Tyśka) Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Bardzo dziękuję za bazarek i za podnoszenie go :) Quote
Aldrumka Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 jutro wyślę zaproszenia to może więcej osób zajrzy Quote
Aldrumka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 3 godziny temu, Annaa4 napisał: dzień dobry :) W KT: nr.9, 10 Dzień dobry, jaka niespodzianka :) dziękuję Quote
Aldrumka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Dzień dobry 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: I ja podniose, może ktoś się skusi na coś :) Bardzo dziękuję, świadomość, że też się troszczycie jest super :) Quote
Aldrumka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 1 godzinę temu, Nuncek napisał: poproszę nr 2 b "Pod ziemią..." w opcji KT 1 godzinę temu, Nuncek napisał: poproszę nr 4 b - Roseanna w KT. bardzo dziękuję Quote
Aldrumka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: dzieki za zaproszenie Pierwsza z niego skorzystałaś :) Quote
Aldrumka Posted June 25, 2020 Author Posted June 25, 2020 2 godziny temu, ranias napisał: Dzień dobry, poproszę w opcji kt 1c, 3b i 4a. Bardzo dziękuję Quote
Tyśka) Posted June 25, 2020 Posted June 25, 2020 Jak fajnie, że są kupujący :) A ja jednocześnie bardzo proszę o zamienienie jednego beneficjenta bazarku na psiaka w większej potrzebie finansowej niż on. Bardzo dziękuję za uwzględnienie Orionka, ale dzisiaj zerknęłam na wątek malutkiego Promyczka, "brata" Polci (był też w tym samym przytulisku co ona) i zauważyłam, że aktualnie stareńki i śleputki Promyś żyje pod kreską: na krechę miał dwie ostatnie wizyty weterynaryjne, na krechę leki na tarczycę oraz podjada suchą od innych psiaków w DT, bo nie ma pieniążków, aby mu kupić... każdy grosik dla niego się przyda, Orionek sobie poradzi. Tutaj wątek Promysia, a ostatnie dwie strony wątku mówią o trudnej sytuacji finansowej śleputka: https://www.dogomania.com/forum/topic/338326-jestem-stary-ślepy-razem-z-kolegą-bartusiem-wróciłem-do-moli-s35-potrzebuję-wsparcia-bartuś-w-ds/ Quote
Aldrumka Posted June 25, 2020 Author Posted June 25, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Jak fajnie, że są kupujący :) A ja jednocześnie bardzo proszę o zamienienie jednego beneficjenta bazarku na psiaka w większej potrzebie finansowej niż on. Bardzo dziękuję za uwzględnienie Orionka, ale dzisiaj zerknęłam na wątek malutkiego Promyczka, "brata" Polci (był też w tym samym przytulisku co ona) i zauważyłam, że aktualnie stareńki i śleputki Promyś żyje pod kreską: na krechę miał dwie ostatnie wizyty weterynaryjne, na krechę leki na tarczycę oraz podjada suchą od innych psiaków w DT, bo nie ma pieniążków, aby mu kupić... każdy grosik dla niego się przyda, Orionek sobie poradzi. Tutaj wątek Promysia, a ostatnie dwie strony wątku mówią o trudnej sytuacji finansowej śleputka: https://www.dogomania.com/forum/topic/338326-jestem-stary-ślepy-razem-z-kolegą-bartusiem-wróciłem-do-moli-s35-potrzebuję-wsparcia-bartuś-w-ds/ Dobrze zrobię to niedługo :) a o Promyku jeszcze potem pomyślę :) 1 Quote
Recommended Posts