uważam, że to urządzenie jest genialne w swojej prostocie :) Ja nie jestem specem od pieczenia, ale kupiłam z myślą, że tym zmuszę się do pieczenia. Nie wyszło :) A urządzenie faktycznie proste, a jednocześnie genialne i nie wymagające uciążliwych czynności, jakie trzeba wykonać, gdy piecze się w piecu kaflowym. Cieszę się z Tobą na myśl, jak ucieszą się panie z tego prodiża. Quote
Wilma Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 4 godziny temu, elik napisał: Prodiż jest do odbioru w Krakowie więc nabyła go Negra & Anna. Może znajdziesz jeszcze coś dla siebie. Zapraszam :) OK. 1 Quote
Radek Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 A ja się głupi za długo zastanawiałem nad prodiżem ;) 2 Quote
Kamila Proc Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 8 godzin temu, Radek napisał: A ja się głupi za długo zastanawiałem nad prodiżem ;) nie badz dla siebie zbyt surowy 2 Quote
Radek Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 16 minut temu, Kamila Proc napisał: nie badz dla siebie zbyt surowy Kolejny raz zdarzyło mi się za długo zastanawiać nad bazarkowym zakupem. 1 Quote
Kamila Proc Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 13 godzin temu, elik napisał: Kamilko, uważam, że Ty robisz to bardzo profesjonalnie, ale trudno rozmawiać z samą sobą. Brakuje Aska7 :( fakt 1 Quote
Recommended Posts