uxmal Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 35 minut temu, Radek napisał: A cóż to się stało, że taka cisza? Skończyłam prace przed chwilą. Ten tydzień jakiś ruchliwy mam :/ Quote
Radek Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 8 godzin temu, uxmal napisał: Ten tydzień jakiś ruchliwy mam :/ Też mam taki raczej pracowity. Na szczęście już środa:) 1 Quote
Kamila Proc Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 20 godzin temu, rozi napisał: Nie przypominam sobie. a mnie kojarzysz? 1 Quote
Radek Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Poproszę kosteczki za 10 złotych i dane do przelewu:) 1 Quote
uxmal Posted September 2, 2020 Author Posted September 2, 2020 4 godziny temu, Radek napisał: Poproszę kosteczki za 10 złotych i dane do przelewu:) Super, bardzo dziękuję. :)) Quote
uxmal Posted September 2, 2020 Author Posted September 2, 2020 Zrobię mały spam. :) Warszawiaku weź udział w głosowaniu obywatelskim. Zagłosuj na projekt w wybranej dzielnicy lub ogólnomiejski. Do wyboru do koloru : lokowanie budek lęgowych dla jeżyków, ogrody deszczowe, drzewa, krzewy, imprezy, pomoc dla rodziny i chorych na Altzheimera no i place zabaw itp itd. https://app.twojbudzet.um.warszawa.pl/voting/welcome Quote
Radek Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Zagłosuj na projekt w wybranej dzielnicy lub ogólnomiejski. Do wyboru do koloru : lokowanie budek lęgowych dla jeżyków Budki dla jeżyków to super sprawa. 1 Quote
rozi Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 14 godzin temu, Kamila Proc napisał: a mnie kojarzysz? Tak tak, oczywiście! (matkoświęta, kto to?) 1 Quote
Radek Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 15 minut temu, uxmal napisał: Dzień dobry:) Dzisiaj to nawet słoneczne dzień dobry:) Quote
Radek Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Coraz bliżej południa, a na bazarku pusto. Quote
Kamila Proc Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 13 godzin temu, rozi napisał: Tak tak, oczywiście! (matkoświęta, kto to?) Kamila, ani matka, ani swieta Quote
uxmal Posted September 3, 2020 Author Posted September 3, 2020 5 godzin temu, Radek napisał: Coraz bliżej południa, a na bazarku pusto. niestety, nie trafiłam z asortymentem :) Quote
Radek Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: niestety, nie trafiłam z asortymentem :) Albo kiepski czas na bazarek, wszyscy kredki i plastelinę kupują;) Quote
uxmal Posted September 3, 2020 Author Posted September 3, 2020 10 minut temu, Radek napisał: Albo kiepski czas na bazarek, wszyscy kredki i plastelinę kupują;) No właśnie, szukam gry lub książki o muzyce dla 6 latka :( kicha blada. 1 Quote
uxmal Posted September 3, 2020 Author Posted September 3, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: a Rozi nie jest kopciuszkiem? Niestety na dogo nie ma Kopciuszka lubiacego różowy i szpile Quote
Radek Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 41 minut temu, uxmal napisał: Niestety na dogo nie ma Kopciuszka lubiacego różowy i szpile Bo na różowy potrzeba amatora. Quote
Recommended Posts