elik Posted August 24, 2020 Author Posted August 24, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: A ja już czekam na kolejny bazarek :) Będzie wkrótce :) Mam fanty tylko muszę rozgryźć jak w nowym telefonie przesyła się zdjęcia na komputer. Gdy łączę kabelkiem telefon z komputerem, to rozpoczyna się ładowanie telefonu i nie widać innej opcji :( Czy ktoś ma może telefon motorola? Quote
themagda Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 wróciłam z Pimpetką od weta posłuchał jej serduszka i zakwalifikował na ząbki , morfologię zrobiłam z Blusią razem z tamtego rachunku ale niestety umówiłam się z pania dr. że robi za pół ceny bez rachunku , Nie mam jeszcze tyle zeby zrobić za te 400 zeta wiec się zgodziłam dzis zapłaciłam 60 zł za wizyte i jutro ją zrobią będę już od jutra akceptować jej buziaki bo na razie odmawiam . No bedę miała z głowy te najnowsze sunie z zębami bo w tej hodowli to nie czyszcza zębów , zawsze musiałam sama czyccić tak jak np Blusia 6 zębów straciła bo ma 12 lat a ngdy jej nie robiono ząbkw. to rachunek z dziś , jutro niestety dla dobra suni nie bedzie rachunku ale za to Pimpunia nie musi czekać na nastepne pieniążki ,. Pimpetka bardzo wam dziekuje za pomoc 1 Quote
BORYSboxer Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Torba dotarła.Jest super :) Dziękuję 1 Quote
elik Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 9 minut temu, BORYSboxer napisał: Torba dotarła.Jest super :) Dziękuję Tak, ta torba jest super. Serdecznie dziękuję za potwierdzenie :) Quote
kropka73 Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Troszkę z opóźnieniem, ale potwierdzam otrzymanie przepięknych kolczyków :) bardzo dziękuję 1 Quote
elik Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 58 minut temu, kropka73 napisał: Troszkę z opóźnieniem, ale potwierdzam otrzymanie przepięknych kolczyków :) bardzo dziękuję Lepiej późno, niż wcale :) Bardzo dziękuję :) Quote
kropka73 Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Lepiej późno, niż wcale :) Bardzo dziękuję :) To wszystko przez to, że wyjechaliśmy na kilka dni podziwiać piękne Roztocze i paczkę znalazłam po przyjeździe :) Quote
elik Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 13 minut temu, kropka73 napisał: To wszystko przez to, że wyjechaliśmy na kilka dni podziwiać piękne Roztocze i paczkę znalazłam po przyjeździe :) Przynajmniej nacieszyłaś oczy pięknymi widokami :) Quote
themagda Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Pimpeta juz po, jest szczerbata z przodu został jej jeden ząb przedni i jeszcze 2 z tyłu straciła. Narkozę zniosła źle bo nie chciała zasnąć z nerwów , pewnie hrmony stresu niepozwalały dopiero zasnęła jak ja zostawiono sama w klatce , No ale też przyszła sama o własnych nogach nie chciała nosidełka . No i od razu dałam jej buziaka. teraz śpi. Quote
elik Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 7 minut temu, themagda napisał: Pimpeta juz po, jest szczerbata z przodu został jej jeden ząb przedni i jeszcze 2 z tyłu straciła. Narkozę zniosła źle bo nie chciała zasnąć z nerwów , pewnie hrmony stresu niepozwalały dopiero zasnęła jak ja zostawiono sama w klatce , No ale też przyszła sama o własnych nogach nie chciała nosidełka . No i od razu dałam jej buziaka. teraz śpi. Pełnia szczęścia :) Buziaki ode mnie dla Pimpetki :) Quote
themagda Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Dostanie wiele buziaków bo tak bardzo chciała a nie dawałam teraz i od ciebie jej dam 1 Quote
elik Posted August 27, 2020 Author Posted August 27, 2020 4 minuty temu, Nesiowata napisał: Wszystko odebrane, dziękuję. Serdecznie dziękuję za wiadomość :) Gatki dla Aldrumka dostarczone do Magdy? Quote
themagda Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Gatki dostarczone czyli teraz czekam aż Aldrumka się odezwie Quote
elik Posted August 27, 2020 Author Posted August 27, 2020 1 godzinę temu, themagda napisał: Gatki dostarczone czyli teraz czekam aż Aldrumka się odezwie Dzięki za wiadomość :) Quote
themagda Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Nie wyobrazacie sobie jak Pimpeta si,e dorwała wreszcie do buziaczkowania to ja teraz sie wykręcić nie mogę jestem buziakowana co minutę, ale stwierdzam że ona mnie kocha i teraz to widać. Takie to dla mnie przyjemne. 1 Quote
elik Posted August 27, 2020 Author Posted August 27, 2020 3 minuty temu, themagda napisał: Nie wyobrazacie sobie jak Pimpeta si,e dorwała wreszcie do buziaczkowania to ja teraz sie wykręcić nie mogę jestem buziakowana co minutę, ale stwierdzam że ona mnie kocha i teraz to widać. Takie to dla mnie przyjemne. Dla niej pewnie też :) Nareszcie może całować pańciusię :) Quote
Nesiowata Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 4 godziny temu, elik napisał: Serdecznie dziękuję za wiadomość :) Gatki dla Aldrumka dostarczone do Magdy? Jasne. Quote
elik Posted August 27, 2020 Author Posted August 27, 2020 33 minuty temu, Nesiowata napisał: Jasne. Dzięki :) Quote
koja Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 przepraszam, chyba nie potwierdziłam - oczywiście przesyłka dotarła, z dodatkiem - dziękuję bardzo :) Quote
elik Posted August 30, 2020 Author Posted August 30, 2020 24 minuty temu, koja napisał: przepraszam, chyba nie potwierdziłam - oczywiście przesyłka dotarła, z dodatkiem - dziękuję bardzo :) Witam i bardzo dziękuję za wiadomość Quote
Aldrumka Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Odebrałam fanty od Themagdy bardzo dziękuję , pozostaje mi jeszcze ich dystrybucja do mdk8 i agat21 :) Quote
elik Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 17 minut temu, Aldrumka napisał: Odebrałam fanty od Themagdy bardzo dziękuję , pozostaje mi jeszcze ich dystrybucja do mdk8 i agat21 :) Bardzo dziękuję za wiadomość :) Quote
Recommended Posts