Anula Posted November 9, 2020 Author Posted November 9, 2020 2 godziny temu, Havanka napisał: Udało mi się zrobić jeszcze ogłoszenie na Wrocław. Ale musiałam zmienić mu imię na FREDI : https://www.olx.pl/oferta/fredi-przyjaciel-na-cale-zycie-CID103-IDHhwsp.html Mam nadzieję, ze nie usuną. Cudnie.Nasza Havaneczko bardzo,bardzo dziękuję.Już wyróżniłam do 09.12.20. Quote
Anula Posted November 9, 2020 Author Posted November 9, 2020 Zrobiłam Ferri/Fori OLX na Warszawę-wyróżnione do 09.12.20 https://www.olx.pl/oferta/cudowny-fori-o-wspanialym-charakterze-pokocha-kazdego-CID103-IDHhLS6.html Tola po Baffi pozostawi na Poznań. Quote
Murka Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Ja już dzisiaj miałam telefon w sprawie Ferriego (pani wczoraj wysłała SMSa), ale na razie nie ma konkretów. Pani z Krakowa, chciała poznać psiaka na żywo przed podjęciem decyzji. Ma się zastanowić, ale pewnie już nie zadzwoni. 1 Quote
Anula Posted November 13, 2020 Author Posted November 13, 2020 Nasza Nesiowata pomogła naszym psiaczkom wpłatą 20,00zł dla Ayli i Ferri.Z całego serca dziękujemy.Bardzo się przydadzą pieniążki,ponieważ trzeba będzie się szykować do opłaty za Hotelik.Jak na razie raczej nie ma zainteresowania adopcją ale cierpliwie czekamy. Murko co słychać u psiaczków? Quote
Tyśka) Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Jak przeglądam olx co rusz wyskakuje mi Ferri - czyli jest widoczny. Aż dziwne, że nikt nie dzwoni :( Quote
Bogusik Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Jak przeglądam olx co rusz wyskakuje mi Ferri - czyli jest widoczny. Aż dziwne, że nikt nie dzwoni :( Puki co rozmawiałam tylko z jedną Panią z Warszawy,która ma roczne dziecko.Dla mnie taki dom odpada bo nie wiadomo czego można się spodziewać ze strony malca.Takie prawo małych dzieci,że krzyczą,płaczą i koniecznie chcą się bawić w różny sposób.Ferri to nie zabawka a tak małemu dziecku,nie łatwo by było to wytłumaczyć.Nawet najłagodniejszy pies może stracić cierpliwość i chapnąć,a wtedy murowany zwrot z adopcji.Na szczęście Pani nie nalegała i wysłuchała mnie ze zrozumieniem :) 2 Quote
Anula Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 18 godzin temu, Tyśka) napisał: Jak przeglądam olx co rusz wyskakuje mi Ferri - czyli jest widoczny. Aż dziwne, że nikt nie dzwoni :( 16 godzin temu, Bogusik napisał: Puki co rozmawiałam tylko z jedną Panią z Warszawy,która ma roczne dziecko.Dla mnie taki dom odpada bo nie wiadomo czego można się spodziewać ze strony malca.Takie prawo małych dzieci,że krzyczą,płaczą i koniecznie chcą się bawić w różny sposób.Ferri to nie zabawka a tak małemu dziecku,nie łatwo by było to wytłumaczyć.Nawet najłagodniejszy pies może stracić cierpliwość i chapnąć,a wtedy murowany zwrot z adopcji.Na szczęście Pani nie nalegała i wysłuchała mnie ze zrozumieniem :) Jest taka statystyka OLX na Warszawę.Dziwne,że aż 21 osób obserwuje a telefonów brak.W tekście jest podane gdzie Ferri przebywa,może odstrasza odległość? Statystyki 843 70 21 Quote
