Nadziejka Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Policach Organizacja Pożytku Publicznego KRS: 0000154454 nr konta: 26 1940 1076 3025 4299 0000 0000 Nasza siedziba: ul. Bankowa 9/1272-010 Police Mili Moi wysylka Poczta Polska Rozliczonko 103 zl poslalam na konto Tozu i juz jest na koncie Cegielka Zycia Moja psiapsiolka Malgonia dzieki cudnie 10 zl mam na koncie dziekuje cudnie! Cegielka Zycia Ciocia Nesiowata dzieki cudne 10 zl mam na koncie! Cegielka Zycia Ciocia koja 20 zl mam na koncie dziekuje cudnie! razem cegielki 40 zl! fantuski Malgoska licytuje mam na koncie 45 zl fantki plys wysylka. ! dziekuje pieknie a dla lapeczek 30 zl Num 5 dezodorant Fa Ipanema Nights 7 zl 70 gr Num 11 pasta Signal 3 zl 90 gr Num 12 sciereczki do kurzu 2 zl 20 gr Num 13 mydelko Pani walewska 2 zl 70 gr Num 16 skarpetki lila a 1 zl 80 gr i b 1 zl 80 gr Num 17 skarpetunki biale 1 zl 80 gr Num 20 dezodorant Pink Pearl 150 mll 7 zl 40 ge Koki99 licytuje Num 1 ksiazka ,,Dom na Wyrebach,, thiller horror 10 zl 70 gr mam na koncie 16 zl dla lapezek 16 zl Num 8 14 sztuk czekoladek ptasie mleczko 4 zl 70 gr tatankas licytuje mam na koncie 30 zl dziekuje pieknie za fantuski plus koszt paczki 13 zl! a dla lapeczek 17 zl Num 2 za 5 zl tatankas. moja Malgonia przebija na 7 zl! tatankas przebija na 8 zl dzieki sliczne Num 3 pileczka psiaczkowa kolorowa za 2 zl dzieki dzieki Num 10 zajaczek ceramika za 2 zl dzieki sliczne Num 18 a i b tasma klejaca szeroka biala i brozowa , 2 x po 2 zl dzieki piekne Ania sue licytuje pw wyslane sprzedaz anulowana Num 15 bluza Hause szara ciepla za wywol 4 zl 70 gr Num 19 zestaw 3 mydelka za wywol 6 zl Dobreduszki Zapraszam z Nadziejkowa Cala Dusza Dla Lapeczek Tozowych kramik potrwa do 28 cerwca godz 22.00 ! TOZ Oddzial w Policach szczeniaczki kociaki i inne nasze zwierzaki..zapraszamy zajrzyj! 1 Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 1 ksiazka horror thiller swietny! ,,Dom na Wyrebach,, polecam stokroc polecam stan nowa stron 336 cena wywol 10 zl 70 gr Koki-99 za wywol dziekuje pieknie! Niejeden z nas marzy o wyprowadzce do własnego domu na wsi. Niektórzy realizują swoje plany. Zrealizował je także bohater powieści "Dom na wyrębach". Chata z bali, ogień pod kuchenną płytą, cisza za oknami. Idylla? Prawie. Nieznana siła przestawia rzeczy w zamkniętym domu. Mieszkający obok sąsiad okazuje się człowiekiem "któremu nie udowodniono". Wokół naiwnego mieszczucha zaczyna zaciskać się pętla... Wartka, trzymająca w napięciu akcja i lekkie pióro Autora sprawiają, że książkę trudno odłożyć przed poznaniem jej zakończenia. Num 1 a ksiazka ,,Krzyk Mandragory,, Piotr Kulpa horror,stron 352 stan b dobry okladka miekka polecam cena wywol 8 zl 70 gr obnizeczka na 5 zl Pętla wokół Smutów zaciska się. Kto jest temu winien, pytają. Odpowiedzi coraz bardziej ich od siebie oddalają i dezorientują. Magda traci zaufanie do męża. Czaruś buntuje się przeciw rodzicom i ucieka z domu. Tymoteusz w obawie przed wyjawieniem mrocznej tajemnicy rezygnuje z możliwości uleczenia syna. Ta kropla przepełnia czarę goryczy. Po wypadku Tymka w szopie nic nie będzie takie samo. W zamian za uratowanie życia Smuta staje się zakładnikiem Bargieła, który za pomocą mandragory