Nadziejka Posted July 5, 2020 Author Posted July 5, 2020 Ciociu Nasza Cudna Dziekuje Calem Sercem Za Wszystko Dziekuje Stokrotko Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted July 5, 2020 Author Posted July 5, 2020 Przed chwilą, plastelina napisał: Hop hop bazarku Quote
Radek Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Poranną zmianę opuściłem, ale na południowej jestem. 1 Quote
Kamila Proc Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 1 minutę temu, Radek napisał: Poranną zmianę opuściłem, ale na południowej jestem. to juz poludnie? inaczej ten czas w niedziele plynie Quote
Radek Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 18 minut temu, Kamila Proc napisał: inaczej ten czas w niedziele plynie Po południu zaczyna pędzić. Quote
Kamila Proc Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Przed chwilą, Radek napisał: Po południu zaczyna pędzić. prawda Quote
Radek Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: prawda Szkoda, że poniedziałek tak szybko nie mija. Quote
Kamila Proc Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 4 minuty temu, Radek napisał: Szkoda, że poniedziałek tak szybko nie mija. poniedzialek sie wlecze Quote
Radek Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: poniedzialek sie wlecze I w ogóle nie powinno go być. Quote
Nadziejka Posted July 5, 2020 Author Posted July 5, 2020 Ciocia Nessiowata odczaarowala kramik wieczoreczkowe zaproszonka Quote
Nadziejka Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 31 minut temu, Radek napisał: Poniedziałkowe dzień dobry. Quote
Nadziejka Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 Dokladam przecudna przeurocza ksiazke,polecam z calego serca Num 1 a ,,Zaklinacz Lwow,, niezwykla polecam polecam serduchem stan bardzo dobry moze byc na prezenta stron 232 mnostwo cudpwnych opowiesci, zdjec .. ile Dobraduszka zaoferuje Kilka lat temu w serwisie YouTube pojawił się film przedstawiający niezwykłego człowieka, Kevina Richardsona – opiekuna zwierząt w jednym z południowoafrykańskich rezerwatów. Film ujawniał kulisy pracy Richardsona. Choć to jedne z najniebezpieczniejszych zwierząt na świecie, Kevin jakby nic sobie z tego nie robił: patrzył im prosto w oczy, chodził wśród nich na czworakach i bawił się z nimi, a niektóre całował w czubek nosa. Film szybko zdobył sobie niebywałą popularność, a Richardson stał się fenomenem na międzynarodową skalę. Na kartach książki Richardson usuwa się w cień i pozwala zaistnieć przede wszystkim swoim przyjaciołom. Czytelnik pozna Napoleona i Tau, dwa lwy nazywane przez Kevina jego braćmi, niesamowitą Meg – lwicę, która nauczyła się pływać, i walecznego Tsavo, który ciągle ma z autorem na pieńku. Richardson opisuje także prace nad filmem fabularnym zatytułowanym Biały lew i dzieli się przemyśleniami na temat hodowli tych zwierząt oraz polowań na nie, odbywających się do dziś w RPA. Wraz z powieściopisarzem Tonym Parkiem, Richardson wnika w psychikę wielkich, niebezpiecznych kotów i prezentuje czytelnikowi świat widziany oczami owych niezwykłych afrykańskich drapieżników. Kevin Richardson jest opiekunem zwierząt i znawcą ich zachowań – samoukiem. Pracuje w rezerwacie Kingdom of the White Lion. Występował w programach telewizji CBS oraz NBC i jest producentem filmu fabularnego Biały lew, w którym występują prawdziwe lwy. Mieszka w Republice Południowej Afryki. Tony Park, rozdarty pomiędzy Afryką a ojczystą Australią, jest autorem sześciu innych książek osadzonych w afrykańskich sceneriach; są wśród nich tytuły takie jak Ivory, Silent Predator oraz African Sky. Quote
Nadziejka Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 Dnia 5.07.2020 o 07:51, Nesiowata napisał: 1 i 9 za cw poproszę Kochana moja zerknij frosze zerknj jeszcze dzis na kolejne talerzynkowo 3 sztuki bardzo ladne Num 4 a talerzyki trzy sztuki stan bardzo dobry desorowe sniadankowe cena wywol 7 zl za 3 szt Quote
Recommended Posts