Poker Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 3 minuty temu, Tola napisał: Ferri już u siebie :) UFFF, biedny zmęczony. Dobrze, że jutro niedziela i ludzie nie gonią do pracy. Quote
Bogusik Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 9 minut temu, Tola napisał: Ferri już u siebie :) 5 minut temu, Poker napisał: UFFF, biedny zmęczony. Dobrze, że jutro niedziela i ludzie nie gonią do pracy. Wielkie Ufffff... Zmęczony i Ferri i kierowca ale na szczęscie dotarli szczęśliwie do Wrocka. Pierwsze wrażenie Pani Izy: Jest cudowny!:):):).........................:):):) Już pije wodę :) 1 Quote
Anula Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 7 godzin temu, Bogusik napisał: Wielkie Ufffff... Zmęczony i Ferri i kierowca ale na szczęscie dotarli szczęśliwie do Wrocka. Pierwsze wrażenie Pani Izy: Jest cudowny!:):):).........................:):):) Już pije wodę :) I tak ma być,nie wyobrażam sobie innego stwierdzenia. 1 Quote
Bogusik Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Noc minęła w miarę spokojnie....Ferri wpakował się pod łóżko Ali i tam spał :) 2 Quote
Anula Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 6 minut temu, Bogusik napisał: Noc minęła w miarę spokojnie....Ferri wpakował się pod łóżko Ali i tam spał :) To Ferri chyba teraz jest szczęśliwy bo Mureczka pisała,że tylko by chciał być przy człowieku.A Alunia też szczęśliwa,że ma wreszcie wymarzonego przyjaciela. Quote
Poker Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 23 minuty temu, Bogusik napisał: Noc minęła w miarę spokojnie....Ferri wpakował się pod łóżko Ali i tam spał :) I tak miało być. Ala szczęśliwa i Ferri też wygląda na zadowolonego. Quote
Bogusik Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 20 godzin temu, Anula napisał: W międzyczasie zapraszam serdecznie na bazarek,który zrobiłam na szybkiego aby podreperować finanse psiaków bo jesteśmy na minusie. https://www.dogomania.com/forum/topic/352820-ciuszki-i-nie-tylko051220-111220/?tab=comments#comment-17689887 Ja również zapraszam na bazarek,możliwa wspólna wysyłka fantów. https://www.dogomania.com/forum/topic/352835-coś-na-święta-i-po-świętachdo-111220/ Quote
Bogusik Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Rozmawiałam z p.Izą i wszystko bardzo dobrze.Dzisiaj był na długim spacerze,z którego Ferri był bardzo zadowolony. Wszystkie potrzeby załatwia na dworze.Najchętniej przebywa w pokoju Aluni,z resztą wczoraj po przyjeździe właśnie tam zaraz poszorował. Bacznie wszystkich domowników obserwuje i przychodzi po głaski.Cała Rodzina jest nim zachwycona :) Dostał dzisiaj zakupioną kość i ze smakiem ją obgryza :) 2 Quote
Poker Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Super wieści. Mąż jest zachwycony widokiem Ferri . Mówi , że nie widać w jego oczach lęku , że zupełnie inny pies. Wyobrażam sobie szczęście Ali. Dokładnie w jej wieku przytargałam na rękach do domu moja ukochaną sunię Kikunię, która umarła tez na moich rękach , gdy miałam 21 lat. Do dziś wspominam ją ze łzami w oczach. 1 Quote
Anula Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Po długich trzech latach spędzonych w schronie wreszcie Ferri jest w domku.To jest piękne co mogło się przytrafić temu psu. Quote
Tola Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 6 godzin temu, Bogusik napisał: Noc minęła w miarę spokojnie....Ferri wpakował się pod łóżko Ali i tam spał :) Cudny widok, a Ferri wydaje się taki szczęśliwy, bardzo zadowolony:). I jak tu nie być uzależnionym od pomagania, dla takich chwil warto się zrobić wiele:) Cieszę się, że w tak krótkim czasie udało się pomóc 3 psiakom, a przy tym dziewczynki zamieszkały w jednym domu, to naprawdę szczęśliwy wątek:) Zaraz poproszę Murkę o fakturę za Axę i teraz to już będziemy tylko czekać na wspaniałe zdjęcia i dobre informacje. Ja tez dziękuję Murce za opiekę nad zamojszczakami; gdyby nie udstępnionie miejsca, ich historia mogła zakończyc się inaczej. 2 1 Quote
Murka Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Dnia 5.12.2020 o 18:47, Tola napisał: Mam informację od p. Maćka, że niestety podróż przedłuży się, musial zmienić auto:(. Dobrze, że miał taką opcję. Utknąć z psiakami w środku trasy to żadna przyjemność:( Super, że Ferri już w swoim domku! Taki super pies tyle czasu siedział w schronisku:( Quote
Onaa Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Ferri słodziak - z przyjemnością patrzy się na takie fotki z domku :D. Quote
Poker Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Dziób mi się śmieje od ucha do ucha i łzy w oczach stają. Cudownie..... Państwo posłuchali i widzę , że Ferri ma przypiętą długą linkę wspinaczkową. Quote
Bogusik Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Trochę odważne posunięcie ale sunie po zabawie bez problemu dały sobie zapiąć smyczki. Widok bawiących się i radosnych suń jest bezcenny :) Quote
Gabi79 Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 34 minuty temu, Bogusik napisał: Trochę odważne posunięcie ale sunie po zabawie bez problemu dały sobie zapiąć smyczki. Widok bawiących się i radosnych suń jest bezcenny :) Faktycznie odwazne posunięcie. Ja bym już na zawał zeszła. Dobrze, że sunieczki się pilnują. Ale piękny happy end na tym wątku. Bardzo się cieszę 1 Quote
Tola Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 40 minut temu, Gabi79 napisał: Faktycznie odwazne posunięcie. Ja bym już na zawał zeszła. Dobrze, że sunieczki się pilnują. Ale piękny happy end na tym wątku. Bardzo się cieszę Tak, wątek piękny, bo tak szybko i pięknie udało się poskładać te psie życia, popłakałam się z radości:). Sunieczki zachwycają radością,widać, że są szczęśliwe chociaż ja też po tak krótkim czasie nie odpięłabym smyczy. Dobrze, że pilnują się nawzajem;) No a jak zobaczyłam Ferriego na tym spacerku, jak biegnie roześmiany obok swoich ludzi, to już nie przestanę płakać chyba do rana;). Quote
Onaa Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Faktycznie szybko sunieczki odpięte ze smyczy, ale miały radochę i szalały na całego :D. Quote
Anula Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 23 godziny temu, Murka napisał: Szczęśliwy pies i szczęśliwi ludzie:) Mureczko,bardzo proszę o podliczenie Ferri za XII. Chciałabym uregulować dług i zakończyć finanse Ferri. Quote
Anula Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 Nadeszła niespodzianka na mikołajki dla Ferri - 50,00zł od p.Beaty z Holandi od Nelli i Joy.ślicznie dziękujemy. https://www.dogomania.com/forum/topic/347304-nutka-cudna-pekineczka-potrzebuje-naszej-pomocynutkajoy-111018-w-ds-w-holandii-u-polskiej-rodziny/page/19/ Quote
Recommended Posts