realizuje swój szatański plan. Tymczasem rodziną Smutów interesują się agenci CBA, co jeszcze bardziej komplikuje niełatwą sytuację Tymoteusza. Uwięziony w ciele Cygana, rozdarty między żoną a demonicą, narażony na wrogość mieszkańców wioski, próbuje nade wszystko ratować syna, który całkowicie zagubił się w lawinie krwawych wydarzeń… Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 2 gryzak rozowy duzy ciezki, w ksztalcie kosci, dla wiekszego piesielka uzywany zmordowany ale calunki ztakimi wypustkami jak pileczka na zdj nizej Moja ukocjana pucunia sie dzieli cena wywol 4 zl 70 gr tatankas za 5 zl dziekuje pieknie! moja psiapsiolenka przebija sercem na 7 zl! Dziekuje Malgoniu cudnie! tatankas przebija na 8 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 3 psiaczkowa pileczka kolor zielen z pomaranczem uzywana hoho Moja cudna lapunia sie dzieli ale stan b dobry 1 sztuka cena wywol 1 zl 90 gr tatanksa za 2 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 4 zestaw maseczek niebieskich sztuk 4 ,nie sa z materialu cena wywol 3 zl 70 gr obnizeczka na 1 zl Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 5 damski Fa Ipamena Nights cudo slodki zapach 150 mll nowy cena wywol 7 zl 70 gr Malgoska za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 6 ksiazka ,,Autografy,,Jolanta Fajkowska stan b dobry ale kartki nie maja koloru bielutkiego jeno troszke poszarzale jakby bardzo ciekawa polecam polecam cuuudna wiele wywiadow z mnostwem ciekawych ludzi cena wywol 4 zl 90 gr obnizeczka na 3 zl Wielbiciele Jolanty Fajkowskiej, dziennikarki i prezenterki telewizyjnej, od dawna czekali na tę książkę. Jej pełne kultury, wdzięku i nieomal filmowego suspensu wywiady z najwybitniejszymi ludźmi Światowej Kultury złożyły sie na wyjątkowy zbiór portretów. Fajkowska pozostała wierna sobie: "Ubarwiałam Nie rozmowę SWOICH, nie słów niewypowiedzianych dopisywałam, nie zmieniałam pytań. Odnoszą się do konkretnych sytuacji, do tamtej chwili. Kocham Wszystkich moich rozmówców. Są Tym Piękni, co robią. Wzruszający. Niepowtarzalni. W tej książce złożyli Państwu swój autograf. Bohaterami książki Są m.in. Woody Allen, Cate Blanchett, Andrea Bocelli, George Cloooney, Placido Domingo, Michael Douglas, Richard Gere, Eva Herzigova, Anthony Hopkins, SSophie Marceau, Isabella Rossellini, Demis Roussos, Liv Ullmann, Jean Claude Van Damme. Autorka przyznaje, Że dzięki rodzicom (ojciec byl m.in wiceministrem kultury i ambasadorem zawsze) doskonale potrafiła odnaleźć się w kazdym towarzystwie. Na dodatek uwielbia rozmawiać i umie słuchać. Ten dar pozwolił jej zaskarbić sobie sympatię największych współczesnych gwiazd. Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 7 ozdobiony cekinami fiolecik pojemnik na wszystko w srodku szklo ,stan dobry troszenke cekinek ubylo cena wywol 3 zl 70 gr obnizeczka na 1 zl Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 8 pysznosci! ptasie mlaeczko 14 sztuk czekoladki pakowane cena wywol 4 zl 70 gr Koki-99 za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 9 ksiazka ,,Pakt z Diablem,, fakty gruba, bardzo ciekawa stan idealny polecam polecam cena wywol 1o zl 70 gr obnizeczka na 4 zl ,,Historia najwiekszego skandalu w historii FBI ekranizavja w