Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.04.2022 o 23:33, elik napisał:

Aaaa to nie wtrancam się  🙂   

Z tego samiuckiego baz bedzie dla ciocinej Soni chyba ok stoweczki ale to jeszcze rozliczam
  • Like 1
Posted
Dnia 21.04.2022 o 23:25, Nadziejka napisał:
                Poslalam do Nesiowatej naszej cioci odrazu 

Przepraszam - nie sprawdzałam konta. Dziś zrobiłam przelew na konto Elik, która jest skarbnikiem Aresa.

Posted
Dnia 22.04.2022 o 04:42, Nesiowata napisał:

Przepraszam - nie sprawdzałam konta. Dziś zrobiłam przelew na konto Elik, która jest skarbnikiem Aresa.

No widzisz, a ja na bazarku prosiłam przed kilkoma minutami  (dopiero dzisiaj przeczytałam, że zamierzasz przelać na moje konto), żebyś tego nie robiła 🙂

Przeczytałam, że jeszcze 20,00 zł leci na Twoje konto, to już tych nie przelewaj. Niech zostaną u Ciebie i spożytkujesz, jak będzie potrzeba. Gdy będzie za mało, to dołożę z tych pieniędzy Areskowych, które są na moim koncie.

Posted
Dnia 22.04.2022 o 06:42, elik napisał:

No widzisz, a ja na bazarku prosiłam przed kilkoma minutami  (dopiero dzisiaj przeczyta łam, że zamierzasz przelać na moje konto), żebyś tego nie robiła 🙂

Przeczytałam, że jeszcze 20,00 zł leci na Twoje konto, to już tych nie przelewaj. Niech zostaną u Ciebie i spożytkujesz, jak będzie potrzeba. Gdy będzie za mało, to dołożę z tych pieniędzy Areskowych, które są na moim koncie.

Wolę jednak przelać do Ciebie . Niech sobie leżą w oczekiwaniu na wydanie. Przynajmniej będzie jasne rozliczenie. Może jeszcze dziś uda się to załatwić.

Posted
Dnia 22.04.2022 o 00:21, Nadziejka napisał:
Z tego samiuckiego baz bedzie dla ciocinej Soni chyba ok stoweczki ale to jeszcze rozliczam

Łaaałłł dzięki wielkie Ciociu Nadziejeczkowa  1130787039_buziaczki8.jpg.38bed4b2f8d941bd866714a4570ff017.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 10.04.2022 o 22:24, Nadziejka napisał:
                   zapraszam dobreduszki na kolejny bazarek dla Melci i Aresia 

Witam slonecznie i serdecznie 
 Ciociu Nesiowata rozliczam kramcik dla Aresa i Melci wspolny
  bedzie po troszku pieniazka    pozdrawiam
Posted

Ciociu Nesiu odrazu do Ciebie polecialy pieniazki z tego zakonczonego kramku wspolnego
Razem uzbieralismy 55 zl dokladam 3 zl  mamy 58 zl
               dla kazdego po 29 zl 
Aresiowi wysylam 29 zl
Martusi wysylam 29 zl 

ps zacytowala mi sie Tysia nasza  przez przypadek
Posted
Dnia 30.04.2022 o 17:33, Nesiowata napisał:

Dziś, po bardzo długiej przerwie, Ares wrócił do domu w podskokach.

Serdecnosci zasylam calej druzynce    
Posted

🍀  🍀  🍀

Sloneczka ciepla spokojnosci zasylam Ciociu dla Was 

Posted

Konto Areska zasiliły wpłaty od Nadziejka z bazarku

• 44,00 zł  -  22.04.
  • 29,00 zł  -  26.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1204456078_kwiatw.jpg.0d49fda91fa65b8af6d89e843003b8e1.jpg

Posted

Ojej, ale mnie tu dawno nie było  😞  A co to się działo? Czemu Aresik wrócił do domu w podskokach?

Posted
Dnia 8.05.2022 o 16:29, elik napisał:

Ojej, ale mnie tu dawno nie było  😞  A co to się działo? Czemu Aresik wrócił do domu w podskokach?

Bo ostatnio dreptał sobie bardzo spokojnie, dostojnie. A po długim czasie wrócił do domu w podskokach. Kiedyś zdarzało mu się to często. Ale toi już naprawdę dziadzio, żyje w w swoim świecie, najlepiej czuje się na podwórku kiedy świeci słońce i może sobie spokojnie spacerować. Koty i kury omija, nic mu nie jest potrzebne.

Posted
Dnia 8.05.2022 o 17:10, Nesiowata napisał:

Bo ostatnio dreptał sobie bardzo spokojnie, dostojnie. A po długim czasie wrócił do domu w podskokach. Kiedyś zdarzało mu się to często. Ale toi już naprawdę dziadzio, żyje w w swoim świecie, najlepiej czuje się na podwórku kiedy świeci słońce i może sobie spokojnie spacerować. Koty i kury omija, nic mu nie jest potrzebne.

Reserved listing for Michele Weiss by trafalgarssquare on Etsy | Elephant  nursery art, Elephant art, Baby art

Posted

Nie mogę ściągnąć Aresa do domu! Dwa razy już po niego wychodziłam - podchodzi do drzwi, w których stoję i robi w tył zwrot. W nosie ma, że już ciemno, drepcze w swoim tempie zadowolony z życia. Chyba jeszcze odpuszczę mu z pół godziny, może wtedy raczy przyjść.

Posted
Dnia 9.05.2022 o 20:59, Nesiowata napisał:

Nie mogę ściągnąć Aresa do domu! Dwa razy już po niego wychodziłam - podchodzi do drzwi, w których stoję i robi w tył zwrot. W nosie ma, że już ciemno, drepcze w swoim tempie zadowolony z życia. Chyba jeszcze odpuszczę mu z pół godziny, może wtedy raczy przyjść.

🙂😉😜

Posted

I ja go pozdrawiam i Was wszystkich.

Nasza Sunia też nie chce wracać do domu. Jak się robi ciepło, to zamienia się w 7 kg psa stróżującego.

• Like 1
Posted
Dnia 15.05.2022 o 09:03, Poker napisał:

I ja go pozdrawiam i Was wszystkich.

Nasza Sunia też nie chce wracać do domu. Jak się robi ciepło, to zamienia się w 7 kg psa stróżującego.

Jakoś mi się przeoczyło, jaką Sunię masz obecnie? Na tymczasie, czy w DS?