Nadziejka Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 Liveczko jakbys miala czy wyczarowala wiecej ksiazek mojej ulubionej Kasi Grocholi? mialam wiele wiele powiesci ale wszystkie Grocholinki poszly na bazarenki Quote
Livka Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Liveczko jakbys miala czy wyczarowala wiecej ksiazek mojej ulubionej Kasi Grocholi? mialam wiele wiele powiesci ale wszystkie Grocholinki poszly na bazarenki Poszukam Nadziejko, jak znajdę dołożę :) 11 godzin temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy Zawsze na straży - dziękuję :) 10 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Zapraszamy :) Witaj Marticzko :) Dawno Cię nie było, fajnie, że wróciłaś :) Brakowało Cię na dogo. 1 Quote
Livka Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 12 godzin temu, Nadziejka napisał: Liveczko jakbys miala czy wyczarowala wiecej ksiazek mojej ulubionej Kasi Grocholi? mialam wiele wiele powiesci ale wszystkie Grocholinki poszly na bazarenki Mam jeszcze Upoważnienie do szczęścia - chciałabyś Nadziejko ? Za 7 zł wystawię. Quote
Jota67 Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 I ja się przywitam przy niedzielnej kawce. I tak sobie podbiję moją książeczkę na KT. Bo tak wydedukowałam, że za wysyłkę nie będę płacić ;) 1 Quote
Livka Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 Dobrze dedukujesz Jotka :) Ślicznie dziękuję :) 1 Quote
Kamila Proc Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 4 minuty temu, Olena84 napisał: Nikt nie lubi czytać? to smutne, ale ja lubie Quote
Recommended Posts