Murka Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Telefony o Ferriego miałam dwa: pani z Krakowa, która się już nie odezwała i druga pani z Piaseczna z rocznym dzieckiem. W sprawie suniek był tylko ten jeden telefon o Aylę. Wszystkie psiaki są super, więc po prostu trzeba poczekać. Ferri okazuje się, że bardzo lubi towarzystwo innych psów, od razu się ożywia, biega, jest pewniejszy i wyraźnie szczęśliwszy. Jak go wypuszczam z boksu to zamiast pobiec sobie gdzieś, to podchodzi do sąsiedniego boksu i czeka aż wypuszczę kolegę, wtedy dopiero jest szaleństwo:) Suńki już całkiem wygojone (u Axy też już wszystko ok), Ayla jest już śmielsza i przestała się bać gładkich podłóg:) Ayla nadal podkrada kapcie, ściereczki, skarpetki, ostatnio odchudziła mopa ze sznurków:) Axa nieco bardziej poważna, ale to ona zaczepia Aylę do zabaw, szturcha ją itd.:) 2 1 Quote
Nadziejka Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Dnia 16.10.2020 o 23:12, Nadziejka napisał: Rozlicziny 93 zl! Axuni Ayli Ferriemu Swiatecznie,Prezentowo Nadziejkowo Zaprasza Dobreduszki 6,11 Anulko poslalam przed chwila z kramku 93 zl bedziesz miec jutro na koncie,miala byc stowka ale zrezggnowano z jednego fantku Przecudowne trzy serduszka sciskam ogromnie sciskam za wszystko Quote
Anula Posted November 15, 2020 Author Posted November 15, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Anulko poslalam przed chwila z kramku 93 zl bedziesz miec jutro na koncie,miala byc stowka ale zrezggnowano z jednego fantku Przecudowne trzy serduszka sciskam ogromnie sciskam za wszystko Bardzo,bardzo dziękuję.U mnie jest 100zł. a więc razem 193zł. Dołożę 13zł,będzie po 70zł dla każdego psiaka.Na Axę przypada 70zł - wyślę do Murki i w tytule napiszę,że ta kwota jest z Twojego bazarku.Czy tak może być? Quote
Anula Posted November 15, 2020 Author Posted November 15, 2020 18 godzin temu, Murka napisał: Ayla nadal podkrada kapcie, ściereczki, skarpetki, ostatnio odchudziła mopa ze sznurków:) A nie można zastąpić innymi akcesoriami jak pluszaki,gryzaki itp.Obawiam się aby w nowym domu nie było problemu. Quote
Nadziejka Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 6 minut temu, Anula napisał: Bardzo,bardzo dziękuję.U mnie jest 100zł. a więc razem 193zł. Dołożę 13zł,będzie po 70zł dla każdego psiaka.Na Axę przypada 70zł - wyślę do Murki i w tytule napiszę,że ta kwota jest z Twojego bazarku.Czy tak może być? Ciociu Anulko pisz prosze ze z mojego 93 i ze Cegielki 100 zl dokladacie sercem swoim Anulka Bogunia 1 Quote
Bogusik Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Ja też po 3 tygodniach rozliczyłam w końcu bazarek bez wpłaty 72,00zł od Babcia Ania.Nie wiemy co się stało bo paczka z fantami została odebrana 04.11.20 a wpłaty nie ma. Pieniądze dla Axy przelej Anulko na konto Mureczki bo tak ustałiłam z Martunią.Proszę o potwierdzenia skarbników otrzymanie wpłaty tu na wątku i bazarku. https://www.dogomania.com/forum/topic/352603-rozliczam-coś-do-szafykuchni-i-nie-tylkozapraszam-na-bazarek-do-241020/ ROZLICZENIE: WPŁATY ZA FANTY 516,00zł + NADPŁATY 18,41,00zł = 534,41,00zł Dla Axy - 178,00zł Dla Ayli i Ferri - 356,41zł --------------------------------------- RAZEM : 534,41zł Quote
Poker Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Babcia Ania zwykle jest bardzo terminowa. Coś się musiało wydarzyć albo po ludzku zapomniała. Pisałaś do niej PW? Quote
Bogusik Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 21 minut temu, Poker napisał: Babcia Ania zwykle jest bardzo terminowa. Coś się musiało wydarzyć albo po ludzku zapomniała. Pisałaś do niej PW? Wiem,że to bardzo rzetelna osoba i naprawdę nie wiem co się stało...Moje PW nie zostało odczytane.Jakiś tydzień temu dzwoniłam i zostawiłam wiadomość na poczcie głosowej,a Anula wysłała smsa Quote
