Nadziejka Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Rozliczony 68 zl wyslalam do janeczki Cegielka Zycia Besia11 10 zl Dziekuje pieknie mam na koncie juz! Cegielka Zycia Ciocia Nesowata 10 zl Dziekuje cudnie mam na koncie! Num 1 ksiega Lato Z Radiem kupila Ciocia konfirm31 12 zl Ciocia przyslala 17 zl dziekuje wyslane paczka ekonomiczna koszt paczki 13 zl ! Mam na koncie juz 30 zl! Dziekuje cuuudnie za nadplate dla Savuni ! 17 zl Num 5 ksiaka ,,Poszukiwany poszukiwana ,, licytuje Marudka 8 zl mam na koncie 13 zl dziekuje pieknie Num 7 zestaw mydelka dwa dove licytuje Marudka 5 zl Num 21 maseczki niebieskie 4 szt kupila Ciocia Nesiowata 2 zl Mam na koncie 10 zl dziekuje cudnie Num 26 sciereczka do naczyn kupila Ciocia Nesiowata 2 zl Num 15 maseczki nebieskie 7 sztuk licytuje jankamalpa 3 zl mam na koncie 8 zl dziekuje Num 18 duzy notes 5 zl !.Szalenstwo 2 ..Jestem ..Savunia czekam pomocy .to ja malunia sunia ;.. Nadziejkowo serdecznie ogromnie zapraszamy dla malenkiej wyrwanej z koszmaru zycia...ku Nowemu Zyciu! Malenka juz dzis u Mureczkow kramik potrwa do 22 pazdziernika godz 22 Wiesci wiesci od Mureczki juz dzis malenka bezpieczna! ,,Pierwsze co zrobiła sunia po wyjściu z domu to oczywiście jedzenie trawy, której tyle czasu nie mogła nawet powąchać... Na smyczy chodzi jakby to była najnormalniejsza rzecz na świecie. Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Dar dla biedunia bieduni od Mojej Serdecznej Kolezanki Malgoni Num 1 ksiazka ,,Kochane Lato z Radiem,, ! cos fantastycznego moze byc na prezenta wspomnienia wspomnienia... dla calej rodzinki stan idealny stron 384 mnostwo zdjec polecam serdecznie cena wywol 8 zl kup teraz 12 zl kupila Ciocia konfirm31 dziekuje cudnie! Od ponad czterdziestu lat w czasie wakacji kilka milionów ludzi słucha Programu Pierwszego Polskiego Radia i Lato z Radiem! Audycja bije rekordy radiowej popularności. Na koncertach w plenerze gromadzi kilkaset tysięcy widzów. Rok w rok. Od dwudziestu pięciu lat jej kierownikiem i prawdziwą gwiazdą jest popularny dziennikarz a zarazem doskonały szef Roman Czejarek, który teraz, nie po raz pierwszy, przeistoczył się w autora książki. W 1991 roku, gdy ówczesny Dyrektor Pierwszego Programu Polskiego Radia Krzysztof Michalski zaproponował mu kierowanie Latem z Radiem, miał tylko dwadzieścia pięć lat i byłem młodym dziennikarzem, który z lokalnej rozgłośni Polskiego Radia w Szczecinie przeniósł się do centrali w Warszawie, a Lato z Radiem znał głównie z opowiadań swojej mamy... Jak przebiegała tamta rozmowa? I dlaczego padły wtedy pamiętne słowa: „Albo coś pan z tym zrobi, panie Romku, dobrego, albo trzeba będzie to jakoś po cichu… zlikwidować”? „Wszystko czego dotykałem w Lecie z Radiem było symbolem. Strofy dla Ciebie i legendarny Krzysztof Kolberger. Kukułka i niezwykła Krystyna Czubówna. Nawet Paskuda z Zalewu Zegrzyńskiego wydawał się nie do ruszenia. Ale jak zrobić zmiany, nie przeprowadzając zmian?! Gdyby ktoś powiedział mi wtedy, że zwiążę się z Latem z Radiem na ćwierć wieku z pewnością bym nie uwierzył!” – wspomina Roman Czejarek. To dwadzieścia pięć lat z Latem z radiem to pół życia Romana Czejarka, który swoim lekkim piórem, genialną pamięcią, umiejętnością opowiadania anegdot i wielkim archiwum fotograficznym postanowił podzielić się z Czytelnikami. I spróbować odpowiedzieć na pytanie, gdzie tkwi tajemnica tego sukcesu? Co tak magicznego jest w Lecie z Radiem, że poświęcono mu wiele prac magisterskich. Dlaczego wiosną każdego roku polskie gwiazdy i ich menedżerowie stają na głowie, by wystąpić na koncertach Lata z Radiem? „W tym czasie dzięki pracy w Radiowej Jedynce poznałem wszystkie gwiazdy polskiej estrady. Z jednej strony Maryla Rodowicz, Krzysztof Krawczyk, Seweryn Krajewski, Budka Suflera, Perfect, Czerwone Gitary, Urszula, Kora, Lady Pank czy Andrzej Krzywy i De Mono, z drugiej Jacek Stachursky, Afromental, Sylwia Grzeszczak, Andrzej Piaseczny, Ania Rusowicz, Bracia albo Myslovitz. A do tego (wiem, że teraz niektórzy się skrzywią) Bayer Ful. Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Firany zaslonki na koleczkach Nowe z metkami szyfonowe przezroczyste 2 sztuki kolor zgaszony roz,ciut ciemniejszy niz tu zdj tu zdj z google Num 2 cena wywol 25 zl kup teraz 34 zl Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Serducho ratanowe wielkie, fajna ozdoba na lata cale stan idealny Num 3 kup teraz 12 zl obnizka nowa cena kt 7 zl Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Skarpetunie mlodziezowe , damskie sportowe noweczki sliczne, kolor rozowy ale odblaskowy rozowy! 