ewu Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 Ojej to jeszcze mu amory w głównie :) :) Quote
Nesiowata Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 4 godziny temu, ewu napisał: Ojej to jeszcze mu amory w głównie :) :) No nie da się ukryć. Jest w dobrym stanie fizycznym, za wyjątkiem wzroku, więc czemu nie? Quote
Nesiowata Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Dziś przed wieczorem pojedziemy do weterynarza. 1 Quote
ewu Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 O matko teraz zobaczyłam ,że zamiast "w głowinie "napisałam "w głównie". To takie pisanie ślepej baby z telefonu:) Quote
Nadziejka Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Witaj kokany najmocniej pozdrawiam druzynke calunia Quote
Nesiowata Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 No i jesteśmy po wizycie. Gazik wyciągnięty, wenflon również. Przed ostatnim trochę się broni≤ ale jakoś poszło. Ogólnie nie było źle. Trochę gorzej z jazdą samochodem, bez brata miałabym poważne problemy. Zdjęcie szwów za tydzień. Z kastracją trzeba poczekać aż się wzmocni - co najmniej do końca października. Wszystko będzie zależało jak chłopak szybko zregeneruje siły. Wizyta bez żadnych opłat. 2 Quote
Poker Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 A co robił w samochodzie? Chciał pomagać w kierowaniu ? Quote
Nesiowata Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 t Przed chwilą, Poker napisał: A co robił w samochodzie? Chciał pomagać w kierowaniu ? Nie, za wszelką cenę chciał wysiąść. Brat, choć waży ponad 100 kg, miał sporo zajęcia. Chłopak jest silny i stara się to wykorzystać. Mam nadzieję, że z czasem mu to przejdzie. Quote
Nadziejka Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 17 minut temu, Nesiowata napisał: t Nie, za wszelką cenę chciał wysiąść. Brat, choć waży ponad 100 kg, miał sporo zajęcia. Chłopak jest silny i stara się to wykorzystać. Mam nadzieję, że z czasem mu to przejdzie. Sciskam pozdrawiam lapucinki Ciociu kochana zapraszam na kramik maly nowy dla Krzysia Ptysia wyczarowany teraz Krzysiowi Ptysiowi z Calego Serca do 8.10.Zajrzyj Dobraduszko Quote
ewu Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 2 godziny temu, Nesiowata napisał: No i jesteśmy po wizycie. Gazik wyciągnięty, wenflon również. Przed ostatnim trochę się broni≤ ale jakoś poszło. Ogólnie nie było źle. Trochę gorzej z jazdą samochodem, bez brata miałabym poważne problemy. Zdjęcie szwów za tydzień. Z kastracją trzeba poczekać aż się wzmocni - co najmniej do końca października. Wszystko będzie zależało jak chłopak szybko zregeneruje siły. Wizyta bez żadnych opłat. Jeszcze trzeba opanować odkleszczowke. Cieszę się że gazik już wyjęty. Quote
Nesiowata Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Dziś jego mordka wygląda zdecydowanie lepiej, nic nie wyłazi ze szwów, trochę przyschło. Pytałam wczoraj czy trzeba to czymś przemywać ale nie, ma zaschnąć samo. W nocy buszował po całym mieszkaniu, teraz w końcu przyszedł i położył się na posłaniu (Lali!), najmniejszym ze wszystkich! Ale spokojnie przysypia. Lala z kolei bardzo upodobała sobie właśnie jego posłanie! Dla mnie niezrozumiałe kontrasty ale widać psy rozumują inaczej. Neska położyła się obok niej, ale już na dywanie. 3 Quote
elik Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Nesiu czas uporządkować prawy finansowe PtysiaII. Bardzo proszę powiedz co z kasą po Ptysiu i czy chcesz, żebym była skarbnikiem także PtysiaII. Co prawda rozmawiałyśmy o tym, ale myślę, że trzeba o tym powiadomić wszystkich zainteresowanych. Quote
