Jump to content
Dogomania

Zakończony r o z l i c z a m y. ZAPRASZAMY Już otwarte. czas zacząć kolejny bazarek! Ubrania codzienne i do teatru oraz SREBRNA BIŻUTERIA na każdą okazję. Do 9.08. godz. 21:00.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Livka napisał:

A ja już czekam na kolejny bazarek :)

Będzie wkrótce  :)   Mam fanty tylko muszę rozgryźć jak w nowym telefonie przesyła się zdjęcia na komputer. Gdy łączę  kabelkiem telefon z komputerem, to rozpoczyna się ładowanie telefonu i nie widać innej opcji  :(

Czy ktoś ma może telefon motorola?

Posted

wróciłam z Pimpetką od weta posłuchał jej serduszka i zakwalifikował na ząbki , morfologię zrobiłam z Blusią razem z tamtego rachunku ale niestety umówiłam się z pania dr. że robi za pół ceny bez rachunku , Nie mam jeszcze tyle zeby zrobić za te 400 zeta wiec się zgodziłam dzis zapłaciłam 60 zł za wizyte i jutro ją zrobią będę już od jutra akceptować jej buziaki bo na razie odmawiam . No bedę miała z głowy te najnowsze sunie z zębami bo w tej hodowli to nie czyszcza zębów , zawsze musiałam sama czyccić tak jak np Blusia 6 zębów straciła bo ma 12 lat a ngdy jej nie robiono ząbkw. 11.jpg
to rachunek z dziś , jutro niestety dla dobra suni nie bedzie rachunku ale za to Pimpunia nie musi czekać na nastepne pieniążki ,. Pimpetka bardzo wam dziekuje za pomoc

• Like 1
Posted
9 minut temu, BORYSboxer napisał:

Torba dotarła.Jest super :) Dziękuję

Tak, ta torba jest super.   Serdecznie dziękuję za potwierdzenie  :)   

Posted
58 minut temu, kropka73 napisał:

Troszkę z opóźnieniem, ale potwierdzam otrzymanie przepięknych kolczyków :) bardzo dziękuję

Lepiej późno, niż wcale  :)  Bardzo dziękuję  :)  

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Lepiej późno, niż wcale  :)  Bardzo dziękuję  :)  

To wszystko przez to, że wyjechaliśmy na kilka dni podziwiać piękne Roztocze i paczkę znalazłam po przyjeździe :)

Posted
13 minut temu, kropka73 napisał:

To wszystko przez to, że wyjechaliśmy na kilka dni podziwiać piękne Roztocze i paczkę znalazłam po przyjeździe :)

Przynajmniej nacieszyłaś oczy pięknymi widokami  :)

Posted

Pimpeta juz po, jest szczerbata z przodu został jej jeden ząb przedni i jeszcze 2 z tyłu straciła. Narkozę zniosła źle bo nie chciała zasnąć z nerwów , pewnie hrmony stresu niepozwalały dopiero zasnęła jak ja zostawiono sama w klatce , No ale też przyszła sama o własnych nogach nie chciała nosidełka . No i od razu dałam jej buziaka. teraz śpi.

Posted
7 minut temu, themagda napisał:

Pimpeta juz po, jest szczerbata z przodu został jej jeden ząb przedni i jeszcze 2 z tyłu straciła. Narkozę zniosła źle bo nie chciała zasnąć z nerwów , pewnie hrmony stresu niepozwalały dopiero zasnęła jak ja zostawiono sama w klatce , No ale też przyszła sama o własnych nogach nie chciała nosidełka . No i od razu dałam jej buziaka. teraz śpi.

Pełnia szczęścia  :)  Buziaki ode mnie dla Pimpetki  :)

Posted
4 minuty temu, Nesiowata napisał:

Wszystko odebrane, dziękuję.

Serdecznie dziękuję za wiadomość  :)

Gatki dla Aldrumka dostarczone do Magdy?

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

Gatki dostarczone czyli teraz czekam aż Aldrumka się odezwie

Dzięki za wiadomość :)

Posted

Nie wyobrazacie sobie jak Pimpeta si,e dorwała wreszcie do buziaczkowania to ja teraz sie wykręcić nie mogę jestem buziakowana co minutę, ale stwierdzam że ona mnie kocha i teraz to widać. Takie to dla mnie przyjemne.

• Like 1
Posted
3 minuty temu, themagda napisał:

Nie wyobrazacie sobie jak Pimpeta si,e dorwała wreszcie do buziaczkowania to ja teraz sie wykręcić nie mogę jestem buziakowana co minutę, ale stwierdzam że ona mnie kocha i teraz to widać. Takie to dla mnie przyjemne.

Dla niej pewnie też  :)  Nareszcie może całować pańciusię  :)

Posted
24 minuty temu, koja napisał:

przepraszam, chyba nie potwierdziłam - oczywiście przesyłka dotarła, z dodatkiem - dziękuję bardzo :)

Witam i bardzo dziękuję za wiadomość   1418222839_buziaczki2.jpg.a9f768d2d048bfa2fc037a30f1713be6.jpg

Posted
17 minut temu, Aldrumka napisał:

Odebrałam fanty od Themagdy  bardzo dziękuję , pozostaje mi jeszcze ich dystrybucja do mdk8  i agat21 :)

Bardzo dziękuję za wiadomość  :)