elik Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Dnia 4.09.2020 o 15:24, agat21 napisał: I znowu w górę. Bazarek malutki, ale potrzebniutki :/ Potrzebniutki dla Fadusia. Quote
agat21 Posted September 5, 2020 Author Posted September 5, 2020 Sobotnio w górę. Może dzisiaj ktoś będzie chciał wydać grosik na miły nastrój w domu jaki może pomóc stworzyć świeca zapachowa? Może będzie chciał wypić poranną kawę lub herbatę w kubku eko z kawałkiem ciasta na tacce eko z bambusa i pomyśleć jak fajnie, że takie rzeczy powstają :) Quote
Gabi79 Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 Tu mnie jeszcze nie było, więc podrzucam, zostawiając pozdrowienia Quote
agat21 Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 Dziękuję Wam pięknie za podrzucanie i zaglądanie :) Quote
agat21 Posted September 11, 2020 Author Posted September 11, 2020 Ale się naszukałam tego wątku. Co się dzieje z tą dogo! Ogłaszam zakończenie bazarku. Kubek wylicytowała elik za co jej bardzo bardzo dziękuję :) Elu, wyślę pw niebawem. Sorry, strasznie jestem zagoniona. Quote
elik Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 9 godzin temu, agat21 napisał: Ale się naszukałam tego wątku. Co się dzieje z tą dogo! Ogłaszam zakończenie bazarku. Kubek wylicytowała elik za co jej bardzo bardzo dziękuję :) Elu, wyślę pw niebawem. Sorry, strasznie jestem zagoniona. To dołóż proszę świecę zapachową. Będzie 20 dla Fado - nie będę wysyłać kasy do Ciebie, tylko od razu wpłacę na jego konto, a podaj nr konta dla psiaków Pipi to wpłacę pisząc w tytule, że od Ciebie lub Twój nr konta, jak wolisz. 1 Quote
agat21 Posted September 12, 2020 Author Posted September 12, 2020 Wspaniale Elu! Dzięki ogrome ❤❤❤ Quote
agat21 Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 Wczoraj paczuszka poszła do elik. Proszę o potwierdzenie, jak dotrze :) Quote
agat21 Posted September 23, 2020 Author Posted September 23, 2020 Dnia 12.09.2020 o 07:18, elik napisał: To dołóż proszę świecę zapachową. Będzie 20 dla Fado - nie będę wysyłać kasy do Ciebie, tylko od razu wpłacę na jego konto, a podaj nr konta dla psiaków Pipi to wpłacę pisząc w tytule, że od Ciebie lub Twój nr konta, jak wolisz. Elu, czy dotarła przesyłka? Quote
elik Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 18 godzin temu, agat21 napisał: Elu, czy dotarła przesyłka? Tak, dotarła. Świeca będzie dodatkiem do prezentu :) Przepraszam, że nie dałam znać, ogromnie mi wstyd. Wiem jak się czeka na potwierdzenie. Kasę za przesłanie przesłać na konto, z którego wpłacasz, czy może na jakieś inne? Quote
agat21 Posted September 24, 2020 Author Posted September 24, 2020 5 godzin temu, elik napisał: Tak, dotarła. Świeca będzie dodatkiem do prezentu :) Przepraszam, że nie dałam znać, ogromnie mi wstyd. Wiem jak się czeka na potwierdzenie. Kasę za przesłanie przesłać na konto, z którego wpłacasz, czy może na jakieś inne? Nie przepraszaj, no co Ty, na głowie tyle spraw, trudno pamiętać o wszystkim. Kasa może być na to konto, z którego wpłacam na Fado. Dzięki :) Quote
elik Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 2 minuty temu, agat21 napisał: Nie przepraszaj, no co Ty, na głowie tyle spraw, trudno pamiętać o wszystkim. Kasa może być na to konto, z którego wpłacam na Fado. Dzięki :) Ok dzięki, jutro będeziesz miała na koncie :) Quote
Recommended Posts