Tola Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Nesiowata, dobrze się czyta te Twoje relacje z psiego zycia, poczytam zaległe strony w wolnej chwili. 1 Quote
Nadziejka Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 2 godziny temu, Nesiowata napisał: To na dobranoc sporo chłopaka - do wyboru, do koloru... Quote
Nesiowata Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Dzisiejsza noc też spokojna mimo, że cała trójka spała u mnie. Ares tylko się wysikał i śpi na nowo głębokim snem sprawiedliwego.Czeka mnie wyjazd na badania. A z racji tego, że jestem dziś sama -Ares znów zostanie osobno zamknięty. Jakoś jeszcze nie potrafię zaryzykować pozostawienie ich wszystkich w jednym pomieszczeniu, nie warto ryzykować. Zwłaszcza, że nie jest to kwestia jednej godziny. Podobno strzyżonego Pan Bóg strzyże. 2 Quote
Nesiowata Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Dzień dobry wszystkim - Ares raczył wyjść na siku i położył się na nowo. Tym razem w najmniejszym, lalkowym posłaniu - zadek już się nie zmieścił. Neska leży, jak zwykle, obok posłania a Lala na jednym z większych, schowana pod krzesłem. Cisza, spokój jak i przez całą noc. Jakby żadnego psa w domu nie było. Chłopaka trudno było dobudzić, nie za bardzo wiedział co od niego chcę. Dopiero kiedy przypinałam smycz to otworzył oczy. On śpi bardzo głęboko. Quote
elik Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Dnia 25.04.2021 o 05:21, Nesiowata napisał: I paragon za piątkową wyprawę Aresa. Nesiu kochana przepraszam, ale zapomniałam za co ten paragon, a chciałabym jakoś opisać przelew. Przypomnij proszę za co te 45 złociszów. Quote
elik Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Dzień dobry wszystkim - Ares raczył wyjść na siku i położył się na nowo. Tym razem w najmniejszym, lalkowym posłaniu - zadek już się nie zmieścił. Neska leży, jak zwykle, obok posłania a Lala na jednym z większych, schowana pod krzesłem. Cisza, spokój jak i przez całą noc. Jakby żadnego psa w domu nie było. Chłopaka trudno było dobudzić, nie za bardzo wiedział co od niego chcę. Dopiero kiedy przypinałam smycz to otworzył oczy. On śpi bardzo głęboko. To prawie nie wiesz, że masz trzeciego psa :) Quote
elik Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Dnia 27.04.2021 o 09:54, elik napisał: Nesiu kochana przepraszam, ale zapomniałam za co ten paragon, a chciałabym jakoś opisać przelew. Przypomnij proszę za co te 45 złociszów. Dzięki za wyjaśnienie 🙂 Już jutro kasa powinna być na Twoim koncie. Paragon Przelew Quote
elik Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Ooooo spory koszt. Dobrze, że zapłaciła organizacja. Quote
Nesiowata Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Ale przy okazji była kastracja i czyszczenie zębów. A organizacja to chyba zapłaciła za Dunaja, nie Aresa, Quote
elik Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 1 minutę temu, Nesiowata napisał: Ale przy okazji była kastracja i czyszczenie zębów. A organizacja to chyba zapłaciła za Dunaja, nie Aresa, A za operację Aresa kto zapłacił? Quote
Nesiowata Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 26 minut temu, elik napisał: A za operację Aresa kto zapłacił? Nie wiem .Część pieniędzy była z zebranych na Dunaja, ale reszta - nie mam pojęcia. Quote
Tyśka) Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 ewu przy tej fakturze napisała mi, że to co zebrała dla Dunaja to przeleje na te fakturę. Quote
elik Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Na fakturze jest napisane, że to za psa Nerona? Quote
Nesiowata Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 A ja dołożę r-k za dostarczony dziś preparat(minus 1,99 zł które dopłaciłam za pobranie żeby nie czekać dalsze 3 dni na dostawę). Quote
Tyśka) Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Na fakturze jest napisane, że to za psa Nerona? Musi tutaj wejść ewu, ja nie wiem;) Quote
elik Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Dnia 27.04.2021 o 19:08, Nesiowata napisał: A ja dołożę r-k za dostarczony dziś preparat(minus 1,99 zł które dopłaciłam za pobranie żeby nie czekać dalsze 3 dni na dostawę). Paragon Przelew Quote
Nesiowata Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 19 godzin temu, elik napisał: To prawie nie wiesz, że masz trzeciego psa 🙂 Tak właściwie przy takiej ciszy to nie ma żadnego psa. Dzisiejszą noc Lala zaliczyła u brata, pozostała dwójka u mnie. I też idealny spokój, Ares nie opuścił posłania. Rano znów nieprzytomny kiedy zakładałam smycz, ale spokojnie wyszedł na dwór z Neską, wysikał się i spokojnie ułożył do dalszego snu (Lala udawała, że nic nie słyszy i do tej pory jeszcze nie wyszła). Ares faktycznie jest psem bezproblemowym tylko trzeba mieć oczy wokół głowy kiedy chodzi bo potrafi znaleźć się w najmniej odpowiednim miejscu. No i coraz bardziej nie lubi "malowania się" na niebiesko, zaczyna mu się to źle kojarzyć. Na szczęście nie reaguje na to zębami, stara się jedynie jakoś wywinąć. Najbardziej zastanawiam się dlaczego nie interesują go koty, nawet nie stara się je obwąchać kiedy są koło niego. Inne psy też go nie interesują, do kur nie ciągnie. Quote
limonka80 Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Tak właściwie przy takiej ciszy to nie ma żadnego psa. Fajny ten Ares, taki bezproblemowy śpioch, i jeszcze ma dobry wpływ na dziewczyny - obie grzeczne :-)) Chociaż ja lubię trochę psiego awanturowania się :-)) Quote
elik Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 42 minuty temu, limonka80 napisał: Chociaż ja lubię trochę psiego awanturowania się :-)) Ja też 1 Quote
Nesiowata Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Nie było mnie w domu chyba za 3 godziny. I zapomniałam odizolować Aresa. Wróciłam - psy w całości. ogony w górze. Chyba już więcej nie będę musiała ich rozdzielać. 2 Quote
elik Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 1 minutę temu, Nesiowata napisał: Nie było mnie w domu chyba za 3 godziny. I zapomniałam odizolować Aresa. Wróciłam - psy w całości. ogony w górze. Chyba już więcej nie będę musiała ich rozdzielać. Przypadek był ojcem wielu wynalazków :) Quote
Nesiowata Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Przypadek był ojcem wielu wynalazków 🙂 To prawda. Tylko w moim przypadku zwykłe zapomnienie. Quote
Recommended Posts