ewu Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Jestem pewna, że u Ciebie zacznie nowe, dobre życie. Czy wiadomo już kiedy będzie mógł przyjechać do Ciebie? Elu szukam transportu. We czwartek ma zabieg usunięcia gałki ocznej. Quote
Nesiowata Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Czy wiadomo już kiedy będzie mógł przyjechać do Ciebie? O tym zadecyduje lekarz, po zabiegu. Quote
elik Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 7 godzin temu, ewu napisał: Elu szukam transportu. We czwartek ma zabieg usunięcia gałki ocznej. We czwartek, czyli dzisiaj. Jest już po zabiegu? Quote
Nesiowata Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: We czwartek, czyli dzisiaj. Jest już po zabiegu? Czekamy na wieści. Quote
ewu Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 Śleputek po zabiegu. Oczko usunięte. Szukam rozpaczliwie transportu. Quote
elik Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 17 minut temu, ewu napisał: Śleputek po zabiegu. Oczko usunięte. Szukam rozpaczliwie transportu. Jak biedaczek zniósł operację? Quote
mari23 Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Dnia 16.09.2020 o 14:48, Tyśka) napisał: Nesiowata, jak bardzo smutno :( Aż łzy stanęły mi w oczach. To niesprawiedliwie, że szczęście Ptysiulka trwało tak krótko. Ale wiem, że dla Ptysia liczyło się to, że to szczęście BYŁO. Zaznał ciepła i dobra, i kochanej troskliwej opieki Nesiowata. Do końca, bo przecież Ciocia pomogła mu przejść na drugą stronę. Umarł godnie, jak chciany i kochany pies - to bardzo dużo. Nesiowata bardzo Ci za to dziękuję - i za to, że masz otwarte serce na kolejnego nieszczęśnika. Wysyłam Ci ogromne uściski i wyrazy współczucia. zacytuję, bo przez łzy pisać nie potrafię :( Przytulam mocno !!!!! Quote
Nesiowata Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Dziękuję wszystkim za dobre słowa. Bardzo brak tego cichutkiego psiaka. Dziś rano zapaliłam światło i szukałam go na łóżku żeby wyjść na dwór. Z czasem to minie ale bardzo mi go brakuje. Quote
Nadziejka Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 6 minut temu, Nesiowata napisał: Dziękuję wszystkim za dobre słowa. Bardzo brak tego cichutkiego psiaka. Dziś rano zapaliłam światło i szukałam go na łóżku żeby wyjść na dwór. Z czasem to minie ale bardzo mi go brakuje. tak ciociu tak przytulam z calunkiej duszy Quote
Nesiowata Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Przekażę wiadomość, którą otrzymałam przed chwilą od Ewu: Operowany wczoraj psiak ma przyjechać jutro do mnie! Quote
Poker Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Kciuki za bezpieczną podróż i adaptację. Quote
Nesiowata Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Z pewnością będą potrzebne - dzięki. Quote
Tyśka) Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 39 minut temu, Poker napisał: Kciuki za bezpieczną podróż i adaptację. Moje (kciuki) też. Quote
Nesiowata Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Moje (kciuki) też. Dziękuję. Quote
ewu Posted September 18, 2020 Author Posted September 18, 2020 Mam nadzieję że teraz się uda zamieścić post. Cały czas pojawia mi się informacja ze mam podać jakiś kod. Quote
ewu Posted September 18, 2020 Author Posted September 18, 2020 Ojej udało się, próbowałam z poprzedniej strony i wyszło. Sleputek jutro wyrusza ze schroniska do Nesiowatej. Na zdjęciu widać opatrunek z antybiotykiem. 1 Quote
Poker Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 On jest podobny do Ptysia. Drugie oczko chyba też nie jest zdrowe. Quote
Nadziejka Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Przeleje 60 zl z kramiku starszego Boryskowego i Grzesiowego na konto skarbnikowej elikowej z tego kramku 40 zl bylo dla Grzesinka i pozostalo 60 zl Boryskowe niechaj posluzy bieduniowi ktory przyjedzie ku Tobie kochana Nesiowa Nasza !60 zl Boryskowe posylam dla bieduia kt przyjedzie do naszej Nesiowatej Rozliczony dla Grzesia Ptysia 40 zl wyslane. Dla Tuptusia Boryska 60 zl czeka! do 5.08. 1 Quote
Nesiowata Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 6 godzin temu, Poker napisał: On jest podobny do Ptysia. Drugie oczko chyba też nie jest zdrowe. Faktycznie - bardzo podobny. Na drugie oko nie widzi. Wg słów Ewu - jest od niego większy. 5 godzin temu, Nadziejka napisał: Przeleje 60 zl z kramiku starszego Boryskowego i Grzesiowego na konto skarbnikowej elikowej z tego kramku 40 zl bylo dla Grzesinka i pozostalo 60 zl Boryskowe niechaj posluzy bieduniowi ktory przyjedzie ku Tobie kochana Nesiowa Nasza !60 zl Boryskowe posylam dla bieduia kt przyjedzie do naszej Nesiowatej Rozliczony dla Grzesia Ptysia 40 zl wyslane. Dla Tuptusia Boryska 60 zl czeka! do 5.08. Dziękujemy Czarodziejko! Quote
Nesiowata Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Ptysiek II w drodze - wyjechali przed 8. 1 Quote
ewu Posted September 19, 2020 Author Posted September 19, 2020 14 godzin temu, Poker napisał: On jest podobny do Ptysia. Drugie oczko chyba też nie jest zdrowe. On jest niewidomy Quote
Recommended Posts