Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY rozliczony. Jak ten czas leci :( Już koniec, już rozliczamy. Sie zrobił i serdecznie zapraszam do 15.11. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Negra & Anna napisał:

Proszę prodiż KT jeśli jest do odebrania w Krakowie

Witam Cię Aniu serdecznie  :) Tak jest do odebrania w Krakowie, jak i piękne fanty z któregoś z  poprzednich bazarków  :)  Wróciliśmy już na zimę do Krakowa.

Bardzo dziękuję za wsparcie psiaczków    1663295698_dzikuj.jpg.0945caad325207f8558faa23ed97c729.jpg

i zapraszam po odbiór. Podaj termin, bo jak wiesz, ja jestem ponadczasowa więc mogę dostosować się do Twoich możliwości :)

Posted
1 minutę temu, Negra & Anna napisał:

Mogę wpaść jutro do południa? 

Oczywiście, zapraszam tylko daj znać nieco wcześniej o której godzinie będziesz, żebym nie wyszła na spacer z psiakami  :)

Posted
18 minut temu, Wilma napisał:

Poproszę 

D.  Prodiż. Nowy ale bez metki.

C.W.  -   10,00 zł 

w opcji KT.

jeśli okaże się wolny.

Prodiż jest do odbioru w Krakowie więc nabyła go Negra & Anna. Może znajdziesz jeszcze coś dla siebie. Zapraszam  :)

Posted

Będę 11-12. Jak coś mi wypadnie to dam znać. 

Mam koronkę bawełnianą białą, myślisz, że się nada na  bazarek? Trochę zakurzona, pewnie leżała ok. 30 lat w szafie 

Piszę tutaj to bazarek trzyma się u góry ;)

• Like 1
Posted
16 minut temu, Negra & Anna napisał:

Będę 11-12. Jak coś mi wypadnie to dam znać. 

Mam koronkę bawełnianą białą, myślisz, że się nada na  bazarek? Trochę zakurzona, pewnie leżała ok. 30 lat w szafie 

Piszę tutaj to bazarek trzyma się u góry ;)

Ok może być 11-12 ta, będę czekać  :) 

Myślę, że warto spróbować z tą koronką. Jak nie spróbujemy, to się nie dowiemy, czy ma szanse  :)

Rozmowy na bazarku to skuteczny sposób, żeby utrzymać go w górze  :)   

Posted

Bardzo się cieszę z upolowanego prodiża. 

Będę miała prezent dla zaprzyjaźnionych 2 starszych pań, które pieką z takim starym,  piecu kaflowym i już nie mają siły.

Ja często na wsi używam prodiż i uważam, że to urządzenie jest genialne w swojej prostocie :)

• Like 1
Posted
12 minut temu, Kamila Proc napisał:

ja tez umie utrzymac bazarek na gorze, choc krotko

Kamilko, uważam, że Ty robisz to bardzo profesjonalnie, ale trudno rozmawiać z samą sobą.  Brakuje Aska7  :(

Posted
19 godzin temu, Negra & Anna napisał:

Bardzo się cieszę z upolowanego prodiża. 

Będę miała prezent dla zaprzyjaźnionych 2 starszych pań, które pieką z takim starym,  piecu kaflowym i już nie mają siły.

Ja często na wsi używam prodiż i uważam, że to urządzenie jest genialne w swojej prostocie :)

Ja nie jestem specem od pieczenia, ale kupiłam z myślą, że tym zmuszę się do pieczenia.  Nie wyszło  :)  A urządzenie faktycznie proste, a jednocześnie genialne i nie wymagające uciążliwych czynności, jakie trzeba wykonać, gdy piecze się w piecu kaflowym.
Cieszę się z Tobą na myśl, jak ucieszą się panie z tego prodiża.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Prodiż jest do odbioru w Krakowie więc nabyła go Negra & Anna. Może znajdziesz jeszcze coś dla siebie. Zapraszam  :)

OK.

• Like 1
Posted
16 minut temu, Kamila Proc napisał:

nie badz dla siebie zbyt surowy

Kolejny raz zdarzyło mi się za długo zastanawiać nad bazarkowym zakupem.

• Like 1