1 para rozmiar 39 tutaj zdj z google Num 4 kup teraz 5 zl obnizka nowa cena kt 3 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Ksiazka ,,Poszukiwani Poszukiwany,,swietna komedia Num 5 cena wywol 8 zl Marudka za wywol dziekuje cudnie w dodoatku do tej ksiazki inna w prezencie ,Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki,, stan dobry kupilam na bazarku nniedawno przekazuje dalej Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Drzewko szczescia ,malutkie bardzo fajne z kamieniami , stan b dobry tu zdj z googla Num 6 cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Pachnidelko mydelka dwa Dove rozowe i biale Num 7 cena wywol 5 zl Marudka za wywol dziekuje cudnie kup teraz 7 zl Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Ranifer drewniany , na podstwace dosc wysoki Swiateczne kolory malowany wiele ladniejszy niz tu na zdj z google Num 8 kup teraz 3 zl obnizka nowa cena kup teraz 2 zl Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Mgielka Avon Sliwka plus nektarynka calunia nowiutenka ,zapach cudny Num 9 kup teraz 7 zl obnizka nowa cena kt 5 zl Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Pierscionek zielony aksamit modny i elegancki na kazda pore dla mlodziezy i dla straszych rozmiar uniwersalny zdj z Nadziejkowa Num 10 cena wywol 5 zl kup teraz 7 zl Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Ksiazka ,,Kobieta ktora wyszla za chmure,, Jonathann Carroll stan nowiutenka okladka twarda ladny papier ,bardzo fajna na prezenta Num 11 kup teraz 12 zl obnizka nowa cena kuop teraz 8 zl Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Serduszko drewienko zawieszka ozdoba b ladne nowe ,szare ,tu zdj z google Num 12 cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Platki kukurydziane pysznota bez zadnych dodatkow,super tez jako przekaska dla naszych piesiow polecam,moze byc i z jogurciem zero procent wymieszane, jako podwieczorek,czy drugie sniadanko dla nas i dla naszych ukochanych lapeczek a opakowanie 250 gram Num 13 cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 Sciereczki do kurzu 2 szt niebieska i zolta Num 14 cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 Maseczki niebeiskie z gumkami 7 sztuk nie sa z materialu ale mozna smialo prac w pralce Num 15 cena wywol 2 zl jankamalpa za wywol dziekuje pieknie kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 Wielkie szare serducho ratanowe kolejne ! bardzo fajna ozdoba na lata, nowe Num 16 kup teraz 12 zl Quote
Nadziejka Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 Duzy ozdobny sloj z napisami, bez raczki przezroczysty napisy czarne, stan idealny tu zdj porwane z google Num 17 kup teraz 7 zl obnizka nowa cena kt 4 zl Quote
Nadziejka Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 Notes duzy nowy kolorowy mnostwo zakladaek i miejsca tu zdj z google Num 18 cena wywol 5 zl jankamalpa dziekuje pieknie! kup teraz 7 zl Quote
Nadziejka Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 Wszystkie fantuski po 2 zlociszki kt Num 19 sciereczka gruba do kurzu nowa zolta zapakowana fabrycznie Num 20 mydelko Luksja jabluszko Num 21 zestaw 4 maseczki niebieskie kupila Ciocia Nesiowata dziekuje Num 22 woreczki male w opakowaniu 100 sztuk ,na roznosci przezroczyste Num 23 papier sniadaniowy Num 24 serduszko ratanowe szare male Num 25 dwa kisielki expresowe pysznotki truskawkowe Num 26 sciereczka do naczyn duza w krateczke kupila Ciocia Nesiowata dziekuje Num 27 mydelko Luksja bawelna Num 28 skarpetunki damskie mlodziezowe b ladne nowe kolorowe rozmiar 39 Quote
Nadziejka Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 Wszystkie fantuski po 5 zl kt Num 29 poszeweczka nowa na jaska kolor brazowy delikatny, malowana w wielblady 40 cm na 40 cm Num 30 dwie pary skarpetek damskie mlodziezowe rozmiar 39-40 kolorowe dlugie Kupila Ciocia Nesiowata dziekuje Num 31 podkladka duza okragla elegancka ratanowa kolor szary Quote
Nadziejka Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 4 minuty temu, jankamałpa napisał: Poproszę nr 15 za CW. Dziekuje Serce z calej duszy Dziekuje Sciskam stokrosci za malenka Savunie Quote
Recommended Posts