Murka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 8 godzin temu, Anula napisał: Wygląda na to,że nie jest zainteresowany konsumcją.Miałam w tym kierunku zapytanie,odesłałam do Murki bo nie umiałam odpowiedzieć. Dzwoniła ta pani, jest z Krakowa. Poprosiłam, żeby poczekała do czwartku, bo wtedy zapadnie decyzja odnośnie wcześniej zgłoszonego domu. Quote
Anula Posted November 24, 2020 Author Posted November 24, 2020 1 godzinę temu, Murka napisał: Dzwoniła ta pani, jest z Krakowa. Poprosiłam, żeby poczekała do czwartku, bo wtedy zapadnie decyzja odnośnie wcześniej zgłoszonego domu. Kasiu ale jak zrozumiałam to p.Ola z Otwocka ma przyjechać i zapoznać swojego psiaka z Ferri i wtedy będzie podjęta decyzja adopcji.Wizyta p/a+ zapoznanie.Ten czwartek jest chyba za wcześnie. Quote
Murka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 1 minutę temu, Anula napisał: Kasiu ale jak zrozumiałam to p.Ola z Otwocka ma przyjechać i zapoznać swojego psiaka z Ferri i wtedy będzie podjęta decyzja adopcji.Wizyta p/a+ zapoznanie.Ten czwartek jest chyba za wcześnie. Faktycznie. Pani ma do mnie dzwonić w czwartek to jej przekażę (znając życie pewnie i tak nie zadzwoni). Ja jestem niemal pewna, że nie będzie problemu przy zapoznawaniu psiaków. Ferri jest bardzo ugodowy. Z kotkami się chciał zapoznać, machał delikatnie ogonkiem, ale jak kotek jakiś dźwięk wydał lub co gorsza ruszył w jego stronę, to Ferri się wycofywał, taki odważny:) 1 1 Quote
helli Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Rozmiarowo są trochę niedobrani, do gier i zabaw. Quote
Onaa Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Widzę że suczki już ma ją domek i to nawet jeden, wspaniale :), zwłaszcza że trudno jest znaleźć dobry dom dla dwupaku. A Ferri też już ma na horyzoncie widoki na dom :). Quote
Bogusik Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Jest po wizycie,która wypadła bardzo dobrze :) Joasia jak znajdzie chwilę czasu to sama napisze. Jeszcze raz z całego serca dziękujemy za jej przeprowadzenie 2 1 Quote
Jo37 Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Wizyta wypadła bardzo dobrze. Dom ze sporym ogrodem. Dużo miejsca do biegania. Miejsca do spacerów też są. Piesek rezydent otwarty, dał się pogłaskać po kilku chwilach bo na początku mnie obszczekał. Później położył się obok mnie na kanapie. Cztery osoby dorosłe w domu. Oby się psiaki dogadały. 3 Quote
Tola Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 2 godziny temu, Bogusik napisał: Jest po wizycie,która wypadła bardzo dobrze :) Joasia jak znajdzie chwilę czasu to sama napisze. Jeszcze raz z całego serca dziękujemy za jej przeprowadzenie 2 godziny temu, Jo37 napisał: Wizyta wypadła bardzo dobrze. Dom ze sporym ogrodem. Dużo miejsca do biegania. Miejsca do spacerów też są. Piesek rezydent otwarty, dał się pogłaskać po kilku chwilach bo na początku mnie obszczekał. Później położył się obok mnie na kanapie. Cztery osoby dorosłe w domu. Oby się psiaki dogadały. Bardzo się cieszę, bardzo, bardzo, że Ferri będzie miał własny domek:). On szczególnie długo czekał, a nikt go nie zauważał. Moja wdzięczność dla Bogusik i Anuli jest więc ogromna:) 3 Quote
Bogusik Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 1 godzinę temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, bardzo, bardzo, że Ferri będzie miał własny domek:). On szczególnie długo czekał, a nikt go nie zauważał. Moja wdzięczność dla Bogusik i Anuli jest więc ogromna:) Martuniu dobrze,że akurat u Kasi było miejsce i dzięki temu Ferri mógł opuścić schronisko :) Pani Ola mi napisała,że po uzgodnieniu z Kasią jadą na zapoznanie w niedzielę.Teraz tylko odliczać czas, a w niedzielę mocno trzymać kciuki, aby między psiakami pozytywnie zaiskrzyło! :) 2 Quote
Bogusik Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Przed nami weekend pełen wrażeń i emocji dla nas i psiaków.Jutro Ayla,Axa i Polcia wyruszają do swoich domów we Wrocławiu.W niedzielę być może i Ferriemu się poszczęści i też pojedzie do swojego domu w Otwocku. Kasia ma pewnie pełne ręce roboty przed jutrzejszą wyprawą, zawsze dba o najmniejsze detale :)Trzymam kciuki za jutro bo przed psiakami i kierowcami długa droga do pokonania! 2 Quote
Tola Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Dnia 26.11.2020 o 19:59, Bogusik napisał: Martuniu dobrze,że akurat u Kasi było miejsce i dzięki temu Ferri mógł opuścić schronisko :) Pani Ola mi napisała,że po uzgodnieniu z Kasią jadą na zapoznanie w niedzielę.Teraz tylko odliczać czas, a w niedzielę mocno trzymać kciuki, aby między psiakami pozytywnie zaiskrzyło! :) Kasi oczywiście też jestem bardzo wdzięczna, bo to 3 psiaki znalazły przystań i jak szybko wybywają do nowych domów! Jutro wielki dzień Axy i Ayli - szerokiej drogi - powodzenia słodkie dziewczynki!!!. 1 Quote
Poker Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Jutro faktycznie dzień pełen emocji. Obie dziewczynki jadą i Pola . Szczęśliwej drogi. 1 Quote
Bogusik Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Anula jest chora i nie wiadomo kiedy będzie miała siły aby pisać na wątkach :( Przekazuję od niej również kciuki na jutro i niedzielę,za wszystkie psiaczki! Anulko, wracaj kochana siostrzyczko do zdrowia! 3 Quote
Murka Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Będzie wesoło, bo razem z suńkami jadą też dwa szczeniaczki do domów (Kraków i Wadowice):) 1 Quote
Poker Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 12 godzin temu, Bogusik napisał: Anula jest chora i nie wiadomo kiedy będzie miała siły aby pisać na wątkach :( Przekazuję od niej również kciuki na jutro i niedzielę,za wszystkie psiaczki! Anulko, wracaj kochana siostrzyczko do zdrowia! Anula, zdrowiej jak najszybciej !!! 10 godzin temu, Murka napisał: Będzie wesoło, bo razem z suńkami jadą też dwa szczeniaczki do domów (Kraków i Wadowice):) No to będzie wesolutko. Chyba już jadą od kilku godzin. Quote
Tyśka) Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Mieli ruszyć chyba o 10 :) Oby na drodze było spokojnie. Quote
Tola Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Dostałam smsa od Murki, że już czeka ze zwierzakami w Krakowie :) Quote
Gabi79 Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 2 minuty temu, Tola napisał: Trzy piękności 1 Quote
Jo37 Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Anula - życzę szybkiego powrotu do zdrowia. 1 Quote
Havanka Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Anula, wracaj szybko do zdrowia i do nas ! Też czekam na wieści... Quote
Recommended Posts