Murka Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: A chętne domki nie są zainteresowane adopcją innego pieska? Przeważnie chcą podobnego... dzisiaj już straciłam rachubę ile było telefonów, coś koło 6-8. Nie wszystkie dobrze brzmiały... Nawet Ukrainka dzwoniła. Quote
Anula Posted June 28, 2020 Author Posted June 28, 2020 1 godzinę temu, Murka napisał: Przeważnie chcą podobnego... dzisiaj już straciłam rachubę ile było telefonów, coś koło 6-8. Nie wszystkie dobrze brzmiały... Nawet Ukrainka dzwoniła. Kasiu musimy poczekać na osoby,które zrobiły ogłoszenie aby zlikwidowały. Było do przewidzenia,że Mukim będzie spore zainteresowanie,ponieważ adopcja za darmo takiego psa to jest gratką. Quote
Havanka Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 2 godziny temu, Anula napisał: Kasiu musimy poczekać na osoby,które zrobiły ogłoszenie aby zlikwidowały. Było do przewidzenia,że Mukim będzie spore zainteresowanie,ponieważ adopcja za darmo takiego psa to jest gratką. Ogloszenie usunełam kilka dni temu. Quote
Anula Posted June 29, 2020 Author Posted June 29, 2020 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Kochany Muki :) Cudny jest.Adoptujący będą mieli z niego pociechę. Quote
Anula Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 Mam nadzieję,że adoptujących Muki nie zalało w Warszawie i przyjadą po chłopaka. Quote
Nesiowata Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 10 minut temu, Anula napisał: Mam nadzieję,że adoptujących Muki nie zalało w Warszawie i przyjadą po chłopaka. Warszawa już zapomniała po zalanych ulicach. Do następnego razu. 1 Quote
Bogusik Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 49 minut temu, Anula napisał: Mam nadzieję,że adoptujących Muki nie zalało w Warszawie i przyjadą po chłopaka. Pani Małgosia nic nie mówiła,że ich zalało więc wszystko puki co ok :) Adresówka już czeka w pogotowiu :) Quote
agat21 Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 11 minut temu, Murka napisał: Muki od godziny jest w drodze do domku:) O proszę! A to niespodzianka :)) 1 Quote
Bogusik Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 34 minuty temu, Murka napisał: Muki od godziny jest w drodze do domku:) A jednak udało się,że dzisiaj Muki pojechał :) Kasiu dziękujemy,że mimo tak późnej pory zgodziłaś się na to i ogarnęłaś wszystkie wymogi przy wyadoptowaniu psa :) Szczęśliwej i szerokiej drogi dla Mukiego i jego nowej rodziny w dotarciu do domu! Quote
Bogusik Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Muki po przyjeździe pozwiedzał i obwąchał całe mieszkanie.Później zjadł ze smakiem ugotowane jedzonko :) I spał z p.Małgosią co ją bardzo ucieszyło...:) 3 3 Quote
Tyśka) Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Bądź szczęśliwy, przystojniaczku :) Oby Cię zanadto nie rozpuścili, ale kochali mądrze. 1 Quote
Anula Posted July 3, 2020 Author Posted July 3, 2020 Podejrzewam,że Muki piorunem się zaaklimatyzuje,ponieważ jego charakter na to wskazuje.Jest psem łagodnym,przyjaznym,bardzo ukierunkowanym na człowieka,kotka też zaakceptuje bez problemu. 1 Quote
Tola Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Dużo miłości zamojski przystojniaku:) OLX usunęłam, na poczcie 12 wiadomości z zapytaniem o Mukiego, nie wszystkie godne uwagi. Myślę, ze ci bardziej zainteresowani i tak już dzwonili do Murki. Quote
agat21 Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 No to wygląda na to, że Muki będzie teraz żył jak panisko! W betach będzie sypiał :)) Quote
Recommended Posts