Radek Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Zaglądam, podrzucam i życzę miłej soboty. Quote
Tyśka) Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 16 godzin temu, elik napisał: Popieram :) Jeśli chcesz, to mogę go za Ciebie wystawić przy najbliższym bazarku. Będzie od Ciebie tylko dla psiaka wybranego przez Ciebie. Dziękuję za propozycję. Pomyślę dla jakiego psiaka poza Amikiem i poszukam opakowania, i dam Ci znać. Quote
Tyśka) Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Asia ostatnio pożegnała swojego psiaka, może musi się pozbierać:( Quote
Kamila Proc Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 46 minut temu, Tyśka) napisał: Asia ostatnio pożegnała swojego psiaka, może musi się pozbierać:( straszne 1 Quote
Polek Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Pozdrawiam znad morza. Pogoda może być. Quote
Radek Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Asia ostatnio pożegnała swojego psiaka, może musi się pozbierać:( Jeżeli masz z Asią kontakt, to prześlij jej ciepłe myśli ode mnie. Quote
Tyśka) Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 3 minuty temu, Radek napisał: Jeżeli masz z Asią kontakt, to prześlij jej ciepłe myśli ode mnie. Niestety nie mam, wyczytałam na jednym z wątków. :( Quote
elik Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 9 godzin temu, Tyśka) napisał: Dziękuję za propozycję. Pomyślę dla jakiego psiaka poza Amikiem i poszukam opakowania, i dam Ci znać. Ok :) Quote
elik Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 9 godzin temu, Kamila Proc napisał: przywitam sie 5 godzin temu, Polek napisał: Pozdrawiam znad morza. Pogoda może być. 4 godziny temu, Nesiowata napisał: W sobotę chyba już czas na zakupy! 1 godzinę temu, koja napisał: podnosimy Od rana byliśmy na działce. O tej porze roku jest tam wiele do zrobienia. Hmmm, a właściwie to o której nie ma? Zawsze jest to robić, tylko w lecie mniej. Wiosna i jesień, to huk pracy do przerobienia. Dzięki za opiekę nad bazarkiem Quote
Nadziejka Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 1 godzinę temu, koja napisał: podnosimy Quote
elik Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 A mi znowu brakuje lajków. Wciąż ktoś mi je podbiera :( 2 Quote
Radek Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 6 godzin temu, Tyśka) napisał: Niestety nie mam, wyczytałam na jednym z wątków. :( Wolałem zapytać, bo a nuż... 2 godziny temu, elik napisał: Od rana byliśmy na działce. O tej porze roku jest tam wiele do zrobienia. Hmmm, a właściwie to o której nie ma? Zawsze jest to robić, tylko w lecie mniej. Wiosna i jesień, to huk pracy do przerobienia. Jesienne prace na działce mają swój urok. Quote
elik Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 Przed chwilą, Radek napisał: Jesienne prace na działce mają swój urok. Tak, ale zabierają duuuużo czasu :) Quote
Radek Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 9 minut temu, elik napisał: Tak, ale zabierają duuuużo czasu :) Jedno, za czym nie przepadam to pakowanie liści do worków, grabić lubię. A na działce jest brzoza, dwa kasztanowce i orzech, a bezpośrednio za siatką trzy lipy :) Quote
elik Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 14 minut temu, Radek napisał: Jedno, za czym nie przepadam to pakowanie liści do worków, grabić lubię. A na działce jest brzoza, dwa kasztanowce i orzech, a bezpośrednio za siatką trzy lipy :) To serdecznie Ci współczuję. My na sąsiednich działkach także mieliśmy sporo drzew liściastych, u siebie tylko dwa, ale na szczęście sąsiadom znudziło się ciągłe grabienie jesienią i pozbyli się większości tych drzew. Został tylko orzech, ale nie w bezpośrednim sąsiedztwie. Trochu liści z niego ląduje na naszej działce, ale to już da się znieść :) Quote
Nesiowata Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Dziś dzień ostatni HANDLOWA NIEDZIELA! Quote
elik Posted November 15, 2020 Author Posted November 15, 2020 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Dziś dzień ostatni HANDLOWA NIEDZIELA! Taaaaak tylko u nas, wyjątkowo, dla zacnych gości, Handlowa Niedziela Quote
elik Posted November 15, 2020 Author Posted November 15, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Ciekaae czy ktoś coś kupi ;) Byłoby dobrze, gdyby Ktoś coś kupił,bo psiaczki bardzo tego potrzebują. Quote
Recommended Posts