Nadziejka Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Razem 105 zl poslalam na konto Jaaga 29 pazdziernika zakonczony rozliczony pieknie dziekuje! Cegielenka Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl Mam na koncie dziekuje! Cegielka Zycia Ciocia koja 20 zl Mam na koncie dziekuje! Cegielka Zycia Jo37 10 zl Mam na koncie dziekuje! Cegielka Zycia Rubik 10 zl Mam na koncie dziekuje! fantuski licytuja Kamila Proc num 16 maska drewniana wiszaca mejankuu za wywol 28 zl plus koszt paczki ekonomicznej 13 zl razem 41 zlockow Marudzia num 6 i num 7 pileczki male psiaczkowe kotelkowe 2 x po 2 zl mam na koncie dziekuje cudnie 15 zl! num 17 ksiazka thiller ,,Zanim mnie pocalujesz,, za wywol 11 zl Malgoska mam na koncie dziekuje! num 11 kremik nivea za wywol 3 zl Olena84 mam na koncie dzieki num 15 wielka kawunia tchibo 450 gram za wywol 9 zl Duzutki czarniutki uroczy piesio zaprasza na swoj pierwszy kramik Z nadzieja jak zawsze z nadzieja na lepsze Czarnulinek pojedzie po zycie nowe do jaagi a wyglada jako bracisio Bostonka Nadziejkowo z calej duszy zaprasza na kramik maluszy do 23 pazdiernika godz 22.00 Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 1 4 czesc Millenium po Stiegu Larsonie .. David Lagercrantz ,,Co nas nie zabije,, thiller swietny okldka miekka stan nowa str 608 cena wywol 15 zl ,,Kontynuacja „Millennium” - książka, na którą czekał cały świat! „Co nas nie zabije” to kontynuacja trylogii „Millennium” Stiega Larssona, napisana przez Davida Lagercrantza. Mikael Blomkvist przechodzi kryzys. Rozważa porzucenie zawodu dziennikarza śledczego. Lisbeth Salander, podejmując duże ryzyko, bierze udział w zorganizowanym ataku hakerów. Kiedy profesor Balder – ekspert w dziedzinie badań nad sztuczną inteligencją prosi Mikaela o pomoc, drogi byłych kochanków znów się krzyżują. Profesor wszedł w posiadanie szokujących informacji na temat działalności amerykańskich służb specjalnych. Mikael bez wahania leci do Doliny Krzemowej zbierać materiały do sensacyjnego tekstu, który może nie tylko uratować karierę Baldera, ale też wpłynąć na losy całego świata...,, Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 2 11 bluza jasna szara wkladana Reserwed neska mlodziezowa z kapturem uzywana stan bardzo dobry dosc ciepla,moze sie jeszcze na dlugo przydac wymiary cena wywol 2 zl 2 zdj z Nadziejkowa Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 3 ceramika bielutenkie serce dosc duze bardzo ladna ozdoba cena wywol 6 zl Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 4 skarpetunki mlodziezowe damskie stopki kolor jasniutenki fiolecik rozmiar 39-42 a cena wywol 2 zl b cena wywol 2 zl Num 5 serduszko filcowe szare z koronka z zawieszeczka tutaj zdj z google , podobne leciutenkie ,plaskie dosc spore cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 6 pileczka mala seledynowa miekka gumowa,lekka bez piszczalek, bez dziurek cena wywol 1 zl Marudzia za 2 zl dziekuje pieknie Num 7 pileczka psiaczkowa seledynowa ciut wieksza niz na poprzednim zdjeciu cena wywol 1 zl 50 gr Marudzia za 2 zl dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 8 kukulki nadziewane pysznotki 2 paczunki po 120 gram a cena wywol 3 zl b cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 9 skarpetunki mlodziezowe damskie kolorwe rozowe dlugie 1 para z metka ,rozmiar 39 cena wywol 2 zl Num 10 zestaw klamerki spinacze ozdobione sliczne ! rozne rodzaje zapinek , drewienko 3 szt ptaszki 2 szt drzewka cena wywol 4 zl zdj podobne z google Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 11 nowy maly kremik nivea cena wywol 3 zl licytuje Malgoska dziekuje pieknie Num 12 cukiereczki pysznotki nadziewane 120 gram cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 13 mydelko dove biale cena wywol 2 zl 50 gr Num 14 sciereczka duza gruba do kurzu nowa dosc duza cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 15 wielka ogromna kawunia Tchibo 450 gram cena wywol 9 zl Olena84 za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 16 maska moja ukochana bialo szara malowane Majenkuu drewienko,wiszaca ozdoba nie jest straszaca, szczesliwa raczej dosc leciutenka i dosc spora tu zdj ciut podobnej z google cena wywol 28 zl Kamila Proc za wywol dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 17 ksiazka,,Najpierw Mnie Pocaluj,, thiller wstarzasajacy .. nowiutenka str 336 okladka ze skrzydelkami cena wywol 11 zl Marudzia za wywol dziekuje cudnie! Przeczytaj, zanim obejrzysz serial Kiss Me First na Neflixie. Kto czai się po drugiej stronie ekranu? Niepokojący thriller psychologiczny Leila czuje, że jej życie nareszcie nabrało barw, kiedy zostaje użytkownikiem elitarnego serwisu internetowego – tutaj dyskutuje się na poważne tematy i tu są ludzie, którzy liczą się z jej zdaniem. Mało tego, założyciel serwisu, charyzmatyczny i nieprzeciętnie inteligentny Adrian, ma dla niej wyjątkowo odpowiedzialną misję – jest oto pewna kobieta, Tess, która od dawna pragnie rozstać się z życiem, ale nie chce sprawić bólu rodzinie i znajomym. Pomysł jest więc taki, że Leila wcieli się w nią na Facebooku i Gmailu, dzięki czemu otoczenie Tess będzie wierzyć, że ona wciąż żyje, tyle że gdzieś po drugiej stronie globu… Znakomita, wielopłaszczyznowa, podszyta ogromnymi emocjami powieść – rasowy thriller psychologiczny i jednocześnie rzecz o tym, jak często okłamujemy siebie i innych, z niskich i wysokich pobudek. Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 18 maseczki jednorazowe niebieskie 3 sztuki cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Num 19 mydelko protex cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Zapraszam serduchem Dobreduszenki Quote
konfirm31 Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Jestem z zaproszenia. Pozdrawiam serdecznie i podrzucam bazarek :) Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 28 minut temu, jankamałpa napisał: Też zaglądam. 31 minut temu, konfirm31 napisał: Jestem z zaproszenia. Pozdrawiam serdecznie i podrzucam bazarek :) Witam pieknie iskierki Dziekuje za odwiedziny Cukiereczki i scierenke duza nowa podarowala moja kolezncia kotunkowa Malgonia Dziekuje Serce Dziekuje Sciskam Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 W nocy doloze jeszcze troche fantuskowa Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: wpadlam Witaj nasza serdenko Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: witam z radoscia Serdenko nasza mam mam mam ja jeszcze maske cuuudna szaro biala malowana drewienko piekniosci ..ale nijak zdj nie wjdzie z mego telefonu wiszaca olsniewajaca i nie straszaca nic a nic ukochana maska moja...moze sprobowac wyszykac gdzie w google?podobnej zdj Quote
Recommended Posts