Jump to content
Dogomania

Elegancka świeca zapachowa Yankee oraz ekologiczny zestaw Milly Green - mogą być na fajny prezent -dla Fado i suniek od chorej Pipi zaopiekownych przez Kiyoshi - do 10 września 22.00

Recommended Posts

Posted

Sobotnio w górę. Może dzisiaj ktoś będzie chciał wydać grosik na miły nastrój w domu jaki może pomóc stworzyć świeca zapachowa? Może będzie chciał wypić poranną kawę lub herbatę w kubku eko z kawałkiem ciasta na tacce eko z bambusa i pomyśleć jak fajnie, że takie rzeczy powstają :) 

Posted

Ale się naszukałam tego wątku. Co się dzieje z tą dogo!

Ogłaszam zakończenie bazarku. Kubek wylicytowała elik za co jej bardzo bardzo dziękuję :)

Elu, wyślę pw niebawem. Sorry, strasznie jestem zagoniona.

Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

Ale się naszukałam tego wątku. Co się dzieje z tą dogo!

Ogłaszam zakończenie bazarku. Kubek wylicytowała elik za co jej bardzo bardzo dziękuję :)

Elu, wyślę pw niebawem. Sorry, strasznie jestem zagoniona.

To dołóż proszę świecę zapachową. Będzie 20 dla Fado - nie będę wysyłać kasy do Ciebie, tylko od razu wpłacę na jego konto, a podaj nr konta dla psiaków Pipi to wpłacę pisząc w tytule, że od Ciebie lub Twój nr konta, jak wolisz.

• Like 1
Posted
Dnia 12.09.2020 o 07:18, elik napisał:

To dołóż proszę świecę zapachową. Będzie 20 dla Fado - nie będę wysyłać kasy do Ciebie, tylko od razu wpłacę na jego konto, a podaj nr konta dla psiaków Pipi to wpłacę pisząc w tytule, że od Ciebie lub Twój nr konta, jak wolisz.

Elu, czy dotarła przesyłka?

Posted
18 godzin temu, agat21 napisał:

Elu, czy dotarła przesyłka?

Tak, dotarła. Świeca będzie dodatkiem do prezentu  :)

Przepraszam, że nie dałam znać, ogromnie mi wstyd. Wiem jak się czeka na potwierdzenie. Kasę za przesłanie przesłać na konto, z którego wpłacasz, czy może na jakieś inne?

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

Tak, dotarła. Świeca będzie dodatkiem do prezentu  :)

Przepraszam, że nie dałam znać, ogromnie mi wstyd. Wiem jak się czeka na potwierdzenie. Kasę za przesłanie przesłać na konto, z którego wpłacasz, czy może na jakieś inne?

Nie przepraszaj, no co Ty, na głowie tyle spraw, trudno pamiętać o wszystkim. Kasa może być na to konto, z którego wpłacam na Fado. Dzięki :)

Posted
2 minuty temu, agat21 napisał:

Nie przepraszaj, no co Ty, na głowie tyle spraw, trudno pamiętać o wszystkim. Kasa może być na to konto, z którego wpłacam na Fado. Dzięki :)

Ok dzięki, jutro będeziesz miała na koncie  :)