Jump to content
Dogomania

Dwie suczki Axa;Ayla oraz piesek dredzik Ferri dostały szansę na normalne życie.Jadą do Hoteliku u Murki.28.11.20-Axa i Ayla mają wspólny dom we Wrocławiu.05.12.20-Ferri także w swoim domku we Wrocławiu.

Recommended Posts

Posted
9 minut temu, Tola napisał:

Ferri już u siebie :)

5 minut temu, Poker napisał:

UFFF, biedny zmęczony. Dobrze, że jutro niedziela i ludzie nie gonią do pracy.

Wielkie Ufffff... Zmęczony i Ferri i kierowca ale na szczęscie dotarli szczęśliwie do Wrocka.

Pierwsze wrażenie Pani Izy:

Jest cudowny!:):):).........................:):):) Już pije wodę :)

• Upvote 1
  • Anula changed the title to Dwie suczki Axa;Ayla oraz piesek dredzik Ferri dostały szansę na normalne życie.Jadą do Hoteliku u Murki.28.11.20-Axa i Ayla mają wspólny dom we Wrocławiu.05.12.20-Ferri także w swoim domku we Wrocławiu.
Posted
7 godzin temu, Bogusik napisał:

Wielkie Ufffff... Zmęczony i Ferri i kierowca ale na szczęscie dotarli szczęśliwie do Wrocka.

Pierwsze wrażenie Pani Izy:

Jest cudowny!:):):).........................:):):) Już pije wodę :)

I tak ma być,nie wyobrażam sobie innego stwierdzenia.

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, Bogusik napisał:

Noc minęła w miarę spokojnie....Ferri wpakował się pod łóżko Ali i tam spał :)

1658669013_WhatsAppImage2020-12-06at09_22_13.jpeg.49f3dde74334c832014ecf6f759c9b00.jpeg

To Ferri chyba teraz jest szczęśliwy bo Mureczka pisała,że tylko by chciał być przy człowieku.A Alunia też szczęśliwa,że ma wreszcie wymarzonego przyjaciela.

Posted
23 minuty temu, Bogusik napisał:

I tak miało być. Ala szczęśliwa i Ferri też wygląda na zadowolonego.

Posted
20 godzin temu, Anula napisał:

W międzyczasie zapraszam serdecznie na bazarek,który zrobiłam na szybkiego aby podreperować finanse psiaków bo jesteśmy na minusie.

https://www.dogomania.com/forum/topic/352820-ciuszki-i-nie-tylko051220-111220/?tab=comments#comment-17689887

Ja również zapraszam na bazarek,możliwa wspólna wysyłka fantów.

https://www.dogomania.com/forum/topic/352835-coś-na-święta-i-po-świętachdo-111220/

Posted

Rozmawiałam z p.Izą i wszystko bardzo dobrze.Dzisiaj był na długim spacerze,z którego Ferri był bardzo zadowolony. Wszystkie potrzeby załatwia na dworze.Najchętniej przebywa w pokoju Aluni,z resztą wczoraj po przyjeździe właśnie tam zaraz poszorował. Bacznie wszystkich domowników obserwuje i przychodzi po głaski.Cała Rodzina jest nim zachwycona :) Dostał dzisiaj zakupioną kość i ze smakiem ją obgryza :)

359341298_WhatsAppImage2020-12-06at15_46_11.jpeg.e56702f15560c85d6a305d37ef340016.jpeg

658438105_WhatsAppImage2020-12-06at15_46_12.jpeg.aed7f4cfb254dd0bbd5739898f36e730.jpeg

• Like 2
Posted

Super wieści. Mąż jest zachwycony widokiem Ferri . Mówi , że nie widać w jego oczach lęku , że zupełnie inny pies.

Wyobrażam sobie szczęście Ali. Dokładnie w jej wieku przytargałam na rękach do domu moja ukochaną sunię Kikunię, która umarła tez na moich rękach , gdy miałam 21 lat. Do dziś wspominam ją ze łzami w oczach.

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Bogusik napisał:

1658669013_WhatsAppImage2020-12-06at09_22_13.jpeg.49f3dde74334c832014ecf6f759c9b00.jpeg

Cudny widok, a Ferri wydaje się  taki szczęśliwy, bardzo zadowolony:).

I jak tu nie być uzależnionym od pomagania, dla takich chwil warto się zrobić wiele:)

Cieszę się, że w tak krótkim czasie udało się pomóc 3 psiakom, a przy tym dziewczynki zamieszkały w jednym domu, to naprawdę szczęśliwy wątek:)

Zaraz poproszę Murkę o fakturę za Axę i teraz to już będziemy tylko czekać na wspaniałe zdjęcia i dobre informacje.

Ja tez dziękuję Murce za opiekę nad zamojszczakami;  gdyby nie udstępnionie miejsca, ich historia mogła zakończyc się  inaczej.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 5.12.2020 o 18:47, Tola napisał:

Mam informację od p. Maćka, że niestety podróż przedłuży się, musial zmienić auto:(. 

Dobrze, że miał taką opcję. Utknąć z psiakami w środku trasy to żadna przyjemność:(

Super, że Ferri już w swoim domku! Taki super pies tyle czasu siedział w schronisku:(

Posted

Dziób mi się śmieje od ucha do ucha i łzy w oczach stają. Cudownie.....

Państwo posłuchali i widzę , że Ferri ma przypiętą długą linkę wspinaczkową.

Posted
34 minuty temu, Bogusik napisał:

Trochę odważne posunięcie ale sunie po zabawie bez problemu dały sobie zapiąć smyczki.

Widok bawiących się i radosnych suń jest bezcenny :)

Faktycznie odwazne posunięcie. Ja bym już na zawał zeszła. Dobrze, że sunieczki się pilnują. Ale piękny happy end na tym wątku. Bardzo się cieszę 

• Like 1
Posted
40 minut temu, Gabi79 napisał:

Faktycznie odwazne posunięcie. Ja bym już na zawał zeszła. Dobrze, że sunieczki się pilnują. Ale piękny happy end na tym wątku. Bardzo się cieszę 

Tak, wątek piękny, bo tak szybko i pięknie udało się poskładać te psie życia, popłakałam się  z radości:).

Sunieczki zachwycają radością,widać, że są szczęśliwe chociaż ja też po tak krótkim czasie nie odpięłabym smyczy. Dobrze, że pilnują się nawzajem;)

No a jak zobaczyłam Ferriego  na tym spacerku, jak biegnie roześmiany obok swoich ludzi, to już nie przestanę płakać chyba do rana;).

Posted
23 godziny temu, Murka napisał:

Szczęśliwy pies i szczęśliwi ludzie:)

Mureczko,bardzo proszę o podliczenie Ferri za XII. Chciałabym uregulować dług i zakończyć finanse Ferri.

Posted

Nadeszła niespodzianka na mikołajki dla Ferri - 50,00zł od p.Beaty z Holandi od Nelli i Joy.ślicznie dziękujemy.

https://www.dogomania.com/forum/topic/347304-nutka-cudna-pekineczka-potrzebuje-naszej-pomocynutkajoy-111018-w-ds-w-holandii-u-polskiej-rodziny/page/19/