majowa Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 dzień dobry :) jaki jest rozmiar ewentualnie długośc sukienki nr 3? Quote
elik Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 Już jestem po wczorajszym niebycie, ale z powodu przeprowadzki na zimę do kraka po półrocznym pobycie na działce kompletnie nie miałam czasu choćby na chwilkę usiąść do kompa. Wprawdzie jeszcze nie wszystko rozpakowane, ale już większość :) Dlatego mogłam pojawić się na bazarku i bardzo serdecznie przeprosić za długie oczekiwanie na pomiary. Część fantów została jeszcze na działce, ale w weekend przywieziemy resztę i będę mogła zaspokoić ciekawość odnośnie wszystkich fantów. Quote
elik Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 Dnia 2.11.2020 o 09:35, Kamila Proc napisał: milego tygodnia Dnia 2.11.2020 o 10:03, Nadziejka napisał: Quote
elik Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 20 godzin temu, Kamila Proc napisał: wciaz zapraszamy 20 godzin temu, Nadziejka napisał: 19 godzin temu, Kamila Proc napisał: hopsi 13 godzin temu, Kamila Proc napisał: braaawo 11 godzin temu, koja napisał: hooop 11 godzin temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie :) 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry 1 godzinę temu, Radek napisał: Ale wcześnie dzisiaj. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: tak nietypowo Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Wam za opiekę nad bazarkiem Quote
elik Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 15 godzin temu, aagataa8 napisał: To ja jeszcze poprosze: 47 za cw 7 zł 69a za cw 5 zł Witam Cię ponownie i baaaardzo serdecznie dziękuję za pomoc psiaczkom Biegnę zakonotować Quote
elik Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 1 godzinę temu, Kaas1 napisał: Licytuję 9, 38 i 46. Ewentualna dostawa paczką z Ruchu :) pozdrawiam Bardzo dziękuję za przybycie na bazarek i bardzo serdecznie dziękuję za pomoc psiaczkom Również serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia :) Już zanotowane :) Quote
Radek Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: tak nietypowo Może wejdzie w nawyk? Quote
Nadziejka Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Wedrujemy z nadzieja na lepsze czasy na normalne zycie 1 Quote
elik Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 6 godzin temu, Olena84 napisał: Dziękuję za zaproszenie ;) A ja za przybycie :) Quote
elik Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 4 godziny temu, Radek napisał: Może wejdzie w nawyk? Miło by było :) Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 7 godzin temu, Radek napisał: Może wejdzie w nawyk? oby nie Quote
Radek Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: oby nie To prawda, poranne wstawanie nie jest fajne. Quote
elik Posted November 4, 2020 Author Posted November 4, 2020 9 godzin temu, koja napisał: i do góry 9 godzin temu, Malgoska napisał: i hop 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: nocne hopsi 7 godzin temu, Nadziejka napisał: Nie mam już lajków , choć teraz dałam tylko jednego więc choć takie serduszka Wam dam Quote
elik Posted November 4, 2020 Author Posted November 4, 2020 15 godzin temu, Radek napisał: Może wejdzie w nawyk? 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: oby nie A czemu nie? :) Dobrze czynić jest dobrze o każdej porze dnia i nocy :) 7 godzin temu, Radek napisał: To prawda, poranne wstawanie nie jest fajne. Ale kto rano wstaje, ten dłużej żyje :) Quote
elik Posted November 4, 2020 Author Posted November 4, 2020 8 godzin temu, helli napisał: Proszę o serduszko za 40 i nr konta Kochana helli, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu chłopaczków Nr konta leci na PW. Quote
elik Posted November 4, 2020 Author Posted November 4, 2020 A specjalnie dla Radka herbatka bo Radek nie lubi kawy :) Quote
Recommended Posts