rozi Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Na początku może lać. Mój Ogóś u Pani Anny też z początku lał, jak wół do karety, choć w DT szanował dom. 1 Quote
Poker Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Z cicha pękła, ale wiadomość super. Powodzenia Świrusku. 1 Quote
malagos Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 Wiedomosci dobre - zrobione zakupy, typu wygodne szelki, karma, smycz prawie 3 m. Psiak wychodzi co 2 godziny, i odpukać, nie było wpadki. Pani położyła mu nasz kocyk na posłaniu w dużym pokoju w kącie - od razu zaakceptował i odespał stres :) Na spacerze zawarł znajomości z 4 psami - 3 ok, z jednym już na odległość, na długość smyczy, wymienił uwagi, dość niekorzystne :) Państwo mają dwa króliki, to nie bardzo się spodobały Wiruskowi. Ale są w osobnym pokoju, i powoli będzie zapoznawany. 4 1 Quote
Sowa Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Najpierw niech Świrusek (to pasuje do niego naprawdę:-)) pozna zapach królików - bez bezpośredniego kontaktu. 2 Quote
malagos Posted June 10, 2020 Author Posted June 10, 2020 A, dobrze :) Mamy kontakt z panią. Pytała mnie 10 dni temu, co robić, jak Wirusek do niektórych psów nie jest przychylnie nastawiony. Ale wtedy od razu zadzwoniłam do SOWA, spisałam sobie Jej wskazówki i przekazałam pani. To osoba, która chce pracowac z psem, energiczna, otwarta, wiec będzie ok. SOWA - jeszcze raz bardzo, bardzo Ci dziękuję za porady! 2 Quote
mari23 Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Nadrobiłam zaległości - "zdążyłam" na happy end :) a co do emerytury - do mnie zbliża się WIELKIMI krokami, jeszcze tylko 3 miesiące, czyli jesteśmy z malagos ten sam rocznik :) Nie dam rady odpoczywać, za to będę miała więcej pieniążków dla moich piesków, bo oprócz emerytury ( wielka to ona nie będzie) mam propozycję zostania w pracy i wybrania sobie ilości godzin, np. 1/2 etatu, inne obowiązki - czyli ogród i stado psich starowinek - bez emerytury :) 2 Quote
Recommended Posts