themagda Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Wymiary żakietu wisniowego nr 98 to Ramiona 43 pod pachami 56 dł 55 Żakiet jest na podszewce i ciemniejszy niz na zdjeciu Quote
elik Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 13 godzin temu, Aldrumka napisał: i jeszcze te kozaczki ne 117 jaka długośc wkładki i szerokość (lub obwód) u góry Te kozaczki są akurat w Krakowie :) Na bucie jest napisany rozmiar 39. Długość wkładki w przypadku kozaków trudno jest zmierzyć wewnątrz. Zmierzyłam po podeszwie odejmując po 1 cm w palcach i w pięcie - 25 cm. Na wysokości łydki 42 cm, obwód wynosi 38 cm. Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo dzisiaj wracamy na działkę i chciałabym wiedzieć, czy mam je ewentualnie zabrać, bo tam będę robiła wysyłkę. Quote
elik Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Zaglądam po nocnej przerwie:) Wyspałeś się :) ? Quote
elik Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 22 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Dzień dobry Idę zrobić kawę :) Ale fajowy cudaczek :) :) :) Quote
elik Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 7 minut temu, jaguska napisał: Poproszę 126 w opcji KT Witamy serdecznie i bardzo gorąco dziękujemy za pomoc psiaczkom Quote
Aldrumka Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Te kozaczki są akurat w Krakowie :) Na bucie jest napisany rozmiar 39. Długość wkładki w przypadku kozaków trudno jest zmierzyć wewnątrz. Zmierzyłam po podeszwie odejmując po 1 cm w palcach i w pięcie - 25 cm. Na wysokości łydki 42 cm, obwód wynosi 38 cm. Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo dzisiaj wracamy na działkę i chciałabym wiedzieć, czy mam je ewentualnie zabrać, bo tam będę robiła wysyłkę. poprosimy za 10 zł czy pamiętasz, że wysyłka będzie wspólna z poprzednim bazarkiem i uxmal więc może nie musisz zabierać :) a te spodenki dziewczęce masz na dzialce ? Quote
Radek Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 4 godziny temu, elik napisał: Wyspałeś się :) ? Tak i to całkiem dobrze. Pomimo, że trochę za długo wczoraj czytałem:) Quote
elik Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 4 godziny temu, Aldrumka napisał: poprosimy za 10 zł czy pamiętasz, że wysyłka będzie wspólna z poprzednim bazarkiem i uxmal więc może nie musisz zabierać :) a te spodenki dziewczęce masz na dzialce ? Pięknie dziękujemy za pomoc dla psiaczków Muszę zabrać, bo z Krakowa nic nie wyślę. Nie mam tu pudeł, a poza tym właśnie wróciliśmy z psiakami od weta i będziemy wracać na działce. O wspólnej wysyłce z uxmal pamiętam :) Spodenki dziewczęce są na działce :) Quote
themagda Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 może jeszcze coś ktoś kupi jeszcze młoda godzina . Quote
Nesiowata Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Wracamy na górę, do zakupów zapraszamy. 1 Quote
Aldrumka Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 13 godzin temu, themagda napisał: Wymiary żakietu wisniowego nr 98 to Ramiona 43 pod pachami 56 dł 55 Żakiet jest na podszewce i ciemniejszy niz na zdjeciu Dziękuję, za duży :) Quote
Radek Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: A co takiego, Wujaszku czytałeś? Septymiusz Sewerus, autorstwa Tadeusza Kotuli. Uwielbiam starożytny Rzym. Quote
themagda Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 2 godziny temu, Aldrumka napisał: Dziękuję, za duży :) Myślę ze nie bedzie za duży mierzyłam na rozciągnięciu i na zewnątrz w środku jest podszewka i trochę węziej , jest ładny warto wziać zawsze możesz oddać . Quote
Aldrumka Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 1 godzinę temu, themagda napisał: Myślę ze nie bedzie za duży mierzyłam na rozciągnięciu i na zewnątrz w środku jest podszewka i trochę węziej , jest ładny warto wziać zawsze możesz oddać . Ale za duży na córkę, bo ten kolorek to nie dla mnie :) Quote
Recommended Posts