Nadziejka Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 155 zl poslalam dzis do Agatki Dziekuje z calego serca wszystkim Dobrymduszkom Cegielki Zycia Ciocia Anulka 25 zl mam na koncie dziekuje! Cegielki Zycia Ciocia Nesiowata 5 zl mam na koncie dziekuje! Cegielka Zycia Ciocia koja 20 zl mam na koncie dziekuje! fantuskowo Marudzia za wywol pw wyslane razem do wplaty 30 zl mam na koncie dziekuje cudnie! num 1 a dezodorant damski ciut uzyty Fa 3 zl num 2 b scierenka duza do naczyn 4 zl num 4 a zegar napis home you 10 zl num 5 ksiazka nowa ,,Kto chce ich smierci..,, 9 zl num 14 krowki mleczne pychotki 4 zl Kamila Proc kup teraz mam na koncie dziekujue, ksiazka wyslana otrzymana! num 8 ksiazka nowa ,,Kobieta ktora wyszla za ducha,, 8 zl Nadziejka sprzedala! num 17 nowiuskie butki ala zamszowe sportowe k t 23 zl ! mam juz pieniazki! Malgoska za wywol mam juz pieniazki dziekuje! num 1 dezodorant bies orchidea nowy 7 zl 50 gr num 6 b zestaw maseczek 3 zl Olena84 mam juz 3 zl dziekuje num 10 a rekawisie damskie szare nowe za wywol 3 zl Jo37 mam na koncie dziekuje 7 zl 50 gr fanty wyslane otrzymane! num 2 a sciereczka duza do naczyn za wywol 4 zl num 14 b czekolada schogetten za wywol 3 zl 50 gr Ciocia Nesiowata mam na koncie dziekuje num 6 zestaw maseczek 3 zl aagataa8 mam na koncie dziekujue! num 3 a wielkie serducho szare ratanowe sercem kup teraz 10 zl! Radek mam juz na koncie 10 zl dziekuje! num 13 2 pary skarpet sportowych za wywol razem 4 zl num 15 3 x papier sniadaniowy 3 zl 90 gr Nadziejkowo Serduchem Zapraszamy Do Pomocy , Na Kramik Roznosci Ludziom Mlodym Cudnym Serduchom, Ktore Zaczely Walke O Zycie O Lepsze Zycie Dla Bieduniow Kramik potrwa do 10 listopada gpdz 22.00 Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Cegieleczki Zycia po 5 zlociszkow i Cegielenka 20 zl Mam na koncie Ciocia Anulka Cegielka Zycia 25 zl Ciocia koja Cegielka Zycia 20 zl Mam na koncieCiocia Nesiowata Cegielka 5 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 1 dezodorant damski bi-es Blossom Orchid nowy , piekny mocny zapach 150 mll cena wywol 7 zl 50 gr Malgoska za wywol dziekuje pieknie! Num 1 a dezodorant Fa przefajny zapach ale ale dwa razy psikniety cena wywol 3 zl Marudzia za wywol dzieki cudnie! Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 2 dwie sciereczki do naczyn wielkie 50 cm na 70 cm kolorowe nowe w kolorach pomaranczowych tu zdj podobne z google trwale i b ladne a cena wywol 4 zl Jo37 za wywol dziekuje pieknie b cena wywol 4 zl Marudzia za wywol dziekuje cidnie! Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Nom 3 serduszka dwa a ratanowe wielkie szare cena wywol 6 zl sercem za 10 zl! aagataa8 dziekuje pieknie! b male drewniane z zawieszeczka cena wywol 2 zl 50 gr obnizka nowa cena wywol 1 zl 80 gr Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 4 ksiazka nowa thiller R. Mroz ,,Zaginiecie,, polecam polecam str 512 maly format cena wywol 19 zl obnizeczka! nowa cena 8 zl opis,,Domek letniskowy, bogate małżeństwo ich trzyletnie dziecko. Gdy córka niespodziewanie znika bez śladu, a śledczy nie odnajdują poszlak świadczących o porwaniu, podejrzewają, że dziecko mogło zostać zabite. Doświadczona prawniczka Joanna Chyłka i jej początkujący praktykant Kordian Oryński podejmują się obrony małżeństwa któremu prokuratura postawiły zarzuty zabójstwa. Proces ma charakter poszlakowy, wszystko jednak zdaje się wskazywać na winę rodziców. Num 4 a zegar w kztalcie liter Hope stan idealny kolor ecru , na bazterie cena wywol 10 zl Marudzia za wywol dziekuje cudnie! zdj z google poniewaz zaniknely zdj.. Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 5 ksiazka Cara Hunter,,Kto chce ich smierci?,, nowa stron 382 polecam polecam okladka miekka cena wywol 9 zl Marudzia za wywol dziekuje cudnie! NOWY KRYMINAŁ JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH BRYTYJSKICH AUTOREK THRILLERÓW PSYCHOLOGICZNYCH. BESTSELLER „THE SUNDAY TIMES” Co jeśli ktoś chciałby śmierci twojej rodziny? Najbardziej niepokojąca sprawa w karierze detektywa Adama Fowleya! W ekskluzywnej dzielnicy północnego Oxfordu cudem uratowano dwóch małych chłopców z płonącego domu. Młodszy zmarł, nieco starszy – walczy o życie. Dlaczego byli sami w domu? Gdzie są ich rodzice i dlaczego nie odbierają telefonu? Kiedy detektyw Adam Fawley znajduje nowe dowody, spełnia się jego największy koszmar. Ponieważ wie, że to nie był przypadkowy pożar. To było zaplanowane morderstwo, a zabójca pozostaje na wolności. Num 5 a sciereczka no kurzu nowa pomaranczowa cena wywol 1 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 6 zestawy maseczek po 6 sztuk nie sa z materialu mozna smialo prac w pralce zestaw a sztuk 6 cena wywol 3 zl Ciocia Nesiowata za wywol dziekuje pieknie! zestaw b sztuk 6 cena wywol 3 zl Malgoska za wywol dziekuje pieknie! zestaw c 6 sztuk cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 7 cukierki ziolowe verbena smaczne i zdrowe cena wywol 2 zl obnizka nowa cena wywol 1 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 8 ksiazka ,,Kobieta ktora wyszla za chmure,, Jonathann Carroll stan nowiutenka okladka twarda ladny papier ,bardzo fajna na prezenta cena kup teraz 8 zl Kamila Proc kupila dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 9 ksiazka ,,Hodowcy Lalek,, Urszula Sipinska stan b dobry mnostwo zdjec z mlodosci i czasow pozniejszych Artystki wywiady ciekawostki stron 240 cena wywol 3 zl obnizeczka nowa cena 2 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 10 rekawiczki cieplutkie damskie a szare nowe cena wywol 3 zl Olena84 za wywol dziekuje cudnie! b czarne nowe z kuleczkami nitami zlotymi cena wywol 4 zl tutaj zdj z google Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 11 tunika w paski dla mlodych i dla starszych polecam material rozciagliwy, tr miesisty uzywana chodzilam pol lata ,i zeszly rok jest b bardzo wygodna stan bardzo dobry rozmiar uniwersalny z tylu dluzsza super ciuszek tu zdj porwalalm podobnej z googla cena wywol 6 zl obnizeczka nowa cena 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 12 swieczniki czerwone 2 sztuki chyba gipsowe , bardzo ladne mam od wielu lat cena wywol 1 zl za komplet obnizeczka nowa cena0.70 gr Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 13 Skarpetunie mlodziezowe , damskie sportowe noweczki kolor bialy rozmiar 39-42 a cena wywol 2 zl 70 gr obizka nowa cena 2 zl Radek za wywol dziekuje pieknie b cena wywol 2 zl 70 gr obnizka nowa cena 2 zl Radek za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Num 14 slodycze pysznosci a krowki mleczne cena wywol 4 zl Marudzia za wywol dziekuje pieknie! b czekolada schogetten mleczno orzechowa cena wywol 3 zl 50 gr Jo37 za wywol dziekuje bardzo Quote
Nadziejka Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Num 15 papier sniadaniowy a b i c cena wywol za szt 1 zl 30 Radek za wywol wszystkie 3 szt dziekuje cudnie 3 zl 90 gr Quote
Nadziejka Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Num 16 czekolada toblerone cena wywol 4 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Num 17 buty sportowe ala zamszowe nowiutenkie jeszcze z metakami b modne teraz kolor brazowy,ze zlotymi pietami rozmiar male 40 niestety zdjecia z mojego tel zaniknely ...ni da rady wklejac zabiore butki do pracy jutro cena kup teraz 23 zl bucki w pracy sprzedalam! 23 zl mam juz Dziekuje Cudnie Quote
Nadziejka Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Num 18 Zestaw sciereczk kuchennych roznych do naczyn i do kurzu cena wywol za 4 sztuki 6 zl obnizka nowa cena wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Num 19 Pierscionek zielony aksamit modny i elegancki na kazda pore dla mlodziezy i dla straszych rozmiar uniwersalny zdj z Nadziejkowa cena wywol 15 zl obnizka nowa cena wywol 6 zl Quote
Nadziejka Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Num 20 Renifer drewniany , na podstwace dosc wysoki Swiateczne kolory malowany wiele ladniejszy niz tu na zdj z google cena wywol 1 zl Quote
Recommended Posts