Nesiowata Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 14 minut temu, elik napisał: Nesiu czas uporządkować prawy finansowe PtysiaII. Bardzo proszę powiedz co z kasa po Ptysiu i czy chcesz, żebym była skarbnikiem także PtysiaII. Mam nadzieję, że wpłacający zgodzą się na to aby pozostałe po Ptyśku pieniądze zostawić dla jego następcy. Może się zdarzyć, że będą mu potrzebne na późniejsze wizyty u weterynarza.e jeszcze wypaść. Mam nadzieję, że pozostaniesz skarbnikiem -bardzo, bardzo proszę! Nadziejka pisała, że coś tam jeszcze przelała z bazarków. I proszę - powiedzcie co zrobić z pozostałą po Ptysiu I karmą dla trzustkowców (z drobiem)? Może ktoś potrzebuje? 3 luźne puszki dałam dziewczynom, które przywiozły chłopaka dla schroniska, zostało jeszcze 12 puszek. Może jest jakiś psiak w potrzebie? Quote
elik Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 41 minut temu, Nesiowata napisał: Mam nadzieję, że pozostaniesz skarbnikiem Jasna sprawa :) Tak jak rozmawiałyśmy, poprowadzę dalej finanse Ptysia. 2 Quote
Poker Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Jak najbardziej datek ode mnie przeznaczam na PtysiaII. Quote
Nesiowata Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 42 minuty temu, Poker napisał: Jak najbardziej datek ode mnie przeznaczam na PtysiaII. Dziękujemy Quote
elik Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 4 godziny temu, Nesiowata napisał: zostało jeszcze 12 puszek. Może jest jakiś psiak w potrzebie? Mój Aruś jest na diecie trzustkowej. 1 Quote
ewu Posted September 22, 2020 Author Posted September 22, 2020 59 minut temu, elik napisał: Mój Aruś jest na diecie trzustkowej. Ojej to koniecznie trzeba wysłać Arusiowi. Nesiowata czy mozna u Was zamówić kuriera z odbiorem w domu? Quote
ewu Posted September 22, 2020 Author Posted September 22, 2020 Elu dopisz do wydatków Ptysia 2 20 zł za wizytę u wetki , która skasowała od Nesiowatej za to ,że nic nie zrobiła. Quote
Nesiowata Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 3 godziny temu, ewu napisał: Elu dopisz do wydatków Ptysia 2 20 zł za wizytę u wetki , która skasowała od Nesiowatej za to ,że nic nie zrobiła. Nie warto, szkoda zachodu. 4 godziny temu, elik napisał: Mój Aruś jest na diecie trzustkowej. Ale czy może jeść z drobiem? 3 godziny temu, ewu napisał: Ojej to koniecznie trzeba wysłać Arusiowi. Nesiowata czy mozna u Was zamówić kuriera z odbiorem w domu? Nigdy takich rzeczy nie załatwiałam, ale z pewnością jest. Quote
Nadziejka Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Dnia 18.09.2020 o 23:16, Nadziejka napisał: Przeleje 60 zl z kramiku starszego Boryskowego i Grzesiowego na konto skarbnikowej elikowej z tego kramku 40 zl bylo dla Grzesinka i pozostalo 60 zl Boryskowe niechaj posluzy bieduniowi ktory przyjedzie ku Tobie kochana Nesiowa Nasza !60 zl Boryskowe posylam dla bieduia kt przyjedzie do naszej Nesiowatej Rozliczony dla Grzesia Ptysia 40 zl wyslane. Dla Tuptusia Boryska 60 zl czeka! do 5.08. To te pieniazki 60 zlockow z kramku dla Borysia ktore sa juz u skarbniczkowej elikowej pozdrawiamy brzusienki pozdrawiamy 1 Quote
Nadziejka Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Jeszcze kolejny rozliczam dla Ptysia, dla kotkow i Dzekunia od gosi7, dla Nuki zamojskiej z tego kramku bedze po 20 pare zl kazdenkiemu jeszcze rozliczam Rozliczam Dziekuje! Dla kotkow i Dzekunia od gosi7,Dla Ptysia Grzesia,Dla Nukuni zamojskiej.Zajrzyj Dobraduszko do 18.09.. Quote
elik Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 3 godziny temu, Nadziejka napisał: To te pieniazki 60 zlockow z kramku dla Borysia ktore sa juz u skarbniczkowej elikowej pozdrawiamy brzusienki pozdrawiamy Potwierdzam, że 6 dyszek jest już na koncie PtysiaII :) Quote
elik Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Ale czy może jeść z drobiem? Dopytam Kasi. Quote
Recommended Posts