Jump to content
Dogomania

Zakończony r o z l i c z a m y. ZAPRASZAMY Już otwarte. czas zacząć kolejny bazarek! Ubrania codzienne i do teatru oraz SREBRNA BIŻUTERIA na każdą okazję. Do 9.08. godz. 21:00.

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, Aldrumka napisał:

i jeszcze te kozaczki ne 117 jaka długośc wkładki i szerokość  (lub obwód) u góry

Te kozaczki są akurat w Krakowie :)

Na bucie jest napisany rozmiar 39. Długość wkładki w przypadku kozaków trudno jest zmierzyć wewnątrz. Zmierzyłam po podeszwie odejmując po 1 cm w palcach i w pięcie - 25 cm.
Na wysokości łydki 42 cm, obwód wynosi 38 cm.
Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo dzisiaj wracamy na działkę i chciałabym wiedzieć, czy mam je ewentualnie zabrać, bo tam będę robiła wysyłkę.

Posted
7 minut temu, jaguska napisał:

Poproszę 126 w opcji KT 

Witamy  serdecznie i bardzo gorąco dziękujemy za pomoc psiaczkom   801693366_buziaczki8.jpg.d86fefeab31e2105d3907ceefa3753db.jpg

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Te kozaczki są akurat w Krakowie :)

Na bucie jest napisany rozmiar 39. Długość wkładki w przypadku kozaków trudno jest zmierzyć wewnątrz. Zmierzyłam po podeszwie odejmując po 1 cm w palcach i w pięcie - 25 cm.
Na wysokości łydki 42 cm, obwód wynosi 38 cm.
Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo dzisiaj wracamy na działkę i chciałabym wiedzieć, czy mam je ewentualnie zabrać, bo tam będę robiła wysyłkę.

poprosimy za 10 zł

czy pamiętasz, że wysyłka będzie wspólna z poprzednim bazarkiem i uxmal więc może nie musisz zabierać :)

a te spodenki dziewczęce masz na dzialce ?

Posted
4 godziny temu, Aldrumka napisał:

poprosimy za 10 zł

czy pamiętasz, że wysyłka będzie wspólna z poprzednim bazarkiem i uxmal więc może nie musisz zabierać :)

a te spodenki dziewczęce masz na dzialce ?

Pięknie dziękujemy za pomoc dla psiaczków     619334656_kwiatki6.gif.7bbacd1599c51f3f3188f034cc4fdc48.gif

Muszę zabrać, bo z Krakowa nic nie wyślę. Nie mam tu pudeł, a poza tym właśnie wróciliśmy z psiakami od weta i będziemy wracać na działce.

O wspólnej wysyłce z uxmal pamiętam :)

Spodenki dziewczęce są na działce  :)

Posted
13 godzin temu, themagda napisał:

Wymiary żakietu wisniowego nr 98  to Ramiona  43  pod pachami    56  dł   55   Żakiet jest na podszewce i ciemniejszy niz na zdjeciu

Dziękuję, za duży :)

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

A co takiego, Wujaszku czytałeś?

Septymiusz Sewerus, autorstwa Tadeusza Kotuli. Uwielbiam starożytny Rzym. 

Posted
2 godziny temu, Aldrumka napisał:

Dziękuję, za duży :)

Myślę ze nie bedzie za duży mierzyłam na rozciągnięciu i na zewnątrz w środku jest podszewka i trochę węziej , jest ładny warto wziać zawsze możesz oddać . 

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

Myślę ze nie bedzie za duży mierzyłam na rozciągnięciu i na zewnątrz w środku jest podszewka i trochę węziej , jest ładny warto wziać zawsze możesz oddać . 

Ale za duży na córkę, bo ten kolorek to nie dla mnie :)