agat21 Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Może ktoś jeszcze maskotkę kupi? Są takie fajne :) Dzieciaczkom znajomych bardzo się podobają :) 1 Quote
mdk8 Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 11 minut temu, agat21 napisał: Może ktoś jeszcze maskotkę kupi? Są takie fajne :) Dzieciaczkom znajomych bardzo się podobają :) Potwierdzam. Mam dwa misie a teraz dołączy do nich krówka :) 1 Quote
ona03 Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Podniosę z zaproszenia i potwierdzam, michy cudne, mam cztery :))))) 1 Quote
Malgoska Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 9 godzin temu, agat21 napisał: Może ktoś jeszcze maskotkę kupi? Są takie fajne :) Dzieciaczkom znajomych bardzo się podobają :) bardzo dziękuję 9 godzin temu, mdk8 napisał: Potwierdzam. Mam dwa misie a teraz dołączy do nich krówka :) bardzo się cieszę, że się podobaja 1 godzinę temu, ona03 napisał: Podniosę z zaproszenia i potwierdzam, michy cudne, mam cztery :))))) zyją jeszcze, żyją ? Quote
Malgoska Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 22 minuty temu, Kamila Proc napisał: ostatni dzien odliczanie :) Quote
Radek Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 10 godzin temu, agat21 napisał: Może ktoś jeszcze maskotkę kupi? Są takie fajne :) Dzieciaczkom znajomych bardzo się podobają :) Fajne to mało powiedziane. Są super i podobają się nie tylko dzieciakom :) 1 Quote
Isabel Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Ostatni dzień, więc tym bardziej zapraszamy :) Quote
Radek Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Na maskotkę mnie w tym miesiącu nie bardzo stać :/ Chociaż cegiełki za dychę poproszę (i dane do przelewu:) 1 Quote
Malgoska Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 6 godzin temu, Radek napisał: Fajne to mało powiedziane. Są super i podobają się nie tylko dzieciakom :) i to bardzo cieszy :) 6 godzin temu, jola&tina napisał: Zapraszamy! już końcówka 6 godzin temu, Nadziejka napisał: :) 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: ostatni dzien :) 4 godziny temu, Isabel napisał: Ostatni dzień, więc tym bardziej zapraszamy :) :) 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: hopsi :) 1 godzinę temu, Radek napisał: Na maskotkę mnie w tym miesiącu nie bardzo stać :/ Chociaż cegiełki za dychę poproszę (i dane do przelewu:) bardzo dziękuję :) 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: koniec bliski ano a norman ma tylko poł łba... bo robi się myszka... Quote
Malgoska Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: coraz blizej jeszcze nie całe 2 godzinki Quote
Malgoska Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 40 minut temu, Radek napisał: Dziękuję za PW :) to ja dziękuje Quote
Radek Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 1 minutę temu, Malgoska napisał: to ja dziękuje Cieszę się, że mogę wspomóc zwierzaki. Nawet jeśli to mała kwota. 1 Quote
Malgoska Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 26 minut temu, Radek napisał: Cieszę się, że mogę wspomóc zwierzaki. Nawet jeśli to mała kwota. Każda złotowka się liczy; bardzo dziekuję 1 Quote
Malgoska Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 koniec serdecznie dziękuję wszystkim za udział w bazarku Quote
ona03 Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 22 godziny temu, Malgoska napisał: zyją jeszcze, żyją ? Dwa mniejsze, jeszcze u mnie żyją :) Dwa większe, całkiem niedawni poszły do dzieci, mam nadzieję, że ich nie .............. 1 Quote
Recommended Posts