elik Posted August 3, 2020 Author Posted August 3, 2020 45 minut temu, AlfaLS napisał: Poproszę o wymiary spodni nr 126, spodni nr 136 i nr 75 za 4 zł. Witamy cieplutko i z żalem muszę powiedzieć, że na najbliższe dwa dni jest to zadanie niewykonalne, a to z tego powodu, że fanty są na działce, a ja do środy w Krakowie. Przykro mi, ale tak funkcjonuję, że od czasu do czasu muszę jechać do domu. a nie jestem w stanie wozić z sobą fantów tam i z powrotem. Jeśli nie będę padnięta to zmierzę spodnia we środę, a najpóźniej w czwartek. Przepraszam, że nie mogę od razy odpowiedzieć. Lawenda zapisana Quote
elik Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 4 minuty temu, Radek napisał: Zaglądam z rana i życzę miłego dnia:) Witamy, dziękujemy za odwiedziny i także miłego dnia życzymy a dla naszego Radka dobra herbatka 1 Quote
themagda Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 No to i ja witam bardzo serdecznie i zaprasam jeszcze na zakupy, fanty tanie ciuchy nie są takie marne jak na zdjęciach sa lepsze i jeszcze duzo zostało tych lepszych niektre bawełna len za takie ceny to warto kupić , dwie ramonezki w sklepie po 200 zł a moze pasuja na córkę , jeszcze przemyślcie bo będę miała malowanie mieszkania i będę musiała je wyrzucić a szkoda na prawdę to dobre ciuchy a Pimpeta potrzebuje juz ma zrobiona morfologię razem z Blusią więc juz będzie taniej a paszcza w stanie z,lym bo jadała kupy i w tym kamieniu na zębach ma pewnie jkis resztki kup i dlatego taki ryjek smierdzący ma , niech by już ten pyszczek nie miałntakiego syfu w środku. a nawet 2 zł się lczy przecież. Zapraszam Quote
Radek Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 1 godzinę temu, themagda napisał: zaprasam jeszcze na zakupy To poproszę jeszcze 122 A i B za CW. Będę miał na wymianę:) 1 Quote
themagda Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 dzięki Radek Dalej zapraszam wszystkich serdecznie nie tylko ja ale Pimpeta tez zaprasza Quote
Kamila Proc Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 17 godzin temu, Aska7 napisał: Hopsi też : ) Chyba czas pożegnać dogo : ) w jakim sensie? Quote
Olena84 Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Zapraszamy na piękny bazarek! Tym razem podrzucam przed zakończeniem!;) Quote
Kamila Proc Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 1 minutę temu, Olena84 napisał: Zapraszamy na piękny bazarek! Tym razem podrzucam przed zakończeniem!;) ja tez tak robie Quote
elik Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: To poproszę jeszcze 122 A i B za CW. Będę miał na wymianę:) Dzięki wielkie Radeczku Będziesz zadowolony i Twoja Połówka także, bo to bardzo ładne bieżniki, tanie, a i koszt transportu rozłoży się na większą ilość fantów i będzie znośniejszy :) 1 Quote
elik Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 10 minut temu, Olena84 napisał: Zapraszamy na piękny bazarek! Tym razem podrzucam przed zakończeniem!;) No i bardzo dobrze :) Dziękujemy. Po, też można :) Quote
Aska7 Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: w jakim sensie? Pomijając, że mnie czasem ktoś wk... ia i mam ochotę pieprznąć, to pojutrze przez 18 dni moje ukochane Bałkany. Tylko wifi od czasu do czasu : ) 1 Quote
uxmal Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 19 godzin temu, Aska7 napisał: Hopsi też : ) Chyba czas pożegnać dogo : ) Zabraniam tak stanowczo jak tylko potrafię :) Quote
Kamila Proc Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 9 minut temu, Aska7 napisał: Pomijając, że mnie czasem ktoś wk... ia i mam ochotę pieprznąć, to pojutrze przez 18 dni moje ukochane Bałkany. Tylko wifi od czasu do czasu : ) aha Quote
Radek Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 5 godzin temu, themagda napisał: Pimpeta tez zaprasza Dla Pimpety tu jesteśmy:) 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: brawo Wuj Dziękuję za słowa uznania. 4 godziny temu, Aska7 napisał: to pojutrze przez 18 dni moje ukochane Bałkany. Tylko wifi od czasu do czasu : ) Miłego wypoczynku. Quote
Aldrumka Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 poprosze o wymiary nr 98 i 136A i jeszcze te kozaczki ne 117 jaka długośc wkładki i szerokość (lub obwód) u góry już doczytałam, ze info bedzie po środzie :) Quote
elik Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 1 godzinę temu, AlfaLS napisał: Elik, spokojnie poczekam :-). Dzięki :) Już jutro wracamy z całą furą fantów od omi :) Będzie pakowanie i wysyłka. Quote
elik Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: poprosze o wymiary nr 98 i 136A i jeszcze te kozaczki ne 117 jaka długośc wkładki i szerokość (lub obwód) u góry już doczytałam, ze info bedzie po środzie :) Witaj :) Wymiary 117 i 136 A podam ja, zgadza się we środę po południu lub we czwartek, a poz 98 poda themagda. Quote
elik Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim licytującym, odwiedzającym, podrzucającym. Wpadajcie do nas także jutro, pojutrze, popojutrze... DO NIEDZIELI WŁĄCZNIE ZAPRASZAMY Quote
Recommended Posts