Aldrumka Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 44 minuty temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy Oczywiście Quote
Radek Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Suszarką ją :D Chyba by nie była zadowolona;) Quote
Tyśka) Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Chyba by nie była zadowolona;) E tam, znosi maszynkę, znioslaby i dmuchawę :) To grzeczna psina. Quote
uxmal Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Chyba by nie była zadowolona;) Mój Felek uwielbia suszarkę lubi też jej szum i wiatr. Przychodzi do łazienki kiedy suszę włosy i kładzie się na podłogę. Kiedy kończę odchodzi. Quote
Tyśka) Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Moja Księzniczka też kochała ciepełko spod suszarki <3 i też się pchała. Quote
Radek Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 20 minut temu, uxmal napisał: Mój Felek uwielbia suszarkę lubi też jej szum i wiatr. Przychodzi do łazienki kiedy suszę włosy i kładzie się na podłogę. Kiedy kończę odchodzi. 14 minut temu, Tyś(ka) napisał: Moja Księzniczka też kochała ciepełko spod suszarki <3 i też się pchała. Nie miałem pojęcia, że psy mogą lubić suszarkę:) Quote
Tyśka) Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 32 minuty temu, Radek napisał: Nie miałem pojęcia, że psy mogą lubić suszarkę:) I kot, księżniczka była Kotką :) Quote
Aldrumka Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 53 minuty temu, Tyś(ka) napisał: I kot, księżniczka była Kotką :) Piękna :) Quote
Radek Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: I kot, księżniczka była Kotką :) Mi się wszystko z psami kojarzy;) Ale dostojna. Jak prawdziwa księżniczka. Quote
Tyśka) Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 11 godzin temu, Aldrumka napisał: Piękna :) <3 2 godziny temu, Radek napisał: Mi się wszystko z psami kojarzy;) Ale dostojna. Jak prawdziwa księżniczka. :D Uwielbiała być podziwiana. Jak przychodzili goście to młody kocur się chował (to autysta, nie znosi hałasu i zamieszania), a ta się przebudzała, wdzięcznie i dumnie przechadzała się pomiędzy gośćmi i wskakiwała na najwyższy punkt obserwacyjny w pokoju, co jakiś czas pokazując swoje wdzięku w akompaniamencie jej melodyjnego głosiku. Na co dzień przypominała też o swoim pochodzeniu. Na śniadanie szła tylko dwa kroki i czekała aż ją się zaniesie (jadła na biurku i parapecie). Pilnowała, aby samej nie zmęczyć się za nadto, aby zawsze dobrze wyglądać. Dbała o pazurki, o futerko, kochała jak ktoś ją chwalił i nigdy nie robiła nic głupiego/szalonego :) Dlatego mimo że po domowemu miała inaczej to wołaliśmy na nią Księżniczka. Quote
Kamila Proc Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 2 minuty temu, Aldrumka napisał: Czuwamy :) oszywiscie Quote
WiosnaA Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Dzień dobry, Aldrumko,bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za uwzględnienie Promyczka w bazarku. Poproszę nr 16 od A do K - wszystkie lalki za wywoławczą. 1 Quote
Aldrumka Posted June 27, 2020 Author Posted June 27, 2020 42 minuty temu, WiosnaA napisał: Dzień dobry, Aldrumko,bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za uwzględnienie Promyczka w bazarku. Poproszę nr 16 od A do K - wszystkie lalki za wywoławczą. Bardzo dziękuję za taki wielki zakup. A dla Promyczka już szykujemy następny. Tysi należą się podziękowania za zwrócenie uwagi na potrzeby psinki. Quote
Radek Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Uwielbiała być podziwiana. Jak przychodzili goście to młody kocur się chował (to autysta, nie znosi hałasu i zamieszania), a ta się przebudzała, wdzięcznie i dumnie przechadzała się pomiędzy gośćmi i wskakiwała na najwyższy punkt obserwacyjny w pokoju, co jakiś czas pokazując swoje wdzięku w akompaniamencie jej melodyjnego głosiku. Wspaniała historia. Quote
Recommended Posts