Tyśka) Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 9 godzin temu, elik napisał: Oby nie kwarantanna, ale na kwarantannie komp, to okno na świat więc i na dogo możesz bywać. A tak na marginesie, czemu test dopiero we środę? Jeśli jesteście pozytywni, to do środy możecie przekazać koronę wielu osobom. My czujemy się dobrz,odpukać (bo jestem grupie zwiększonego ryzyka). W pracy mojego męża, koleżanka z biura ma covid (typowe objawy, fatalnie się czuje od soboty, brak czucia) - ona ma test dopiero dzisiaj, jej współpracownicy w środę. I tak z nikim się nie spotykamy, zakupy robimy duże raz na 2 tygodnie, wiec nie mamy kogo zarazić. I od wczoraj tym bardziej juz się nie ruszamy. Quote
aagataa8 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Ja poprosze wysyłkę do paczkomatu :) zaraz zrobię przelew i pisze pw z danymi do wysyłki Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 7 godzin temu, Gabi79 napisał: Dziękuję za info, niestety za mały Szkoda, bo bardzo ładnie się prezentuje.. Dziękuję za wiadomość :) Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 4 godziny temu, Tyśka) napisał: My czujemy się dobrz,odpukać (bo jestem grupie zwiększonego ryzyka). W pracy mojego męża, koleżanka z biura ma covid (typowe objawy, fatalnie się czuje od soboty, brak czucia) - ona ma test dopiero dzisiaj, jej współpracownicy w środę. I tak z nikim się nie spotykamy, zakupy robimy duże raz na 2 tygodnie, wiec nie mamy kogo zarazić. I od wczoraj tym bardziej juz się nie ruszamy. Ty Tysiu nie ruszasz się z domu, ale czy pozostali mający kontakt z osobą pozytywną też nie ruszają się z domu? Oczywiście to nie do Ciebie uwaga Tysiu, ale jeśli tak walczy się z pandemią, to nic dziwnego, że zarażonych jest coraz więcej. Dotychczas nie opracowano podstawowych i bardzo ważnych procedur. W przypadku podejrzenia zarażenia, testy powinny być wykonywane natychmiast, a nie za kilka dni. Ale nasz rząd jest baaaardzo zadowolony z podejmowanych decyzji. Dbaj o siebie Tysiu i trzymaj się dzielnie. W razie kwarantanny będzie miał kto robić Wam zakupy? Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 3 godziny temu, aagataa8 napisał: Ja poprosze wysyłkę do paczkomatu :) zaraz zrobię przelew i pisze pw z danymi do wysyłki Ok :) bardzo dziękuję. Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: dzieki za mily bazarek Bardzo mi przyjemnie, że tak oceniasz ten bazarek :) Ja dziękuję Ci Kamilko za super wsparcie dla bazarku Quote
Tyśka) Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 24 minuty temu, elik napisał: Ty Tysiu nie ruszasz się z domu, ale czy pozostali mający kontakt z osobą pozytywną też nie ruszają się z domu? Oczywiście to nie do Ciebie uwaga Tysiu, ale jeśli tak walczy się z pandemią, to nic dziwnego, że zarażonych jest coraz więcej. Dotychczas nie opracowano podstawowych i bardzo ważnych procedur. W przypadku podejrzenia zarażenia, testy powinny być wykonywane natychmiast, a nie za kilka dni. Ale nasz rząd jest baaaardzo zadowolony z podejmowanych decyzji. Dbaj o siebie Tysiu i trzymaj się dzielnie. W razie kwarantanny będzie miał kto robić Wam zakupy? Nie wiem, elik ;) Mogę mówić o sobie i domowniku :) My się nie ruszamy, współpracownicy męża dostali pracę zdalną, mają się już nie ruszać, ale nikt nie będzie odpowiadał za nich. Niestety, testy są robione późno, brakuje sił przerobowych. Moja znajoma pracuje w laboratorium i mówi, że aktualnie to praca niemal całodobowa, jest wykończona. Quote
AlfaLS Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Ja poproszę paczkę w RUCH-u. Zaraz podeślę namiary :-). 1 Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Nie wiem, elik ;) Mogę mówić o sobie i domowniku :) My się nie ruszamy, współpracownicy męża dostali pracę zdalną, mają się już nie ruszać, ale nikt nie będzie odpowiadał za nich. Niestety, testy są robione późno, brakuje sił przerobowych. Moja znajoma pracuje w laboratorium i mówi, że aktualnie to praca niemal całodobowa, jest wykończona. Najgorsze jest właśnie to, że brakuje sił przerobowych na każdym etapie walki z tym paskudztwem, a wydawane są wielkie pieniądze na budowę nowych szpitali, tylko kto w nich będzie leczył chorych??? Ale to temat wielki i nie na ten wątek. Po prostu ulało mi się :( Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 13 minut temu, AlfaLS napisał: Ja poproszę paczkę w RUCH-u. Zaraz podeślę namiary :-). Dzięki za info :) Quote
Koki-99 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Ja poproszę wysyłkę pocztą i nierejestrowany priorytet. Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Poproszę serduszka za 20 zł. Witam bardzo gorąco i serdecznie dziękuję za pomoc dla psiaczków Zaraz poślę nr konta na PW. Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 33 minuty temu, Koki-99 napisał: Ja poproszę wysyłkę pocztą i nierejestrowany priorytet. Bardzo dziękuję za info :) Fanciki już zapakowane, gotowe do wysyłki. Sprawdziłam, wg wagi i wymiarów opłata wyniesie 7,30 zł. Quote
Koki-99 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Bardzo dziękuję za info :) Fanciki już zapakowane, gotowe do wysyłki. Sprawdziłam, wg wagi i wymiarów opłata wyniesie 7,30 zł. Fajnie, no to płacę :) Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 4 minuty temu, Koki-99 napisał: Fajnie, no to płacę :) :) Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 13 minut temu, Radek napisał: Za cegiełkę się uiszczę wieczorkiem. Dzięki wielkie :) 1 Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 Podając adres bardzo proszę pamiętajcie o kodach pocztowych i adresie (nie sam numer) punktu odbioru w InPost lub RUCH-u. Quote
Livka Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Poproszę paczkomat, zaraz podeślę namiary :) Dziękuję i pozdrawiam :) 1 Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: Poproszę paczkomat, zaraz podeślę namiary :) Dziękuję i pozdrawiam :) Dzięki :) Quote
elik Posted November 17, 2020 Author Posted November 17, 2020 Wszystkie fanty popakowane, etykiety wydrukowane, ale dzisiaj starczyło mi czasu na wysłanie tylko 2 paczuszek przez P.P. Reszta wyruszy w podróż jutro rano. Od dzisiaj są w drodze fanty do: Gabi79 - opłata 5,90 koki-99 - opłata 7,30 zł Bardzo proszę potwierdzić na wątku otrzymanie fantów. Quote
elik Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Dzisiaj w drogę wyruszyły kolejne fanty do: Kaas1 - opłata 7,76 RUCH| AlfaLS - opłata 7,76 RUCH aagataa8 - opłata 13,99 InPost Livka - opłata 13,99 InPost Isiak - opłata 12,99 InPost agat21 - opłata 12,99 InPost Bardzo proszę potwierdzić na wątku otrzymanie fantów. Quote
Isiak Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Otrzymałam SMS, że paczuszka czeka w paczkomacie, dziękuję :) Tylko jeszcze nie mam nr konta... Quote
Recommended Posts