Nadziejka Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Cegielki Zycia Ciocia Anula 50 zl ! Dziekuje Cegielenki zostaja u Anulki Cegilki Zycia Ciocia Bogusik 50 zl ! Dizkeuje Cegielki zostaja u Bogusik Tych Cegielek nie wliczam do kramku poniewaz sa od Anulki do Anulki i od Bogusi do Anulki i u Anulki zostaja. Razem z kramku 93 zl poslalam do Anulki Cegielki Zycia Ciocia koja 20 zl! Dziekuje Pieknie Cegielki Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl! Dziekuje Stokorc! Nadziejkowa psiapiolenka Malgonia mam na koncie dziekuje! Num 1 zestaw Swiateczny ,plus serce stojace kup teraz 15 zl Maria1957 mam na koncie dziekuje! Num 15 ksiazka nowa ,,Zlodziejksa gra,, za wywol 9 zl Malgoska mam na koncie dziekuje! 9 zl Num 3 zegarek jak nowy sportowy czarny za wywol 5 zl Num 6 oslonka szara srebrna na doniczusie 1 zl Num 12 a i b dwie karty duze ozdabiane pieknie 3 zl Nadziejkowa Dyrektor P Anna Mam na koncie dziekuje! 30 zl Num 11 zestaw kolorowych ozdobek wstazeczek Sw za 10 zl! Num 16 ksiega cudna ,,Nierozdzielne,, za 20 zl ! Z calego serca zapraszam Po nowe zycie jada do Mureczkow Dwie dziewczyneczki i pisielek Ayli i Axa juz sa juz sa u Mureczki,jeszcze dojedzie Ferunio Niechaj sie wszystko ulozy jak najnajlepiej Nadziejkowo zaprasza na kramik Swiateczkowy do 6 listopada godz 22.00 !Trzy istnienia trzy serduszka zaczynaja nowe zycie.dwie sunki Axa Ayla i pieselek Ferri Dziewuszenki dwie Ayla bedzie pod opieka Anuli i Bogusik a Axa pod opieka Toli Ferri dredzik bedzie pod opieka Anuli i Bogusik Dwie dziewczyneczki juz u Mureczki! Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 1 zestaw Swiateczny serce duze stojace z naklejonymi wzorkami filcowymi cudne 1 reniferek piekny szklany cena wywol 8 zl kup teraz 15 zl sprzedane! Dziekuje stokrosci dziekuje!Moja cudna psiapioleczka kotelkowa Malgonia za 15 zl! Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 2 ceramika zajaczek dosc duzy sliczny siedzacy stan idealny cena wywol 4 zl obnizka nowa cena 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 3 zegarek Decathlon uzywany sportowy stan idealny polecam serdecznie bardzo dobrze sie sprawuje cena wywol 19 zl obnizka! nowa cena 7 zl obnizka nowa cena wywol 5 zl Malgoska kicytuje pieknie dziekuje! kup teraz 7 zl Num 3 a krazek do sciskania reki kolor brazowy do rehabilitacji cwiczen stan nowy tu zdj z google cena wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 4 skarpetunie Artengo nowe jasny zielony kolor rozmiar 39 -42 cieplutenkie ,krotkie cena wywol 4 zl tutaj zdj podobne : https://www.google.com/search?q=artengo+skarpetki+zielone&tbm=isch&ved=2ahUKEwiphaLR47nsAhXVtioKHVDpAhoQ2-cCegQIABAA&oq=artengo+skarpetki+zielone&gs_lcp=CgNpbWcQAzoFCAAQsQM6CAgAELEDEIMBOgIIADoECAAQHjoGCAAQCBAeOgQIABAYUNqlBlj96QZg6-wGaABwAHgCgAHFAYgBmhiSAQQzOC4ymAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWewAQDAAQE&sclient=img&ei=ROuJX6nTKNXtqgHQ0ovQAQ&bih=735&biw=1536&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871#imgrc=B9PtgDFYFLLOuM Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 5 dzwoneczek witrazyk szklany dosc ciezki z zawieszkami ozdobami tutaj zdj z google piekny przezroczysty kolor cena wywol 4 zl obnizka! nowa cena 2 zl