Havanka Posted October 17, 2020 Author Posted October 17, 2020 Dziewiętnaście minut przed końcem bazarku, jeszcze jedna miła niespodzianka ! Bakusiowa, pięknie Ci dziękuję za przyjście i zakup serduszka ! Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru. Quote
Havanka Posted October 18, 2020 Author Posted October 18, 2020 Bazarek już zamknięty. Zanim podam przybliżoną kwotę, jaką udało nam się zebrać ( jeszcze nie mam wszystkich wpłat), chciałam Wam wszystkim ogromnie podziękować za tak liczny udział, za hojność, za pokazywanie bazarku, Toli za reklamę w podpisie. To wszystko przyniosło wymierne efekty. Na karmę dla Solara zebraliśmy ok. 430 zł a Savi opłacimy czynsz za mieszkanie kwotą ok. 300 zł. Bazarek zakończył się sukcesem. Wasza nieustająca pomoc znów odmieni życie kolejnym psom. Dziękuję ! 1 Quote
Havanka Posted October 19, 2020 Author Posted October 19, 2020 Mam już prawie wszystkie wpłaty. Poczekam jeszcze na resztę i zrobię przelewy. Quote
Havanka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Wszystkie zadeklarowane wpłaty już mam na koncie. Ale to nie wszystko ! Konto nieoczekiwanie powiększyło się o wpłaty od nieustannie czuwających Psich Aniołów, kryjących się pod nickami Onaa i Karen116. Renatko, Kasiu... dziękuję z całego serca !!! Wszystkim darczyńcom jeszcze raz ogromnie dziękuję !!! Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie DOBRO, KTÓRE DAJEMY, zatacza koło i wraca... Flora Edwards Quote
Havanka Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Zapewne już wiecie, że odbyły się dziś wizyty przed adopcyjne dla Solara i Savi. Poszczęściło się im i wkrótce pojadą do swoich domów ! O ich potrzeby zadbają już nowi opiekunowie. Na bazarku zebraliśmy razem 835 zł. Chciałabym przeznaczyć je na inne, zamojskie psy a konkretnie na Axę, Aylę i Ferriego z TEGO WĄTKU , oraz na kolejną, psia bidę, która będzie miała szczęście i zacznie nowe życie poza schronem. Axa, Ayli i Ferri otrzymają dopłatę do czynszu u Murki po 120 zł. Razem - 360 zł. Pozostałą kwotę - 475 zł otrzyma kolejny szczęściarz, który opuści zamojski schron. 1 Quote
Havanka Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Dnia 24.10.2020 o 17:56, Murka napisał: 360 zł otrzymałam, dziękuję bardzo:) Dziękuję za potwierdzenie odbioru. Pozostała kwota czeka na kolejnego szczęściarza, które jako pierwszy opuści zamojski schron. Jeżeli okaże się, ze będzie to szczęśliwa"dwójeczka", to podzielimy kwotę po połowie na każdego. Quote
Havanka Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 Andrea, stara owczareczka z zamojskiego schronu, dostała szansę życia na wolności i na dobry początek 238 zł z tego bazarku. Do opuszczenia schronu, szykuje się jeszcze jeden psiaczek, który będzie pod opieką Onaa. On również dostanie taką samą kwotę. Quote
Jo37 Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Potwierdzam otrzymanie 238 zł dla Andrei. Bardzo dziękuję Havance i wszystkim kupującym. Quote
Havanka Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 20 godzin temu, Jo37 napisał: Potwierdzam otrzymanie 238 zł dla Andrei. Bardzo dziękuję Havance i wszystkim kupującym. Super ! Dzięki za potwierdzenie. Jeszcze tylko jedna do potwierdzenia wpłata i zamknę bazarek. Quote
Jo37 Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Potwierdzam otrzymanie 238,00 zł na konto Rabarbara 04.12. Bardzo dziękujemy. Quote
Havanka Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 8 godzin temu, Jo37 napisał: Potwierdzam otrzymanie 238,00 zł na konto Rabarbara 04.12. Bardzo dziękujemy. Dziękuję Joasiu. Teraz już mogę zamknąć wątek. Miejmy nadzieję, ze nowi beneficjenci bazarku, też szybko znajdą nowe domy. Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za udział i hojność ! Znowu udało się nam pomóc kolejnym, zamojskim psom ! 1 Quote
Recommended Posts