Havanka Posted October 10, 2020 Author Posted October 10, 2020 45 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi Podrzucę razem z Kamilą i wciąż serdecznie zapraszam na bazarek ! Quote
Kamila Proc Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 10 godzin temu, Havanka napisał: Podrzucę razem z Kamilą i wciąż serdecznie zapraszam na bazarek ! to ja znowu 1 Quote
Jaaga Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Ja również zaglądam i zapraszam do pomocy, dziś przyjeżdża piesio :) Siedzę już jak na szpilkach na wieści ze schroniska. Quote
Havanka Posted October 11, 2020 Author Posted October 11, 2020 2 godziny temu, Jaaga napisał: Ja również zaglądam i zapraszam do pomocy, dziś przyjeżdża piesio :) Siedzę już jak na szpilkach na wieści ze schroniska. Trzymamy kciuki za szczęśliwą podróż ! 2 godziny temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Witaj Livko ! Miłej niedzieli ! Wciąż sprzedajemy miski z karmą i wielkie serca ! Czekamy na sponsorów !!! Quote
Havanka Posted October 11, 2020 Author Posted October 11, 2020 Jeszcze podrzucimy i pokażemy bazarek ! 2 Quote
Poker Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Muszę wpłacić coś dla państwa o imionach na S. Dla Solara miska za 20 zł i dla Savity duże serducho za 20 zł proszę. 1 Quote
Tola Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Ja też zapisuje się na wątek i poproszę miseczke za 10 zł dla Solara i serduszko w tej samej cenie dla Savi. Havanka - w imieniu zamojskich psiaków bardzo dziękuję za bazarek:) 1 Quote
Havanka Posted October 11, 2020 Author Posted October 11, 2020 Muszę wpłacić coś dla państwa o imionach na S. Dla Solara miska za 20 zł i dla Savity duże serducho za 20 zł proszę. Ojej ! Pokerku, ale niespodzianka !!! CUDNIE !!!!!!! Już myślałam, ze będziemy tylko podrzucać bazarek do samego końca. Bardzo Ci dziękuję za przyjście i pomoc ! Pozdrawiam serdecznie ! Quote
Havanka Posted October 11, 2020 Author Posted October 11, 2020 55 minut temu, Livka napisał: Wieczorkiem też zaglądnę :) Dzięki, że zajrzałaś. Buziaki ! 11 minut temu, Tola napisał: Ja też zapisuje się na wątek i poproszę miseczke za 10 zł dla Solara i serduszko w tej samej cenie dla Savi. Havanka - w imieniu zamojskich psiaków bardzo dziękuję za bazarek:) Witaj Tolu ! Nie wiem, ile uda się zebrać kasy, ale w przypadku Solara i Savi, każda sumka się przyda. Dzięki za zakupy ! Pozdrawiam !!! Quote
Poker Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Mam zobowiązania wobec Solara, bo ma imię , które zaproponowałam. 1 Quote
Havanka Posted October 11, 2020 Author Posted October 11, 2020 Przed chwilą, Poker napisał: Mam zobowiązania wobec Solara, bo ma imię , które zaproponowałam. Mam nadzieję, ze imię Solar pozostanie na stałe, bo fajnie do niego pasuje i...podoba mi się. Quote
MikAga Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Dziękuję Eluniu za zaproszenie, wpłacę 25zł na karmę i 25zł na serduszka. Pozdrawiam cieplutko i zostawiam miziaczki dla Twojego Misia. 1 Quote
Havanka Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 12 godzin temu, MikAga napisał: Dziękuję Eluniu za zaproszenie, wpłacę 25zł na karmę i 25zł na serduszka. Pozdrawiam cieplutko i zostawiam miziaczki dla Twojego Misia. Dzień dobry Aguś ! Piękna niespodzianka w poniedziałkowy ranek ! Może zapoczątkuje lepszą passę na dzisiejszy dzień? Te psiaczki bardzo zapadły mi w serce, bo mają długi staż w "tym" schronie i najwyższy czas, by poznały inne życie. Bardzo Ci dziękuję za przyjście, pomoc, pozdrowienia i miziaki dla Misiaczka. Ja również pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego dobrego ! Quote
Jaaga Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Nasza pięknota, co prawda otoczona "pajęczyną plujów", ale pokazuje się karmiącym go darczyńcom. Ze względu na problemy z trawieniem pewnie bedzie potrzebował, jesli nie specjalistycznej, to na pewno dobrej karmy. Zapraszamy więc oboje do pomocy. 1 1 Quote
Havanka Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Witamy Solarka na bazarku ! Oczka wciąż te same, proszące i oczekujące. Dobrze, ze dostał szansę. Podobno jest nieokrzesany, z dużym temperamentem. Miejmy nadzieję jednak, ze uda się Jaadze z pomocą innych czworonogów - głównie Ciapciaka wpoić mu kilka podstawowych zasad dobrego zachowania. Quote
kasiasekret Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Poproszę za 6 dyszek i nr konta. 1 1 Quote
Havanka Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 34 minuty temu, kasiasekret napisał: Poproszę za 6 dyszek i nr konta. Kasiu pięknie Cię witam na bazarku i bardzo dziękuję, ze skorzystałaś z zaproszenia i przyszłaś z pomocą. Nawet nie wiesz, jak się cieszę !!! Mimo deszczu za oknem i zimna, dzień na bazarku zaczął się fantastycznie ! Pozwól, że całą kwotę przeznaczę dla Solara. Prawdopodobnie będzie potrzebował specjalistycznej, drogiej karmy. Jeszcze raz dziękuję z całego serca i pozdrawiam serdecznie. Numerek zaraz podeślę. Quote
Havanka Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 3 minuty temu, paulina83 napisał: Podnoszę bazarek. Witamy na bazarku ! Quote
Isiak Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Dziękuję za zaproszenie. jednak mogę tylko podrzucić. Jestem w tym miesiącu grubo pod kreską :( 1 Quote
Havanka Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Isiaczku, witam Cię serdecznie na bazarku. Dziękuję, ze przyszłaś. Wiem, jak to jest "być pod kreską". Już samo przyjście jest ważne. Zaglądnij do nas czasem. Przesyłam buziaczki ! Przepraszam, ale znowu nie działa mi funkcja cytowania. Quote
Recommended Posts