Radek Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Dzień dobry. Spieszę donieść, że dziś ostatnia szansa na zakupy;) Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 11 godzin temu, themagda napisał: dodam że 119 to nie jest mój fant Zgadza się to mój fant tzn. u mnie i podam wymiary. Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 11 godzin temu, Aldrumka napisał: Przejrzałam licytacje - mogę odebrać od Magdy dla agat21 i mdk8 Ok bardzo dziękujemy :) Ale bardzo Was proszę o potwierdzenie na wątku, że otrzymałyście Madziu, tych fantów nie wysyłaj do mnie :) Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 11 godzin temu, Aldrumka napisał: Przejrzałam licytacje - mogę odebrać od Magdy dla agat21 i mdk8 A czy pozostałe fanty, które będą przesłane poprzez RUCH też mogę spakować razem I jeszcze dla uxmal? Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 11 godzin temu, mdk8 napisał: to jeszcze 18 za ww poproszę Dziękujemy pięknie :) już zapisane Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 10 godzin temu, Figunia napisał: Dziękuję pięknie za zaproszenie. Witaj Aniu Słoneczko Miło, że zaglądnęłaś :) Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 8 godzin temu, Radek napisał: Zimna mineralna jest niezbędna przy takiej pogodzie. Oj tak, tak . Już teraz żar się z nieba leje Quote
Aldrumka Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 23 minuty temu, elik napisał: A czy pozostałe fanty, które będą przesłane poprzez RUCH też mogę spakować razem I jeszcze dla uxmal? Tak, oczywiście , dziękuję 1 Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 15 minut temu, Nesiowata napisał: Jakie są rozmiary poz 3? Witaj Nesiu :) 3. Tunika. Piękny granatowy kolor. Rozmiar XL. ramiona 43 cm p.p. 56 cm długość rękawa 48 cm długość tuniki 75 cm C.W. - 10,00 zł Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 1 minutę temu, Aldrumka napisał: Tak, oczywiście , dziękuję Super bardzo dziękuję. To do należności za Twoje fanty doliczę 9,99 zł, bo tyle będzie kosztowała przesyłka, a pozostałym naliczę tylko należność za fanty. Uzgodnicie między sobą kto, ile zwróci Tobie. Quote
Aldrumka Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Super bardzo dziękuję. To do należności za Twoje fanty doliczę 9,99 zł, bo tyle będzie kosztowała przesyłka, a pozostałym naliczę tylko należność za fanty. Uzgodnicie między sobą kto, ile zwróci Tobie. Wolałabym, żebyś każdej z nas doliczyła 2,50 Quote
Nesiowata Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Elik, przepraszam. Ja już chyba nic nie widzę choć dziś chwilowo jest trochę chłodniej. Poproszę 31 i 47 za cw. 1 Quote
Aldrumka Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Elik, pezrpaszam. Ja uz chyb a nic nie widzę cho ć dziś chwilowo jest trochę chłodniej. Poproszę 31 i 47 za cw. Jeśli masz mieszane fanty tzn. coś z przesyłki a coś będziesz odbierała od Magdy, to mogłyby iść z naszymi w jednej paczce a ja bym u Magdy zostawiła :) Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 9 minut temu, Aldrumka napisał: Wolałabym, żebyś każdej z nas doliczyła 2,50 Ok :) Jak sobie życzysz Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 13 minut temu, Nesiowata napisał: Elik, pezrpaszam. Ja uz chyb a nic nie widzę cho ć dziś chwilowo jest trochę chłodniej. Poproszę 31 i 47 za cw. Nic nie szkodzi :) Ważne, że fantów ubywa dzięki Quote
elik Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 11 minut temu, Aldrumka napisał: Jeśli masz mieszane fanty tzn. coś z przesyłki a coś będziesz odbierała od Magdy, to mogłyby iść z naszymi w jednej paczce a ja bym u Magdy zostawiła :) Jak na razie (może jeszcze na coś się skusi :) ) wszystko od Magdy. Spadam, będę za około 2 godziny, ale niezbyt długo, bo dzisiaj kolejne spotkanie rodzinne. Quote
Nesiowata Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 14 minut temu, Aldrumka napisał: Jeśli masz mieszane fanty tzn. coś z przesyłki a coś będziesz odbierała od Magdy, to mogłyby iść z naszymi w jednej paczce a ja bym u Magdy zostawiła :) Chyba wszystko od Magdy. Quote
Kamila Proc Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 8 minut temu, elik napisał: Nic nie szkodzi :) Ważne, że fantów ubywa dzięki i tak trzymac Quote
Radek Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Oj tak, tak . Już teraz żar się z nieba leje Dzisiaj pogoda zdecydowanie przesadza. Quote
omi Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Z a p r a s z a m y :) Jeszcze jest w czym wybierać, a nawet przebierać :) Quote
Recommended Posts