Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.03.2022 o 22:39, Nadziejka napisał:

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...

Ciociu przytulam serduchem moze dzis juz juz duzo lepiej u chopczyka

Powoli wraca do poprzedniego stanu. Dni są słoneczne, spaceruje na podwórku bardzo, bardzo z siebie zadowolony. Dziś znów jedziemy na kontrolę. Zobaczymy co dalej.

Wczoraj minął 11 miesiąc naszego wspólnego życia.

• Like 1
Posted
Dnia 21.03.2022 o 05:44, Nesiowata napisał:

Powoli wraca do poprzedniego stanu. Dni są słoneczne, spaceruje na podwórku bardzo, bardzo z siebie zadowolony. Dziś znów jedziemy na kontrolę. Zobaczymy co dalej.

Wczoraj minął 11 miesiąc naszego wspólnego życia.

❤     ❤     ❤  Marina Fedotova | Representing leading artists who produce ...                                                                                                                         ❤     ❤     ❤  

Posted
Dnia 21.03.2022 o 09:53, limonka80 napisał:

Same miesięcznice u Was 🙂 Kolejnych życzę - dobrych, wspólnych lat.

Dziękujemy bardzo. Akurat Ares i Fuks przyjechali 20, więc miesięcznice mają wspólne. 

Jesteśmy już po wizycie u weterynarza. Znów 3 zastrzyki i tym razem tabletki na 10 dni. Potem kolejna kontrola. O sterydach teraz nie ma mowy.

• Like 1
Posted
Dnia 21.03.2022 o 22:18, Poker napisał:

Dobrze, że jest dobrze. Jak na wojownicze imię, to jest bardzo łagodnym psem.

To fakt. W lecznicy nazywają go śmiejącym się psem, szczerzy się do każdego od ucha do ucha.

• Like 1
Posted

Zrobiło się ciepło i Ares włóczy się po podwórku. Kilka minut temu dopiero raczył wrócić. Przed 20 wychodził, dość długo spacerował. Zawinęłam go do domu. Nie minęła godzina i znów warował cichutko przy drzwiach. Szczęśliwy wymaszerował z domu.  Jakoś jeszcze nie zamierza położyć się, "dorabia" km w kuchni.  Uśmiechnięty od ucha do ucha.                                                                                    

Posted
Dnia 23.03.2022 o 21:54, Nesiowata napisał:

Zrobiło się ciepło i Ares włóczy się po podwórku. Kilka minut temu dopiero raczył wrócić. Przed 20 wychodził, dość długo spacerował. Zawinęłam go do domu. Nie minęła godzina i znów warował cichutko przy drzwiach. Szczęśliwy wymaszerował z domu.  Jakoś jeszcze nie zamierza położyć się, "dorabia" km w kuchni.  Uśmiechnięty od ucha do ucha.                                                                                    

Teddy Bear with hearts - Free animation (animated gif)

Posted
Dnia 23.03.2022 o 21:54, Nesiowata napisał:

Pimboli - Diddl MBTI - Personality Database™️

Pozdrowionek mnostwo zasylam Cioci Aresiowi lapeczkom braciszkom 
Posted
Dnia 1.04.2022 o 10:39, Nesiowata napisał:

Ares dziś zaliczył szczepienie. Chłopak chyba już nie ma pieniędzy więc dostanie prezent ode mnie.

Moja Sonieczka też wczoraj dostała kujeczkę w doopeczkę, coby się nie wściekła  🙂 

No i pazureczki znowu obcięte.

Posted
Dnia 1.04.2022 o 10:47, elik napisał:

Moja Sonieczka też wczoraj dostała kujeczkę w doopeczkę, coby się nie wściekła  🙂 

No i pazureczki znowu obcięte.

Ares dziś zaliczył szczepienie. Chłopak chyba już nie ma pieniędzy więc dostanie prezent ode mnie.

Sercem Dla Nuteczki ksiazki nowe,bizu,perfum ..I Niespodzianka Guciowi i Aresikowi 19.04

Teddy Bear with hearts - Free animation (animated gif)

Pozdrawiam goraco pozdrawiam przytulam 
Zapraszam na kramik Dobreduszki
Posted

Jak to się stało, że zauważyłam to dopiero w poście Nadziejki?????

Aruś ma jeszcze na koncie 15,19 zł i na tę kwotę zrobię dzisiaj przelew, a o reszcie pomyślę jak wrócę z cmentarza, bo teraz zaraz jadę uporządkować groby.

Posted
Dnia 6.04.2022 o 09:44, elik napisał:

Aruś ma jeszcze na koncie 15,19 zł i na tę kwotę zrobię dzisiaj przelew, a o reszcie pomyślę jak wrócę z cmentarza, bo teraz zaraz jadę uporządkować groby.

Nie przelewaj mi tych pieniędzy - chłopak dostał prezent i tyle.

Posted
Dnia 6.04.2022 o 09:44, elik napisał:

Nie przelewaj mi żadnych pienieðzy - to po prostu jest ode mnie.Chyba mogę zrobić chłopakowi prezent? Może trochę dziwny, ale tak wyszło.

Posted
Dnia 6.04.2022 o 10:59, Nesiowata napisał:

Nie przelewaj mi żadnych pienieðzy - to po prostu jest ode mnie.Chyba mogę zrobić chłopakowi prezent? Może trochę dziwny, ale tak wyszło.

Jasne, że masz prawo  🙂  No ale i tak trzeba będzie doładować konto Arusia, żeby było trochu grosza, tak na wszelki wypadek. Pomyśle przy robieniu najbliższego bazarku.

• Like 1
Posted
Dnia 10.04.2022 o 22:24, Nadziejka napisał:

zapraszam dobreduszki na kolejny bazarek dla Melci i Aresia 

Nadziejko- jesteś niestrudzona.