Jump to content
Dogomania

Zakończony r o z l i c z a m y. ZAPRASZAMY Już otwarte. czas zacząć kolejny bazarek! Ubrania codzienne i do teatru oraz SREBRNA BIŻUTERIA na każdą okazję. Do 9.08. godz. 21:00.

Recommended Posts

Posted

Ja może też zaproszę , dziewczyny i chłopaki macie moze dzieci córki ,kupcie te ramonezki dla młodych bo ja je po prostu wyrzucę a szkoda , ne moge tych ciuchów trzymać bo będę malować mieszkanie więc będę zmuszona wywalić a na prawdę ciuchy dobre i niedrogie . Ceny nizsze niz w lumpeksach wiec warto. zostały 2 dni.

Posted
1 godzinę temu, Aldrumka napisał:

Jednak poproszę nr 96 za KT i wymiary 136a :)

jeśli część z rzeczy jest u themagdy to odbiorę 

Witamy ponownie i dziękujemy za dobrą dla psiaków decyzję  :)   457892305_kwiatki6.gif.eaa07cc93c79275375a8bc0652842efe.gif

96 zanotowane, a wymiary 136 A, to:

136 A. Dziewczęce spodnie typu haremki z boku naszywane kieszenie, w pasie i na kostkach ściągacze.
             pas  30 / 50  cm    biodra około 58 cm     dł.  93 / 70 cm

C.W.  -  4,00 zł

U Magdy są fanty od nr 16 do 115.

Napisz proszę co chcesz odebrać od Magdy. Chcesz przesyłkę  wspólnie z uxmal. Czy dla Niej też odbierzesz od Magdy?

EDIT

uxmal nie ma nic u Magdy  :)

Posted
17 minut temu, mdk8 napisał:

41 za ww poproszę

Także witamy ponownie i bardzo dziękujemy za pomoc psiakom  934137625_sercale2.gif.3cdeae769edaab4de37403f0df6da57c.gif

41 zanotowane  :)

Posted
15 minut temu, beataczl napisał:

22,35,69 w cw prosze

I Ty także ponownie  :)  Witamy cieplutko i bardzo dziękujemy za dalszą pomoc pisaczkom  887764507_kwiatki10.gif.aadf232b8d1a72d3b2816b56742e7a78.gif

Fanty zanotowane  :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, beataczl napisał:

i prosze o wym. jeszcze 119 -tez u themagdy tak?

Fanty do nr 115 są na pewno u Magdy. Co do  pięciu ostatnich nie mam całkowitej pewności. Na pewno kozaczki i płaszczyk dla psiaka są u mnie. Co do reszty nie mam pewności. Poczekamy na Madzię, a jak się nie pojawi to ja jutro sprawdzę. Ale coś mi świta, że cała piątka jest u mnie  :)

Posted

Pojawiam się miałam wycieczke do siostry na wioskę było tak gorąco ze i nad jeziorko nie poszłysmy a do lasu tylko troche i pieski nie dały rady wędrować przy tej temperaturze w końcu skończyłyśmy na ogródku . w cieniu i też było za gorąco pieski dyszały juz wróciłam fajnie ze mieszkam w kamienicy w wysokim mieszkaniu i z grubymi murami jest tu chłodno dopiero odżyłam a pieski tak się wykończyły że śpia juz jak zabite

• Like 1
  • Upvote 1