Poker Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Coś się musiało wydarzyć. Oby nic złego. Quote
Murka Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Dziś był bardzo fajny telefon o suńki z Wrocławia:) pani jest w kontacie z Tolą:) Anula, akcesoria są: pluszaki, zabawki... ale takie znalezione i ukradzione jest lepsze:) Na szczęście najczęściej po prostu chomikuje na swoim legowisku, rzadko nad czymś pracuje. Quote
Murka Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Dziś był bardzo fajny telefon o suńki z Wrocławia:) pani jest w kontacie z Tolą:) Anula, akcesoria są: pluszaki, zabawki... ale takie znalezione i ukradzione jest lepsze:) 1 Quote
Nadziejka Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Trzymam kciuki mocno mocno za psinunie Mureczkowo maja szczescie Quote
Anula Posted November 15, 2020 Author Posted November 15, 2020 51 minut temu, Murka napisał: Dziś był bardzo fajny telefon o suńki z Wrocławia:) pani jest w kontacie z Tolą:) Anula, akcesoria są: pluszaki, zabawki... ale takie znalezione i ukradzione jest lepsze:) Mureczko,cudna wiadomość oby sunieczki znalazły domek. Wysyłam do Ciebie przelew dla Axy z bazarków Bogusik i Nadziejka (178,00zł-Bogusik i Nadziejka-70,00zł=248,00zł) Quote
kiyoshi Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 4 godziny temu, Bogusik napisał: Wiem,że to bardzo rzetelna osoba i naprawdę nie wiem co się stało...Moje PW nie zostało odczytane.Jakiś tydzień temu dzwoniłam i zostawiłam wiadomość na poczcie głosowej,a Anula wysłała smsa czas koronawirusowy...może zwyczajnie nie mieć siły :( oby wkrótce sie wszystko wyjasniło i obysmy wszyscy pozostali w zdrowiu. Quote
Bogusik Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 14 minut temu, kiyoshi napisał: czas koronawirusowy...może zwyczajnie nie mieć siły :( oby wkrótce sie wszystko wyjasniło i obysmy wszyscy pozostali w zdrowiu. Wszystko Izuniu możliwe....:( Straszne czasy nastały,w których nic właściwie nie można planować i nie wiadomo co może być za kilka godzin...:( Tak jak napisałaś: obyśmy wszyscy pozostali w zdrowiu. 2 Quote
Bogusik Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 4 godziny temu, Murka napisał: Dziś był bardzo fajny telefon o suńki z Wrocławia:) pani jest w kontacie z Tolą:) Anula, akcesoria są: pluszaki, zabawki... ale takie znalezione i ukradzione jest lepsze:) Tola jest chora i przeprowadziła tylko wstępną rozmowę z Panią. Nie da rady popilotować dalej sprawy,więc na jej prośbę zrobię to ja. Martuniu wracaj szybko do zdrowia,do nas i psiaków! :) Pani Ania mieszka wraz ze swoją mamą w mieszkaniu na parterze.Miały kilkunastoletniego pieska,którego pożegnały w zeszłym roku.Po przejściu żałoby postanowiły dać dom innemy psiakowi po przejściach i natrafiły na ogłoszenie Axy i Ayli.Obie są zdecydowane na sunie i obie są tego zdania aby ich nie rozdzielać.Obecnie p.Ania pracuje zdalnie w domu więc jest czas aby pomóc suniom w aklimatyzacji. Poprosiłam naszą kochaną Poker o zrobienie wizyty p/a i jutro ma zadzwonić i się na nią umówić :) Z całego serca kolejny raz dziękuję!:) 2 Quote
Tyśka) Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Poker ma niesamowite zdrowie:) Trzymam kciuki za wizytę. Quote
Poker Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 49 minut temu, Tyśka) napisał: Poker ma niesamowite zdrowie:) Trzymam kciuki za wizytę. Jak mawiał mój ojciec " cholera złego nie weźmie". 3 Quote
Recommended Posts