https://www.google.com/search?q=witrazyk+dzwoneczek+czerwony&tbm=isch&ved=2ahUKEwiH9quc5rnsAhVHGXcKHdFEDScQ2-cCegQIABAA&oq=witrazyk+dzwoneczek+czerwony&gs_lcp=CgNpbWcQAzoFCAAQsQM6BAgAEEM6CAgAELEDEIMBOgIIADoECAAQGFCD_ARY8dAFYMLVBWgAcAB4A4ABb4gBhSeSAQQ2Ni4ymAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWewAQDAAQE&sclient=img&ei=-u2JX4eRPMey3APRibW4Ag&bih=735&biw=1536&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871#imgrc=r5HQ0vpPdBrwFM&imgdii=MB7NrgRovJFESM Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 6 oslonka metalowa szara azurkowa piekna , mala cena wywol 3 zl obnizka! nowa cena 2 zl obnuzka nwa cena 1 zl kupila Malgoska dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 7 Swiateczny dzwonek duzy drewienko malowane bardzo ladna ozdoba zdj z Nadziejkowa cena wywol 6 zl obnizka! nowa cena 4 zl Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 8 ptaszek drewniany na podstawce kolor niebieski delikatny tutaj zdj podobny z google cena wywol 5 zl obnizka! nowa cena 4 zl obnizka nowa cena 2 zl Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 9 zestaw bombek i mikolajki zawieszki rozne wzory i kolory i swiecace i kolorowe 9 sztuk plus mikolajki zawieszki 3 szt cena wywol 9 zl obnizka nowa cena 6 zl kup teraz 9 zl Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 10 papucki damskie szare nowe wkladane rozmiar 39 tutaj zdj z googla podobne cena wywol 9 zl obnizka nowa cena 7 zl kup teraz 16 zl Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 11 mnostwo Sw ozdobnych wstazeczek cena wywol 7 zl Moja Pani Dyr Anna za 10 zl dziekuje stokroc! Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 12 Niezwykle karty Swiateczne ozdobione przepieknie z kopertami,duze tu zdj podobne a cena wywol 5 zl obnizka! nowa cena 1 zl 50 gr kupila Malgoska dziekuje b cena wywol 5 zl obnizka! nowa cena 1 zl 50 gr kupila Malgoska dziekuje Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 13 Przeprzecuuudne karty duze Swiateczne niezwykle naklejane ozdoby sliczne sliczne duze i ciut mniejsze a prostokatne duze cena wywol 5 zl 50 gr nwa cena 3 zl 50 gr b prostokatne duze cena wywol 5 zl 50 gr nowa cena 3 zl 50 gr c kwadratowe 5 zl nowa cena 2 zl d kwadratowe 5 zl nowa cena 2 zl tutaj wkleilam zdj z ggola podobne ale jeszcze piekniejsze Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 14 ksiazka ,,Preparator,, nowiutka stron 232 okladka ze skrzydelkami kryminal tr straszny.. zeznanie czlowieka ktory pracuje w .. ! na faktach cena wywol 9 zl obnizka! nowa cena 5 zl .Czy śmierć weszła na świat przez zawiść diabła? A może wiara w nadnaturalne pochodzenie Złego i zła jest zbyteczna? Bo ludzie i tak sami potrafią zdobyć się na każdą niegodziwość? Co do tego nie mam ostatecznej pewności. Jednak to właśnie te dwie myśli bezustannie prześladowały mnie podczas pisania Preparatora. Po raz pierwszy w Polsce, 30 marca, w ręce czytelnika trafia seria powieści dokumentalnych, gatunek literacki, który zyskał światową sławę dzięki słynnemu dziełu Trumana Capote "Z zimną krwią" z 1966 roku. Rzeczywiste tragedie, prawdziwe historie i zbrodnie, które naprawdę popełniono, stały się kanwą dla fabularnych powieści, porywających czytelnika w świat tamtych wydarzeń. "Preparator" rozpoczyna serię powieści dokumentalnych "Na F/Aktach", inspirowanych autentycznymi Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 15 kryminal akcja ksiazka ,,Zlodziejska Gra,, swietna stokroc switna! stan