kinach John Connolly i James Whitey ,,Siwy Bulger ,, dorastali razem na brutalnych ulicach Bostonu kilkadziesiat lat pozniej w pol lat 70 tych spotkali sie ponownie.. Connolly byl juz wazna postacja w oddziale bostonskiego Biura Sledzczego Bulger zostal ojcem chrzestnym lokalnej irlandzko-amerykanskiej mafii.. Brudny uklad majacy na celu doprowadzenie do ruiny wlosko-amerykanskiej mafii, w zamian za ochrone, ktorej udzielana Bulgerowi! wymknelo sie wszystko spod kontroli doprowadzilo do serii zabojstw przejecia przez Bulgera kontroli nad handlem narkotykami w dzielnicy do najwiekszego skandalu wywiadowczego w historii FBI ...,, Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 10 zajaczek ceramiczny malowany ten mniejszy stan idealny cena wywol 1 zl 90 gr licytuje tatankas za 2 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 11 pasta zabeczkowa cena wywol 3 zl 90 gr Malgoska za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 12 rozowe scierenki do kurzu 3 sztuki w opakowaniu cena wywol 2 zl 20 gr Malgoska za wywol dziekuje pieknie! Num 13 mydelko piekny zapach 1 sztuka 100 gram cena wywol 2 zl 70 gr Malgoska za wywol dziekuje slicznie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 14 zestwa budynki czekoladowe 3 sztuki cena wywol 3 zl 20 gr Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 15 bluza ciepla Hause uzywana , kolor szary z bialymi napisami stan bardzo dobry modna mlodziezoweczka wymiary cena wywol 4 zl 70 gr Ania sue za wywol dziekuje pieknie! Num 16 skarpetunie mlodziezowe 2 pary nowiutenkie moga byc i damskie kolor lila jasny b ladny cienkie krotkie rozmiar 39-42 a cena wywol 1 zl 80 gr Malgoska za wywol dziekuje slicznie! b cena wywol 1 zl 80 gr Malgoska za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 17 skarpetunie mlodziezowe 1 para nowiutenkie moga byc tez damskie krotkie rozmiar 39-42 cena wywol 1 zl 80 gr Malgoska za wywol dziekuje pieknie! Num 18 tasma klejaca duza 2 sztuki a brazowa cena wywol 1 zl 40 gr licytuje tatankas za 2 zl dziekuje! b przezroczysta cena wywol 1 zl 40 gr licytuje tatankas za 2 zl dziekuje! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 19 zestaw mydelek Luksja 3 sztuki po 100 gram cena wywol 6 zl Ania sue za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Num 20 dezodorant damski Pink Pearl ! cudny zapach 150 mll nowy cena wywol 7 zl 40 gr Malgoska za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Moje Skarbenki Ukochane widzialy ze pragne kolejny wyczarowac i wyszukaly tez troche fantuskow zapraszamy z calegj duszy Witaj Stokrotko nasza witaj 6 minut temu, Kamila Proc napisał: Nadziejka jest niezmordowana Quote
tatankas Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 To ja jako pierwsza poproszę nr 2,3,10 i 18 i poproszę ceny zaokrąglić do pełnych złotówek w górę ;) Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Dolozylam horror thiller swietny num 1 polecam serdecznie polecam Quote
Nadziejka Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 2 minuty temu, tatankas napisał: To ja jako pierwsza poproszę nr 2,3,10 i 18 i poproszę ceny zaokrąglić do pełnych złotówek w górę ;) Witaj serce witaj Pieknie ogromnie dziekuje Pozdrawiamy Lapenki Quote
Recommended Posts