bakusiowa Posted July 7, 2020 Author Posted July 7, 2020 20 minut temu, Radek napisał: Na pewno nikt już nie chce cegiełki? Może ktoś chce tylko jeszcze nie wie o tym. 1 Quote
Radek Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Może ktoś chce tylko jeszcze nie wie o tym. Może pod wpływem podrzucania się dowie;) Quote
bakusiowa Posted July 7, 2020 Author Posted July 7, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Może pod wpływem podrzucania się dowie;) Poszło 210 zaproszeń. Quote
jola&tina Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 12 minut temu, bakusiowa napisał: Poszło 210 zaproszeń. Czym się kierujesz wysyłając zaproszenia? 200 zaproszeń to dużo :) Quote
bakusiowa Posted July 7, 2020 Author Posted July 7, 2020 23 minuty temu, jola&tina napisał: Czym się kierujesz wysyłając zaproszenia? 200 zaproszeń to dużo :) Dużo i do każdego indywidualnie jak zresztą i do Ciebie. Chcę aby w miarę możliwości wszyscy dowiedzieli się o bazarku a co za tym idzie przyszło jak najwięcej osób. Quote
jola&tina Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 1 minutę temu, bakusiowa napisał: Chcę aby wszyscy dowiedzieli się o bazarku a co za tym idzie przyszło jak najwięcej osób. Hmmm, ja też :) Tylko pytanie, jak to zrobić. Zapytałam, bo mam ten sam problem :( A bardzo szkoda mi pracy włożonej w przygotowanie bazarku przez wiele życzliwych osób. Quote
Radek Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 9 godzin temu, bakusiowa napisał: Poszło 210 zaproszeń. Dużo wiadomości jest odczytanych? Może część to konta, które nie są aktywne? Quote
bakusiowa Posted July 8, 2020 Author Posted July 8, 2020 40 minut temu, Radek napisał: Dużo wiadomości jest odczytanych? Może część to konta, które nie są aktywne? Aktywne mniej lub bardziej. Wiadomości można odczytywać na poczcie nie wchodząc na dogomanię. Przeczytane jest może 30% albo mniej więc mam nadzieję, że jeszcze ktoś odczyta i nas odwiedzi. Quote
Isabel Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 Ja też podrzucę z nadzieją, że ktoś jeszcze zajrzy i pomoże Quote
Radek Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 7 godzin temu, bakusiowa napisał: mam nadzieję, że jeszcze ktoś odczyta i nas odwiedzi Nie widzę inaczej. Quote
Radek Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 1 godzinę temu, Isabel napisał: Takie ładne cegiełki czekają... I to w nieograniczonych ilościach. Quote
Recommended Posts