nowa okladka ze skrzydelkami str 368 cena wywol 9 zl! Maria1957 za wywol dziekuje cudnie! trzy razy mniej niz w ksiegarni Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 16 ksiega ,,Nierozdzielne,, polecam polecam thiller str 336 okladka ze skrzydelkami stan idealny cena wywol 15 zl licytuje Moja P Dyrektor Anna za 20 zl ! Dziekuje stokroc Bliźniaczki Sybillę i Sabinę łączy silna, ale też skomplikowana relacja, oparta na dominacji, podporządkowaniu oraz wytworzonym przez nie w dzieciństwie prywatnym, niezrozumiałym dla otoczenia języku. Gdy skryta, chorobliwie nieśmiała Sabina zaczyna się stopniowo uniezależniać od siostry, odważna i władcza Sybilla coraz bardziej pogrąża się w chaotycznym świecie pełnym niepokojących zjawisk oraz tajemniczych, przerażających wizji. Przekroczenie pewnej niepisanej granicy nieuchronnie prowadzi do tragedii. Nierozdzielne to rozgrywająca się w przedwojennym Krakowie mroczna opowieść o dwóch zewnętrznie identycznych, wewnętrznie zaś skrajnie odmiennych istotach, o obsesyjnej namiętności, nadużyciu kompetencji oraz – przede wszystkim – o trudnych relacjach, których nie jest w stanie przerwać nawet śmierć. Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 17 poszeweczka na jaska jasny braz malowana w wielbladki male brazowe nowa b ladna zapinanie zameczek tu zdj z google 40 cm na 40 cm cena wywol 4 zl obnizka! nowa cena 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 Num 18 zaslony firany na szelkach pomaranczowe z paseczkami jasniejszymi stan b dobry ! sa super dlugo dlugo uzywalam tu podobne zdj z googla cena wywol za komplet 19 zl obnizka! nowa cena 12 zl Quote
Nadziejka Posted October 17, 2020 Author Posted October 17, 2020 Spokojnego dnia lapenkom Zapraszam ogromnie zapraszam Num 12 i 13 doloze dzis A ksiazki na prezenty jak najbardziej polecam polecam Quote
Anula Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Dzień dobry.Nadzejeczko nasza Kochana bardzo dziękuję za bazarek.Jest to ogromna pomoc dla nas ponieważ zdecydowałyśmy pomóc dwom psiaczkom.Mam nadzieję,że damy radę. Poproszę cegiełki za 50zł. 1 Quote
Nadziejka Posted October 17, 2020 Author Posted October 17, 2020 40 minut temu, Anula napisał: Dzień dobry.Nadzejeczko nasza Kochana bardzo dziękuję za bazarek.Jest to ogromna pomoc dla nas ponieważ zdecydowałyśmy pomóc dwom psiaczkom.Mam nadzieję,że damy radę. Poproszę cegiełki za 50zł. Ciociu Z Calego Serca Dziekuje Za Twoje Serce Wielkie Ogromne Dziekuje Pozdrawiam 1 Quote
Nadziejka Posted October 17, 2020 Author Posted October 17, 2020 Caly ranek i ciut w nocy rozsylalam do moich cudnych znajomych wiesci o bazareczku na trzy biedusie Mam juz licytacje Cudownej mojej Pani Dyrektor Anny z ktora pracowalam kilka lat temu z wielka przyjemnoscia Kocha ksiazki jak i ja licytuje Num 11 kokardeczki za 10 zl Num 16 cud ksiege za 20 zl Dziekuje Cudnie Dziekuje Quote
Nadziejka Posted October 17, 2020 Author Posted October 17, 2020 28 minut temu, Anula napisał: Dzień dobry.Nadzejeczko nasza Kochana bardzo dziękuję za bazarek.Jest to ogromna pomoc dla nas ponieważ zdecydowałyśmy pomóc dwom psiaczkom.Mam nadzieję,że damy radę. Poproszę cegiełki za 50zł. Dobraduszenko Anulko ja mam przeciez do spakowania i do wysyleczki ku Tobie serdenko rzezy z kilku bazareczkow ,juz dawno zakonczonych Quote
Recommended Posts